Kedves Poche! Nagyon köszönöm, hogy megmondtad a szó jelentését, ám újabb magvas problémával kell szembenéznem: mi az a péra?
(Ha lehet, ne azt válaszold, hogy a prófétavirág...:-))
Szóval kedves MÁSOK!! Megmondanátok, hogy mi az a cecameca által Murcikával kapcsolatban említett - odőrrel összefüggésbe hozott - "prófétavirág" szó pontos jelentése?
Ha nagyon kínos, akkor akár emailben is lehet ám megüzenni nekem!!:-)))
Sushi: A Kedves ellen valószínűleg egér, gyík hangya és más állatcsaládok erősen tiltakoznának :)
Cicmic: A hámot próbáltam rátenni, de nem tűri. Az utazás kiborítaná, de ha mégsem akkor sem tudom a házban tartani, mert az egész nincs akkora mint otthon egy szoba. Még Vadóc is nehezen tudta eldönteni az esőben, hogy kint vagy bent lenne-e jó neki... akkor a hiperaktív Sunny tuti nem maradna bent.
Végülis otthon hagytuk 3 napi élelemmel, vízzel. Vicceltünk, hogy most biztosan azt gondolja: végre nem ijesztget senki és kedvemre szétszedhetem a lakást.... de az az igazság, hogy nagyon sajnáltam szegényt.
Jó megoldás azt hiszem nincs, de mivel nem lett visszahúzódóbb vagy agresszív a sok rossz közül ez lesz a legkevésbé rossz megoldás. Nem akarom elveszteni és remélem, hogy jövőre már levihetjük.
Ent, jó ez a két kinyúlt macska:) Nekünk is ezt kéne tenni ilyen melegben egész nap. Tudnak élni na….
Rowena, nem lehetne, hogy mástól kérdezd meg mi az a prófétavirág?:)
Ito, egyre szebb lesz anyukád cicája. Szerintem is ideje rendes nevet adni ennek a macskának:)
Norsycat, fogadd részvétem Coco Chanel miatt. Nagyon sajnálom. Olyan igazságtalan sokszor az élet…
Orbi, nem találtál megoldást arra, hogy Sunnyval mi legyen, amíg a Balatonon vagytok. Félsz magaddal vinni, mert szerinted nem ragaszkodik eléggé hozzátok és esetleg elkóborolna, vagy nem érkezne meg időben, mire indultok haza, nem jönne ha hívnád. Talán az utazás is újra elbátortalanítaná, de otthon sem tudod kire hagyni.
Szerintem, meg lehetne próbálni magatokkal vinni, de ez azzal jár, hogy egy új helyet kell megszoknia. Talán megoldható, hogy egyenlőre a házban maradjon, a kertbe pórázon menjen sétálni.
Egy próbát megér, hogy reagál, lehet, hogy tetszene neki. Talán vannak jó emlékei is a kinti világról. Ezt csak akkor fogod megtudni, ha megpróbálod.
Ágicza, zavartam én már haza Rezsőkét.
Remélem most hatni fog.
REZSŐKE, MOST AZONNAL MENJÉL HAZA! Indulás!
Adry, nagyon aranyos kis cicuska. Remélem hamar akad gazdája.
Bocsánat, ha félreértetted a hangnememet, nem akartam senkit se megbántani, és nem erre a topicra gondoltam, amikor rosszul esett, hogy szóra sem méltattak.
Norsycat nagyon szépen köszönöm a segítséget :-)
Sziasztok!
A szaporulatbol már csak neki nincs gazdija, ime 1 tüneményes fuszeklis kis banyócza..
(bocsi Banyócza, kölcsönzöm a neved 1 picit a szörnyeteg 2 hónapos kislánynak:)))
Szóval ha valaki befogadná Pesten és környékén, akkor email me és elvihető. (szobatiszta, emberhez szokott főrosszaság)
Szia Manó! Én sem voltam ott, de Gabinettől hallottam, hogy szép magyar sikerek születtek. Ha olvas bennünket, biztosan fog válaszolni, vagy kérdezd meg tőle e-mailben. Másik forrás a TICA honlapja: www.tica.org, talán már kiírták a hétvégi eredményeket.
Komolyan mondom, hogy el vagyok keseredve! :(( Mire jó ez a hangnem??? Most már ez mindig így lesz, hogy hetente előfordul egy-egy ilyen eset, hogy ha valakinek a hozzászólására nem érkezik pár percen belül válasz akkor bevágja a durcit???
Mennyivel lenne jobb, ha most egymás után tizen beírtak volna, hogy "sajnos nem voltam, de..."???
Inkább mesélj a cicá(i)dról, mutass képe(ke)t stb.! :)
Gondolom Te most lennél kiváncsi az eredményekre, csak azért mert a cicás újságok mindig közlik képekkel együtt, de hááát az 1-2 hónap míg az olvasókhoz eljut.
Köszönöm banyoca, hogy legalább TE méltattál válaszra, mert sajnos abban a topicban még köszönni sem tudnak, nemhogy még válaszolni. :-( De azért köszi. Majdcsak közlik valahol az eredményeket...
Ez valószínű, de akkor sem tudok mit tenni. Van 3 állatorvos a városban, mind ilyen "ezermester". Az egyik pancser, a másik jó, de személyes összeférhetetlenség miatt nem mehetek oda, a harmadik a jelenlegi.
Orbi: Milyen kedves ez a Vadóc! Kereszteljétek is át Kedves-nek! :)))
Nálunk tegnap este Pankának habpartyzni támadt kedve. Megtámadta a zuhanyfüggönyt és egyszercsak azt vettem észre törölközés közben hogy egy zsemleszínű üstökös bezúdul a kádba. Víz már alig volt benne, annál több hab, de nemigen tetszett a kisasszonynak, méltatlankodva menekült kifelé. A törölgetést már jól tűrte, sőt élvezte, cibálta a törölközőt.
Missy cica a mosogatónk hivatalos őre. A nagy kánikula óta ez a kedvenc helye, éjjel a csöpögtető mellett alszik és ha mosogatni találnék folyton ott lábatlankodik a kezem alatt. Egyszer ő is habfürdőt vesz csak az edények közt az tuti, csak idő kérdése! :)))
Teljesen igazad van! Már hónapok óta nem feküdt egyszer sem közénk, sőt az ágy végére is egyre ritkábban, de most éjjel befeküdt a lábhajlatomba és hiába pakoltam arrébb ő ragaszkodott hozzá, hogy így mutassa ki a háláját (nem törődve vele, hogy emiatt álmosabban keltem, mint ahogy elaludtam), miszerint jó-jó, hogy elvittetek egerészni, de még jobb, hogy nem hagytatok ott..