Osanba van egy jo kis mondokas konyv akcioban, kemeny 190 Ft-ert. A cime: Ez elment vadaszni....(nepi mondokak, nepdalok, nepmesek 0-4 eves gyerekeknek). Most vettem meg, szerintem tuti jo, ajanlom:) Meg egesz vastag is:)
Intersparban HUggies Jumbo 2890 Ft, de van hozza gratis uszogumi, vagy strandlabda vagy karuszo. (Igy a midi 42,50-re jon ki.)Tegnap vettem, nem tudom meddig tart az akcio.
Nemtudom meddig, de a Gyöngyösi sétányon lévő Plus-ban Kecskeméti Csirke zöldséggel és Borjúhusis spagettis valami bébiétel 99 Ft! Még van bőven, ma láttam!
A korábban már említett IKEA gyerekhetek júni 15-ig tart.
Fa maci (és robot) puzzle (színes) 1990 Ft helyett 795 Ft.
Akciós még hasonló arányú leértékeléssel (pontos árakat sajna nem írtam fel): babzsák-állatok huzattal, fa és műanyag gyerekbútor, a már említett ágynemű szettek, gyerekszobába függöny, és még egy-két dolog.
ma jártam a Brendonban és nagyon jó babakocsikat láttam, akciósan, nagyon jó áron. Chicco babakocsi+autósülés 49.900 és 59.900 ft volt. Kétféle, az egyik cross babakocsi, három kerékkel, felfújhatóak azt hiszem, az autósülések a kocsikhoz rögzíthetőek. Jól néztek ki, színre drapp (?), elegáns. Szóval, aki még nem vett babakocsit, látogasson el, nemtom az akció meddig tart, de így együtt az autósüléssel szvsz nagyon jó vétel.
3 bármilyen színű, akár Skin care, akár Stretch feliratú állatos emlémát a megújult Libero Baby, Discovery, Junior csomaogolásról beküldve plüss játékot kapunk. Hi.: június 15.
Ha az első 100 anyuka között küldesz be egy közös fényképet a babádról és kedvenc igazi vagy plüss állatkájáról, fotóalbumot kapsz. A fotót a libero csomagolásról kivágott 3 db állatkás emblémával és a kitöltött válaszkártyával együtt küldheted be a Libero címére. Ha digitális fénykép készült a babáról,a képet e-mailben is elküldheted a libero@ddb.hu e-mail címre. A beküldött fényképeket kiállítják a Baba fotófalon a Libero Napon.
Libero, 1725 Budapest, Pf. 75.
Jelige: "Állati meglepetések"
osan: libero jumbo duopack 4 méret. a midiből 42,06/db, maxi: 47,49.
aki dm-est is használ, ne vegye meg, az alapból 41,05 ill 46. (kismamából)
szerintem tök egyformák ;-) férjem miatt muszály a libero...
A Tesco-ban az első pénztárnál van egy asztal, ahol sérült termékek vannak nagyon olcsón. Már többször vettem ott pelust, aminek csak annyi a hibája, hogy kiszakadt a zacskó, de visszaragasztották. A 40 Ft/ db helyett 30 Ft/db.
Érdemes szétnézni ott.
Pumukli
Május 6-án nyílik a Madrina Kismama plaza Budaörsön (Praktiker mellett). Nyitó akció, akár -20% mindenből. Terhesgondozási könyvet magunkkal kell vinni. Ha egyszerre többen megyünk, nagyobb kedvezmény. Májusi Kismama Magazin bemutatása 5% kedvezmény.
megneztuk az IKEA-ban a gyerekheteket, ket dolgot vettunk
egy kisagyba valo start-csomagot
7000 ft, ketfele valtozat van
feher alapon rozsaszin-, es feher alapon zold csigak. van benne (rozsaszin valtozat):
1 rozsaszin vekony pled (jo puha es meleg)
2 takaro ala valo akarmi (huzat helyettesito)
3 parnahuzat
4 gumis lepedo
5 fejvedo korben
100% pamut minden, es tok ari.
es vettunk egy kapucnis frottir torcsit, de az aranak meg utananezek, mert elfelejtettem...