De lehet, bassza meg elnéztem :))) Hülye vagyok, és nagyon akartam látni a Disfeart :) De ugye az Entombed-turnén ők nyitottak Bécsben??? Onnan maradt meg bennem. Én kérek elnézést.
2003. november 14. péntek 18:00, Budapest, Mega Pub:
DEATH ANGEL (USA)
DARKANE, DISBELIEF, MYSTIC PROPHECY
MNEMIC, CADAVERES DE TORTUGAS
Jegyek a boltokban 3400 Ft-os áron!
Igen, ez furcsa, hogy nincsenek fent a dátumok...pedig a hivatalos plakátokon rajta van a nevük. Vigyázni kell, Tompa másik zenekara, a Great Deceiver is lemondta a Darkest Hour-turnét...majd rákérdezünk a szervezőknél, vagy valami. Piros színű bakelit-kislemezt jó hogy veszünk!!!
köcsi az infot! meghallgattam a szamokat kurva jók ! csak a upcoming datesnél nincsenek death angeles dátumok ...?!?! tuti veszek Lpt/ kislemezt ha lesz.
Jövő héten a Death Angel előtt játszik a svéd Disfear is, ahol az ex-At The Gates-es Tompa énekel mostanában. A lemezüket hallottátok már? Pár számot letöltöttem, kissé olyan, mintha az Entombed Motörhead nótákat játszana...meglátjuk, mit tudnak színpadon, a koncertet már nagyon várom, fasza kis mini-fesztivál lesz, kár, hogy szar helyen.
Kedves barátaim!
Ezúton szeretnék meghívni minden fórumtagot egy nagysikerű immáron 4 .alkalommal megrendezésre kerülő pshycobilly és rockabilly fesztiválra Hatvanba.Nem kimondottan a fórumtémához tartozik a műfaj,de ugy gondoltam ,hogy itt sok olyan ember lehet aki fogékony az oldies 50s 60 s évek tradicionális zenéire.Mindezek mellett nemcsak zenei fesztiválként funkcionál ez a rendezvény hanem hogy összehozzon sok olyan embert aki egy kicsit mást szeret,mint amit a médiák fújnak és amit az „átlagember” megeszik.Ezért gondoltam rátok is és kérném segítségeteket a fesztivál sikeres kimeneteléhez,hiszen az ilyen jellegű rendezvényeket csak a közönség érdeklődése tarthatja életben!!!!Várunk tehát szeretettel mindenkit október 11n.Hatvanba a DALI-ba/Máv Műv.ház/ 19.00 órától .Gyertek minél többen és jó lenne ha jeleznétek hogy számíthatunk e rátok ,ezért dobjatok egy mailt legyetek szívesek.
A fesztivál honlapja: www.wildcatnight.cjb.hu
-//03-05-13//- :: Turbonegro at MTV SPIN (Germany)
For all who can recieve German MTV:
On monday, may 19th MTV Germany will broadcast an one hour special about the Denim Demons! The hour will be packed with interviews, clips, live shots from the show in Hamburg, Turbojugend and competitions with a lot of cool prices to win. So don't miss it if you can!
The Return of ZEKE is Official.
We will be playing scattered dates in May on the Camarosmith tour. To be followed by a European tour in the fall. Talk of a full U.S. tour is in the works. Sonny has left the band, but as of now there are no plans to replace him. Let your local promoter know you want Zeke in your town!
Március 22-én a Marco Polo klubban (VII. Nyár u. 6) fellép a Skeptic Eleptic (A) ('77-es punk glam beütéssel) továbbá a Cheek Dakota (A) (emocore) és a Bankrupt.
Ez itt a Skeptic Eleptic, őklesznek az est rakendrollerei:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Tegnap szerencsém volt :) Az egyik daily-price boltba találtam 1200ér/db elsö Zeket és utolsó Zen Guerrillat :) Hogy kerültek oda ?! Zen Guerrilla jobb mint gondoltam, Zeke még egyszerübb mint az utolsók, meg szarabbul szól de jó. Ja meg volt Euroboys: 70es évek rock semmi különös, azt ott hagytam.
Van a Wave-ben hármas Gluecifer és Hives: Veni Vidi Vicious kedvező árú bakeliten! Volt most egy Apocalypse Dudes is, de arra, mint egy fel'turbo'zott hélya, rávetettem magam üstöllést (vadállatul szól).
A Hives-hoz a következőt fűzném hozzá. Tegnap éjszaka leadta az emtívi végig egy koncertjét, hát igazán ellenszenvesek voltak. Legkivált az énekes meg a sovány gitáros faszi, de az egész zenekar előadása annyira megkoreografált és begyakorolt volt, semmi zsigeriség, semmi ösztönös mozdulat, akárha egy boygrouppppp előadása volna. Középkorú asszonkák táncikáltak az első sorokban...persze az a nehezíti az ügyet, hogy közben azért jó pár kurva jó számot játszottak, de hát ezt így nem lehet szeretni :(
P.H.U.Q. - CD 2.000 Ft
Sick of drugs - 4 számos maxi CD 500 Ft
Anarchic airwaves - dupla koncert CD (import) 3.000 Ft
cd 1. Live at the BBC
cd 2. Rest of the Reading
Greavious acoustic behaviour - dupla koncert cd (import) 3.500 Ft
ez Ginger szólóban, londoni akusztikus koncert
Ha valakit érdekelnek a lemezek ide írjon: htomix@freemail.hu