Jimny kataloogue A türelem rózsát terem ugye. A nagy képeket nem tudtam feltenni, mivel kb 90MB (2-3MB képenként) szóval azok a linkek nem működnek, az összes többi igen. Hátravan még a Grand Vitara 3 és öt ajtós prospektus, ami még kb 40 oldal scannelés, de majd idővel megoldom azt is. Ha kellenek a nagy képek, CDre meg tudom sütni (dekorációnak, háttérképet gyártani valamelyikből, nyomtatásokhoz, etc etc).
Addig is, egy nagyon jó kereskedő oldal, az intro szerintem igazán jól sikerült. (Netscape 7 ajánlott hozzá + Flashplayer; de valszeg megy a többivel is.)
Pár kép a törött Jimny-ről.
Bocs a minőségért, szürkületben, szélben, vaku nélkül készültek, ráadásul a kerítésnek sem tudtam támasztani a gépet a két barátságos kutyus miatt.
Matiz:
A Határ út 20. alatt van egy többször átpördült Jimny 2WD. Nem jársz arra napközben? Telephely, bármikor be lehet menni. Ha lesz szerencsém, megnézem a héten.
Nincsenek, mert nincs mögötte semmi. Illetve egy nagyon picike kis fekete tartály, és két műanyag darab a menetirány szerinti jobb oldalon. Továbbá, meglepő, de a kiszélesedő műanyag kerékívek mögött a kaszni végig ugyanúgy ott van, azt hittem, ott csak a műanyag van szt mégse.
Végigfutottam az OTTSE fórumot, nem volt sok termés, mindenkinek ilyen melós nyara van, mint nekem????
Itt-ott esik az eső, ha lenne egy nagyobb, végre összesaraznám az autót, az új dobizék örömére :)) A porból elegem van már.
Nincsen sajna...Matizhoz nem kellett semmit venni, szóval nem halmoztam fel alkatrészeket otthon.
Ellenben az Opelhez...ma volt egy kis garázs-takarítás, még mindíg vannak Campo alkatrészek. Illetve voltak, kivágtam őket a hangszórók után..
Mondtam már (vagy csak akartam?), egyszer elmegyünk
a) együtt egy tankot kiautózni;
b) együtt egy jó szerelőhöz, hogy állítsa be olyanra az enyémet, mint a Tied.
:-)))
Nem túl OFF-ROAD téma, de nagyon örülök neki: ma VÉGRE volt időm venni új hangszórókat, 2 utas kis Pioneer gyártmányúakat hoztam bele. A régi, elszakadt szétment hangszóró maradványai némi szándékos rongálás után a kukában végezték, az újak gyönyörűen szólnak :) szóval mostantól még nehezebb kirángatni a kisautóból :)) A fogyasztást méregetem, számolgatom, a 7,3 - 7,5 nem változott, ennyi az annyi. Már majdnem megvan a 4000-edik nálam töltött kilométere, pedig még nincs két hónapja itt :DD
Ilyen ez, ha valahova lehetne menni, akkor a család szól közbe :( Ma megint meló van, most kb két hétig pihen az autó. Persze, ha nem jön össze a busz-bérlés, akkor lehet, hogy a Jimny-vel (is) megyünk Erdélybe, ma kiderül.
A pótkerékre kellene a zárható fedél, végül is, a leghasznosabbnak azt ítéltem :)
A másik motor kb ugyanennyi LE-t ad le, ha jól emlékszem 85-87 körüli érték volt a prospektusban.