Na itt a jegy! Éssss a rosszhír: elfogyott nekik az állóhely és ulőt küttek! Fasza! Úgyhogy még igen nehéz kör áll előttünk, valakire rá kell sóznunk ezt a két jegyet állóért cserébe!
Sorry, már netközelben vagyok énis, telszámodat meg nem vittem magammal! Megrendeltettem egy barátommal, 52eurósss jegy plusz a 35eurós postaköltség fele. Sajnos ilyen drágán volt csak a postaköltség, ez viszont UPS gyorsposta, tehát meg kell hogy érkezzen addigra. A jegyrendelésnél igazából külön állóhely nem volt kiírva, ilyen opció volt hogy (így egybe) hogy ülőhel y mittoménhol vagy állóhely. Remélem azt nem a jegyszedők fogják eldönteni hova menjünk, mert én állni akarok, méghozzá első sorban! Egyebet nemtok mondani!
Ha kizsbusszal megyünk, akkor fabrikálok valami kis Petergabrieles pósztert az ablakra, csak hogy tudják rólunk szegrül-végrül miffélék vagyunk! Vagy ne? :)
Rokka kartácsnő! Hát ottvagyokén, de egyebet má nem tudok hozzátenni! :) Ha emlékszik még a SoutParkos Szalacsimra meg mittudomén, na azt éncsináltam. Elfáradtam azóta, van egy folyományban egy nagyobb tervezet, egy zenei, de még a Polgárjenőnek biztosítania kell hozzá a terepet :)
Hijj, ez azt jelenti hogy jeged is van a koncertre amit meg lehet Tölled vásárolnyi? Mert nemtom, ha ma megrendelem a nemtomhonnan, akkor átusztatja e a posta addigra mire mi megjövünk. Teccikérteni. Meg amúgy ahonnan én rendelnék az 52juró lenne.
Dehamán olyan sokan leszünk akkor lehet hogy tudnánk kizsbuszt szerválni! Nem vagyok én egy gazdag ember... de eladom a stokit meg a TVt, oszt inkább megyek koncertre! :)
Mégegy jelentkező, és sztem Upé is jönne :))) De akkor ma megrendelem a jegyet! (asszem van még egy online site ahol még van álló) Ti honnan szereztétek jómunkásemberek és lányok?