Keresés

Részletes keresés

Pyramyd Creative Commons License 2003.04.03 0 0 8356
apronet.hu...

expressz.hu

Music.hu

guitarmania.hu

ja és nehogy kihagyd a "rendes" hirdetés újságot!

Előzmény: Sir Mocke (8347)
Pyramyd Creative Commons License 2003.04.03 0 0 8355
nekem fel se tűnt a tanksapka... :o)))

Nembaj majd elleszünk addig a kinti büfében! :o)))

Előzmény: zepp (8353)
Angelcry Creative Commons License 2003.04.03 0 0 8354
OK,én már nagyon sokszor leírtam,hogy NEM a Marshall cégnek szólt ez,hanem annak hogy egy olyan er?sít?t adnak ki ami nekem nem szimpatikus,mert nagyon átlátszó,és ötlettelennek találom.
Ehez képest hatalmas hírverés és reklám van,s?t,még magyarországon is lesz bemutatója...

csak ennyi.

2550,amúgy tényleg nagyon jó er?sít?,és a 6100 is.

Nekem DSL volt,szerettem,finom volt nagyon.

G12t-75 meg tényleg izlés kérdése,de nagyon sok embert?l hallottam már hogy nem jó,valószínüleg nem csak én érzem így. én 4x12"-es ládában használtam,szerintem abba nagyon sunyi hangja van. Vintage 30 sokkal nyitottabban szól,és 100 db az érzékenysége (másiknak 97).

Én nem azokat fikáztam akik Marshallt használnak. A marshall igenis jó er?sít?.

Előzmény: Garden (8351)
zepp Creative Commons License 2003.04.03 0 0 8353
Még a Marshall-bemutató kapcsán: vki ismeri ezeket a neveket, akik jönnek? Madi az ok, de ez a Chris George+Steve Yelding kicsoda? És különbenis, mi az a Tankcsapda?:-)

He-he, a plakáton látható telefonszámot(ami, talán nem árulok el nagy titkot a Remóé) egyre több arc hívja fel azzal hogy szeretne ingyenjegyet a Tankcsapda-koncertre. Pedig a képen az erősítő 2xakkora mint a négy fellépő együtt...

e_dora Creative Commons License 2003.04.03 0 0 8352
"Komoly dalszoveg pl.: Iron Maiden, Dire Straits, ilyesmik"

hehe, persze pont te, aki maiden dalszoveg fikazo topikot nyitottal .. :) nem csoda, h notorius hazudozonak tartottad magad torolt nick korodban..

letoltottem a vihar c. szamot, tetszik.. (jol nyomozok?) zenekarosdi nem erdekel, de ha dobsz egy mailt, van amator vackom, kivancsi lennek, mit gondol a tomeg, hehe

Előzmény: Tömegember emulátor (8279)
Garden Creative Commons License 2003.04.03 0 0 8351
Üdv. Szép csendben szoktalak titeket olvasni, jókat írtok. Egy dolgot azonban nem értek:
A saját cucc istenítés rendben van, hiszen azért dolgoztál, kerestél hogy az legyen amid van. Szerintem ez így van rendjén, sajna magyaro.-n élünk, nem mindenki azzal játszik amit mindíg is szeretett volna.
Na de a fikázás, szerintem nem igazán jó dolog, tudjátok él olyan idióta, aki azt szereti amit ti nem. Én pl. szeretem a G12T-75 hangját, ráadásul nem tudtok jobb erősítőt mutatni nekem mint a 2550-es Marshallom. Ezért korlátolt vagyok?
Tiszteletbe tartom a te választásodat, én is 24500 Ft-ot kerestem havonta, amikor megvettem az azóta is etalonnak számító 6100LM fejet, és nagyon jól megvagyok vele. Féltve őrzött hangszeremet kellett eladnom amikor meghallottam a 2550-est, tudtam, hogy ez az igazi.
Szóval mindenkinek megvan a maga története, és csak ritka amikor ez nem kínos anyagi problémákkal van tele.
Nem akarok leki gyakorlatot tartani, bocs, de jó lenne, ha tudnátok róla, hogy ilyen emberkék is élnek e bolygón.
Előzmény: Angelcry (8344)
Pyramyd Creative Commons License 2003.04.03 0 0 8350
tudom... :o)))
Előzmény: Blindmouse (8349)
Blindmouse Creative Commons License 2003.04.03 0 0 8349
jaaa.. az befér, de sokba fog neked az kerülni :)
Előzmény: Pyramyd (8348)
Pyramyd Creative Commons License 2003.04.03 0 0 8348
a hangszórók...
Előzmény: Blindmouse (8345)
Sir Mocke Creative Commons License 2003.04.03 0 0 8347
Apropo. milyen címeken érdemes ilyesmit hirdetni? (Extra, musichello megvan.)
Sir Mocke Creative Commons License 2003.04.03 0 0 8346
No látom, már mindenki tudja a mode fourt...
Viszont tán szerény kis H&K-mat el is feledtétek! pedig eladó! csináltam neki egy lapot: www.tar.hu/gitaros
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Blindmouse Creative Commons License 2003.04.03 0 0 8345
És szerinted az én kicsi kocsimba mi fér be a te nagy motyódból??
Előzmény: Pyramyd (8341)
Angelcry Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8344
figyi,de én is rengeteget gondolkodtam rajta.
megmondom a tutit. én 1 darab marshall 1960av-t akartam venni,de ez ugye ?sszel volt,és azt mondta a beszállító,hogy az biza nem lesz jöv? év (idén) januárig,cseszhetem,esetleg van standard 1960 :) az kéne még csak,ratyi g12t-75...
ja ez valami 260-ba kerül.
aztán lett volna,ENGL ami ugyancsak Vintage 30-as,de az is 280 ezer forint. aztán lett volna 400ért Mesa,de a kicsi (standard,ami ugyan olyan mint a marshall 1960av,bv.)
a nagyobbik meg 450 körül lett volna.

Namost,én 270 ezerért vettem meg a 2 teljesen nekem gyártott ládát,Vintage 30-as az egyik,a másik meg Greenbackes.

szerintem nagyon jó ládák,bárki bármit mond róluk,másik gitárosunk is ilyet rendelt,jöv? héten meg is lesznek.

Ennyi pénzért használt szétvert marshall-t,esetleg peavey-t meg ilyeneket lehetett volna kapni.

Előzmény: Pyramyd (8339)
Pyramyd Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8343
így igaz...
A felület is számít!
Ilyen fejet kb. 50-60 pénzért lehet venni, ha kielégítő az állapota!
Előzmény: locust of the dead earth (8342)
locust of the dead earth Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8342
a dobos-nagytermes felállás lenne a lényeg, 4x12-es ládával azért csak normálisan szólna, nem?
Előzmény: Sveriges fana (8337)
Pyramyd Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8341
Inkább aszond meg, hogy mikor tudunk az ótóddal egy kanyart csinálni...

Megyünk Looooooooopni! :o)

Előzmény: Blindmouse (8336)
Pyramyd Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8340
akarom mondani a mélt...
És ha közös nevezőre jutunk a lé is meglesz!

Hogy hol jár az eszem!.... :o)

Előzmény: Pyramyd (8338)
Pyramyd Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8339
igen 100 -tól fölfelé lehet találni 4x12"-t...

Az hogy megdolgoztál a motyódért a becsületedre válik!!!
Respektállak is emiatt, ne félj! :o)))

Előzmény: Angelcry (8335)
Pyramyd Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8338
ja megjött...
de én is az elfekvő cuccosoktól akarok elébb mexabadulni, ráadásul a hónap végéig minden beruházást elhalasztok, mivel máshová orientálom a lét elsősorban...
tudod a pénz igen soxor többet csinál... :o)

küldöm a lét!

Előzmény: Kalasnyikov vodka (8334)
Sveriges fana Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8337
60watt az elég?

attól függ, mire.
Ha- mint mondtad- full csővel van, kereshecc valami kapaszkodót is mellé, meg sapkát a fejedre, h ne vigye le a hajad...
Persze ha nagyobb terembe vagy, és dob is szól, akkor pont elég...
GG

Előzmény: locust of the dead earth (8332)
Blindmouse Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8336
-Mondjuk most épp állok úgy kp-val, hogy vehetnék akár egy 100W -os Soldano stacket, vagy egy Steve Vai's Carvin Legacy stacket...

loopni, megyünk looopni :)

Előzmény: Angelcry (8335)
Angelcry Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8335
sajnálom.
-De télleg ménem Triple Recto?
mert ezt is 3-ason hajtom,150-tal mit csináljak?

-Legalább echte ládáid lennének alatta vagy mondjuk Genz/Benz, és nem szedettvedett jószágok!
Szedettvedett jószágok köszönik jól vannak,üdvözölnek. Vintage30,Greenback hangszórós ládákat tudsz 250-300-400 ezer forint alatt?

-És most nem arról van szó hogy nekem nincs
olyan cuccom mint neked, hiszen a motyóm összértékéből flottaengedmény nélkül lazán kijönne 4 fej 8 ládával!
mondtam egy szóval is?

-Mondjuk most épp állok úgy kp-val, hogy vehetnék akár egy 100W -os Soldano stacket, vagy egy Steve Vai's Carvin Legacy stacket...
(csak megjegyzem a mo-i. Carvin forgalmazó arc nálunk próbál a SoundCheck -ben!) :oP
Gratulálok hozzá,és nyugodtan rendelhetsz,engem nem zavar.

-Az én véleményem és szerintem másoké is:
a Marshall az biza egy igazi patinás név, rangos felhozatallal amit ilyen nevek fémjeleznek: Jimi Hendrix, Randy Rhoads, Yngwie, Slash, Zakk Wylde, John Sykes, Kiss, Judas Priest, Iron Maiden, és még sorolhatnám reggelig!
Mások véleménye a Mesa-val ugyan ez. Igazából a régi szép id?kben nem volt más,fender. utána jöttek a marshall super lead fejek. érthet? hogy sokan ilyet használtak,de igazából az én "fikázásom" nem a Marshall cégnek szólt,félreértéseket elkerülve. Inkább annak,hogy ?k is kiadnak egy olyan er?sít?t,ami szerintem felesleges volt,és ekkora valagat kerítenek neki.

-Te meg státusszimbólumot csinálsz a Boogie-ból, mint a mostani 17 év körüli numetal-takony arcok!
Hát,üdvözletem nekem is,84-es vagyok,tehát 18 éves.
És igenis megdolgoztam érte,sokat kértek érte,sokat kellet érte a határban járnom a földet megm inden szart,és most boldog vagyok hogy ilyen er?sít?m van! van másom is...

-Hallgassuk meg a motyót, próbáljuk ki, oszt utána tegyük a cuccot az őt megillető helyre: kuka vs. rulzcucc!
ok,hallgassátok,én ezért nem utazom fel budapestre.

-Szóltam...
vettem.köszi.

Előzmény: Pyramyd (8330)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8333
...én gondolkodás nélkül a Laney-re hajaznék :)
z@kk (c)
Előzmény: locust of the dead earth (8332)
locust of the dead earth Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8332
öregecs = rotty vagy pedig öregecs = old school?
60watt az elég?
pénzben egy átlagos állapotú mennyit ér?
a másik fej amit kinéztem az egy h&k attax 80wattos, de az tranyós, melyik mellett döntsek?
Előzmény: Pyramyd (8331)
Pyramyd Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8331
igen!
A Pusztai Tibi tudja javítani!
Önnmagában kiicsit öregecs hangja van, de némi Eqzás megtudja akár Brutál-Metálra is vadítani...
Előzmény: locust of the dead earth (8329)
Pyramyd Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8330
Nekem már kezd unalmas lenni a NEKEM Dual Recto MESÁ-m van dolog...
De télleg ménem Triple Recto?

Legalább echte ládáid lennének alatta vagy mondjuk Genz/Benz, és nem szedettvedett jószágok!
És most nem arról van szó hogy nekem nincs
olyan cuccom mint neked, hiszen a motyóm összértékéből flottaengedmény nélkül lazán kijönne 4 fej 8 ládával!

Mondjuk most épp állok úgy kp-val, hogy vehetnék akár egy 100W -os Soldano stacket, vagy egy Steve Vai's Carvin Legacy stacket...
(csak megjegyzem a mo-i. Carvin forgalmazó arc nálunk próbál a SoundCheck -ben!) :oP

Az én véleményem és szerintem másoké is:
a Marshall az biza egy igazi patinás név, rangos felhozatallal amit ilyen nevek fémjeleznek: Jimi Hendrix, Randy Rhoads, Yngwie, Slash, Zakk Wylde, John Sykes, Kiss, Judas Priest, Iron Maiden, és még sorolhatnám reggelig!

Azért ennyien nem tévedhetnek...
Te meg státusszimbólumot csinálsz a Boogie-ból, mint a mostani 17 év körüli numetal-takony arcok!
Nanemáááááááá!!!

Egyébként a Mesa ugyancsak kapcsolás lopás tovább tuningolva... (én úgytudom MS, Incho meg Fendert tud, bár jelenesetben ez teljesen mindegy!)

Hallgassuk meg a motyót, próbáljuk ki, oszt utána tegyük a cuccot az őt megillető helyre: kuka vs. rulzcucc!

Szóltam...
UFF!!!

Előzmény: Angelcry (8328)
locust of the dead earth Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8329
Laney Klipp 60wattos erősítőbe még érdemes beruházni? ha halott javítható még valahol?
ja meg egyáltalán normálisan szól?
Angelcry Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8328
rendben,de én nem lennék büszke olyanra amit úgy loptam össze. :)
Előzmény: zepp (8327)
zepp Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8327
Hát, állítólag a "2 erősítőből" az egyik a klasszikus Marshall soundot hozza, a másik pedig egy modern hangzást céloz, a Recto/5150 vetélytársának szánják, mondjuk nemtom mit akarnak egy előfokcsöves fejjel ezek ellen...de kiderül. Meg vmi chip is van benne, ami az előfokbeállításokhoz optimalizálja a végfokot. Végülis látatlanba szidni nemtom mennyire bölcs, meg kell hallgatni, aztán ha sz@r akkor mehet a fikázás. Én ott leszek:)
Előzmény: Angelcry (8323)
her Valo Creative Commons License 2003.04.02 0 0 8326
van egy leiras feleseg ezen az oldalon, akit erdekel olvassa at..

http://www.freeweb.hu/adamason/marshall/marshallmf.html

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!