Matiz:
De, hozzáér. De simán elindultam vele, még a sarat sem szedte le ott a műa.ról, ahol beleér. Valszeg épphogy hozzáér, pont felülhetett a gumibakra a futó.
A múltkori túrán nem ért bele az első kerék a műanyagba? Mert itt nagyon úgy néz ki, hogy csak pár mm maradt szabadon. A Multitrac elég nagy méretű, kipróbálom hétvégén, hogy beleér-e egy ilyen helyzetben.
Matiz:
Meddig kell eldöntenem?
Egyrészt megfüstöltettem tegnap a kuplungot, másrészt lehet, hogy családi progi lesz, harmadrészt viszont q...q..q.q szóval nagyon szívesen mennék.
A többiek (legalábbis az OTTSE jó része) mennek gyereknapi helyet nézni a megye másik felére.
Jó helyekre mennek, csak ajánlani tudom, ha van kedved!
Ha teheted, vegyél egy GPS-t!
1. Nem keringsz körbe-körbe úgy, hogy nem veszed észre.
2. Tudsz jót kesselni.
3. Kell és érdemes!
Megpróbálom elmesélni. Mész a 31-esen, elhagyod a maglódi elágot.
Onnan 3-3,2 km-re balra lesz egy földút közvetlenül egy erdő előtt, felvisz valami vízmű-izéhez.
Onnan kicsit csalinkázva átjutsz majdnem Pécelre. Ha jössz ki Pécelről Isaszeg felé, Pécelt elhagyva egy bal kanyarral átmész egy hídon, itt van egy út jobbra is, azaz inkább egyenesen (senki nem tudja, de jobbkezes!!!). Na, ide lyukadsz ki. Azaz, én ide szoktam.
GPS-em még nincs, nem is nagyon tervezem a beszerzését. Inkább egy jó PMR rádión gondolkodom, valamint az egykor Frici által említett sekliket kell megvennem.
Péceli bázis:
ha Bp-felél jössz ki a 31-esen, elágazásnál lejössz Pécelre, amikor beértél, néhány száz méter után jobb oldalon lesz egy sárga régi kastély-szerűség, előtte egy út felfelé. Erre le kell térni, nemsokára egy kereszteződés jön, ahol felfelé kell menni (jobbra) aztán csak fel..fel..fel a domb legtetejére. Itt van egy nagy rádió-adó szerűség, ahol véget ér az aszfalt, de látni fogsz egy geodéziai pontot (szürke torony) kb Maglód irányában. Innen kb 300m földút és már ott is vagy a bázison. Elemlámpát érdemes vinni és a bunkerbe lemenni, körülnézni! Nem semmi! A kocsival nyugodtan parkolhatsz valamelyik rakétasilóban :) Amikor ott voltunk, készítettem vagy 100 fotót, majd felteszem.
GPS koordinátákat a geocaching-osoknál találsz hozzá, van itt egy cache elvileg, GPS hijján nem keresgéltünk :)
Ismerős. Hazafelé én is lassan haladtam az első pár száz méter szilárd burkolatú úton, hogy majdcsak kijön a sár a gumiból... Aztán meguntam, és hazáig szórtam az áldást :))
Maglód-Pécel felé merre? Pécelen csak a bázist ismerem, az nagyon fain hely.
Talán disznózni!
:-)))
Vasárnap sikerült!
Friciékkel úgy indultunkl, hogy nem dagonyázunk, nincs kedvünk kocsit mosni.
Sikerült is. Aztán hazafelé Monorról kerültem egyet a szokásos Maglód-Pécel vonalon. Volt pár zűrös hely, ahol nyugodtabb lettem volna, ha van csörlőm...
Végül csak a mosóban fejeztem be a napot.
:-)
Ma estefelé a Körösi Csomán megyek, nagy zörgés, gurul szerteszét a saram a sávban.
:-)