Én csak annyit tehetnék hozzá, hogy valaha a Goliban működött a SoundCheck 70+30 nm -en! a III. emeleten...
Gyönyörűszépen megcsináltuk a helyet fél év alatt...
Közben másmindenkit kirúgtak a környékbeli házak feljelentései miatt...
Mi úgy maradhattunk (pedig még nem is voltunk nyitva!), hogy be kellett méretni a zajszintet amit produkálunk, és a III. ker. Önkormányzathoz kell az eredményt benyújtani, hogy "működési engedélyt" kapjunk...
Ezt az akadályt is vettük!
Elkezdtünk működni majd egy 2-3 hónap múlva kitalálta a tulaj valamilyen hülye 5let alpján, hogy irodaházat csinál a gyárból (azóta bele is bukott, úgy kell neki!)
Szóval minket "kilakoltatott", majd adott egy kvázi 50nm-es pinyót (ez most az underhang nagyterme, ahol "koncertek" is vannak pénteken este!), a szomszéd pinyóban a MÁSFÉL próbált akkoriban...
Mi összesen 1,5 hónapot bírtunk ki ott, és ugyan többszörösét kell hogy fizesük bérletidíjként itt a filatoigátnál, mégis megérte átjönni...
Itten működünk már 2 éve! És továbbra is várunk mindenkit nagy-nagy szeretettel, márkás cuccokkal, megbízhatóan...
(ha nagynéha valakihez nem tudok ilyen-olyan okból ideérni, mindíg ingyenórákkal honorálom!)
T: 06/303-896-986í
Mellesleg volt rá példa többször is, hogy innen a SoundCheckből mentem át az Underhangba "koncertre" hangzást belőni (már amennyire lehet) ill. adtam kölcsön motyót ott fellépő zenekaroknak!
Egyébként meg a Szőlőssy Gergővel már párszor beszélgettünk arról hogy vásárol tőlem "elfekvő" hangtechnikát...
A legutolsó infóm szerint országos UNDERHANG láncot akar létre hozni, ill. meg akarja venni a Golit próbateremközpontnak! /ez egy kicsit erős nekem!/ :o)))))))))))))))))))))))))))))))))
Biztos te is sokol rádión hallgatod, te zenei antitalentum.. én is azon hallgattam, gyárilag csak az volt a kocsiban, 6 hangszórós rendszerrel, CD-vel ;)))))))
140ért viheted, és harmincat adsz majd késöbb és fizetek még egy sört is! Vagy csinálok egy 3 számos demot a zenekarodnak(ha van?) Szoval 170és két nap studio!
Üdv Mindenkinek!
Nem vagyok gitáros de van egy eladó Ashdown ABM 410H bass ládám! Négy szer tíz incses szórók plusz magassugárzó!
2 hónapja vettem ithon 238eft-ért (ez a listaára)
Építkezés miatt sos odaadom 180eft-ért! Garanciális 2 koncertes sérülésmentes! Bitang szandja van!
Ha valaki tud rá vevöt jövök neki egy sörrel!
2 részletben is fizethetö!!
Elado hangszereim vannak:
Hamer tipusu szologitar, kb. 5 eve vettem, semmi baja sincs, 35 ezert Ft
valamilyen (nem jut eszembe a tipusa) basszusgitar 30 ezer Ft
Az en velemenyemet nem irom le, mert kitiltanak.
BAr 10 eve ugyan ez volt a guns n roses kopia zenekarokal, es a sok bena kozott elveszett egy csomo ertek is...
A meghallgatás megtörtént.. De majd engem a többiek lefikáznak hogy tényleg csak pózolni tudtam, és vagyok akkora rocksztár hogy úgy lementem egy egymás meghallgatására, hogy egyéb ügyből kifolyólag előtte 4 napig nem nyúltam gitárhoz..
A többit majd Pyry elmeséli... :)
a pöngét meg nem szükséges véleményeznem, mert ahogy látom jönnek a kritikák..
Penge-Tűz megéget
Meghallgattam többször is. Eleinte kicsit idegenkedve, de x-edik meghallgatás után kezdett összeálni bennem miről is van itt szó.
Láttunk itt lejebb egy csomó véleményt, de az senkinek nem tünt fel, hogy a torzítatlan akkord bontogató gitár nincs összehangolva a másik oldalon riffelővel. Ez a legnagyobb baj, amúgy ettől eltekintve tetszik a többi gitár téma és hangzás és a szóló is. Megkockáztatom, hogy az énekesnek sem rossz a a hangja, csak a dallamvilág amit hoz kissé egyszerű.
Persze mid ez csak egy botfülű senkiházi amatőr paraszt keresetlen véleménye...,hogy a hangulathoz igazodjak én is :)
Te jó ég! Még működik a "Smitt-művek"? :)))
Már 12 éve sem arról voltak híresek, hogy jók lennének... Bár senkitől sem vitatom el, hogy fejlődhet... ;)
Félsz mi, hogy az első (egyetlen) topic, amit nyitnál, szar zenekaré lenne? :-) Oké, küldök egy demót, meg felpakolom netre... de ha tetszik, megnyitod? :-)