Keresés

Részletes keresés

BéKa_d Creative Commons License 2003.04.22 0 0 251
na felhozom a topicot.

BB-MAFC(?) 2-5 (1-2)

9 emberrel egész jól játszottunk, még 1-1 is volt és 4-2-nél akár szorosabbá is tehettük volna, de persze nem tudni, hogy az ellenfél mennyit adott ki magából. Mindenesetre legalább a gólom megint meg volt - és ez most még ráadásul egy igazán tetsző találat is volt (azzal volt 1-1).

Előzmény: BéKa_d (250)
BéKa_d Creative Commons License 2003.04.13 0 0 250
És akkor még nem is lehetett tudni, hogy

BLASZ III/ígérem legközelebbre megnézem, thx a honlapot, hasznos lesz.

Zuglói Kinizsi-BB 1-2 (1-0)

jó gyengék voltunk, meg mondjuk eléggé tartalékosan szerepeltünk (most is) bár igaz, legalább megvoltunk...
az egész meccsen küzdöttünk a Sírkő utcai homokozóban, szerencsésen sikerült fordítanunk (ők megpróbáltak játszani hátul is, amire a pálya nem igazán volt alkalmas - ilyenből rúgtam az egyenlítő gólunkat; míg mi hoztuk a stabil rúgd picsán oszt a csatárok fussanak utána játékunk...:-)) mázli volt, de végülis az utolsó három meccsen három győzelem (és mellesleg a részemről 3 gól...:-)) a játék meg kit érdekel ilyenkor...

Előzmény: geyza_d (246)
LilaMemphis Creative Commons License 2003.04.13 0 0 248
Hajrá Kerület !
elcondor Creative Commons License 2003.04.13 0 0 247
Blasz II-ben:
Lágymányos-RTK 4-8,nem semmi meccs volt.
geyza_d Creative Commons License 2003.04.12 0 0 246
hogy milyen topicok is vannak itt?!!

Grat Les és Béka!!

Hajrá Vasas!

Les_L Creative Commons License 2003.04.12 0 0 245
nem vizafogo, hanem:
Acélöntő-Főnix: 0-0, bocs
Előzmény: Les_L (244)
Les_L Creative Commons License 2003.04.12 0 0 244
Sziasztok!
Asszem hogy Főnix - Vizafogó: 0-0

Unione II. - Főnix II. : 3-4 (2-0)
Jó kis meccs volt, első félidőben szarul játszottunk, aztán a félidő után feljötttünk gyorsan 2-2 re, mar ugy nézett ki minden rendben amikor a spori adott az ellennek egy 11-est kezezésért (rápattant a befele jövő labda az egyik középpályásunkra.) 3-2 oda. Ezután azt hittem elúszik a meccs, de 10 perc elteltével 3-3. MAjd ezután ugyanolyan szituációban, amiért az ellen tizit kapott, mi nem kaptunk, szal kicsit idegesítő volt a spori, majd utána felrugtak egy srácunkat a 16oson belül, szintén semmi, majd kb a 87. percben egy szögletünk után 3-4...

TiSza Creative Commons License 2003.04.10 0 0 243
Ha valaki még nem tudná:

futball7.fpn.hu

BéKa_d Creative Commons License 2003.04.07 0 0 242
BB-Szt.Pál 2-1 (2-0)

Jó meccs volt, nem is játszottunk rosszul, de nagyon elfáradtunk, cserénk persze nem volt, de legalább meg voltunk 11-en. Lőttünk két viszonylag szerencsésnek mondható gólt (egyiket én a 16-os sarkáról), meg kihagytunk néhány tuti ziccert, aztán a végén megint szerencsénk volt, hogy maradt a 2-1.

fcf Creative Commons License 2003.04.06 0 0 240
3/1. és szerintem Kispesten sehol.
Előzmény: Les_L (239)
Les_L Creative Commons License 2003.04.06 0 0 239
BLASZ 3/?
Nyert a Fonix 1-0 ra, sajna nemtom ki ellen.
Ma a tarcsiban Fonix-Budakeszi: 3-2 (1-0, 1-2, 3-2)

Nem tudjatok, hogy a futballhet mikor jelenik meg az e hétvégi eredményekről, és hogy hol lehet megvenni itt Kispest környékén? Köszi

BéKa_d Creative Commons License 2003.03.31 0 0 238
BLASZ III/?
BB-IKEA 3-1 (2-1)

Köztük egy gyönyörű egyéni teljesítményből elért góllal (ez lenne az én gólom - amivel 2-0-ra vezettünk), meg egy hatalmas 25 m-ről lőtt kapufával (ezt még 1-0-nál lőttem, tényleg elég jó lövés volt). Hál' égnek volt kapusunk, így mindjárt más volt a védekezésünk képe, egyébként meg az IKEA elég gyenge támadójátékot hozott, így tul.képp könnyű dolgunk volt.

fcf Creative Commons License 2003.03.30 0 0 237
Blasz 3/1.

Jedlik - Hegyvidék 3-2

érdekesség csak a 3db 11-es, meg a hazai mesterhármas volt.

doktormacko Creative Commons License 2003.03.25 0 0 236
A válaszom : IGEN.
Előzmény: Törölt nick (235)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.25 0 0 235
Kiváncsi vagyok, hogy a vasas benn marad e a BLSZ-ben.
BéKa_d Creative Commons License 2003.03.22 0 0 234
K&H - BB 6-1 (5-0)

10-en voltunk, nem volt kapusunk, az első tavaszi meccsünk volt, ráadásul még így is olyan gólokat kaptunk, hogy...
És kirúgtam egy szabadot a 16-osról a világból is...Field Goalnak jó lett volna brrrr. lesz még jobb is...

Dugó Creative Commons License 2003.03.15 0 0 233
BLSZ I

Duna Cipő - MAC Népstadion 4-3 (1-3)

Érdekesség, hogy ez volt a MAC újkori történetének 300. labdarúgó mérkőzésre, a félidőban pedig 1-3 volt az állás!!! A Duna cipő 3 szögletből 15 perc alatt megfordította az állást a második félidőben.

más eredmény?

Előzmény: fcf (232)
fcf Creative Commons License 2003.03.15 0 0 232
Várjuk az eredményeket :)
Főleg b3/1. érdekelne.
BéKa_d Creative Commons License 2003.03.13 0 0 231
Mi (BB - BLASZ III) is halasztottunk egy hetet, de attól tartok, hogy ez se fogja javítani az erőnlétünket...:-)
0 edzőmeccsel vágunk neki megint a szezonnak, de legalább kispályán rendben lennénk...:-)
Előzmény: fcf (230)
fcf Creative Commons License 2003.03.13 0 0 230
Holnap után kezdődik, de még sok halasztással. Futball7-nek marad a régi-új, használhatatlan formája?!
Les_L Creative Commons License 2003.02.26 0 0 228
Sziasztok! Igen márc 15én indul a BLASZ elvileg. Arra azért kiváncsi lennék, hogy a pályák milyen állapotban vannak...
Előzmény: fcf (227)
fcf Creative Commons License 2003.02.23 0 0 227
Nekem is pont ma jutott eszembe :))
Amúgy én úgytudom hogy alapból a márc. 15-ei hétvégén kezdődik. Legalábbis a kerületi szövitől minket ezzel küldtek téli szünetre.
Előzmény: llila (226)
llila Creative Commons License 2003.02.23 0 0 226
Mit tudtok? Mikor indul a BLASZ?
Zidane-5 Creative Commons License 2002.11.28 0 0 225
Szia Les_l!
Meg a vegen meggondolom hogy atmenjek hozzatok.....ez nem vicc....
Ami nalunk folyik az hihetetlen..persze nemcsak magamrol beszelek..ez csak egy kis dolog,nem szamit.De hogy a bajnoksagban 12 pontos vezetesnel is csak a kedvenceket jatszatta es meg nem is cserelt..nevetseges.
Egyebkent az utolso forduloban:
Kulker-Rakoshegy
2-2

A vegen a 80 akarhanyadik percben a partjelzi befujt egy nem letezo kezesest es 11-essel egyenlitettek.A partjelzo napszemuvegben lengetett mikozben beszelgetett az ot elkisero haverjaival.......no comment....
A kulker egy patkany csapat...tobbszor verekedni akartak..kopkodtek..stb...Undoritoak.
Szerintem az zavarta oket hogy kb 11 emberbol 8-9 az elso csapatjukbol volt de meg igy is jobbak voltunk...ezt nembirta az idegrendszeruk.
Na mind1,szerencsere nemvolt komoly balhe aztan.

Les_L Creative Commons License 2002.11.21 0 0 224
Zidane sztem nem kell tartani attól hogy az a hülyegyerek sokat fog nálatok védeni. Télleg nagyon béna volt a mozgása és azon is röhögtem, hogy amikor a szabadrugásunk behullott a kezébe, az edzőtök meg az öregek hogy örjöngtek, hogy milyen király hogy egy olyan labdát amit a kishugom is megfog a kapus védte. Szégyen! Gyere hozzánk, nálunk sajna nincs kapus :( Ha a szezonban lett volna normál kapusunk most egy 6 - 10 ponttal többünk lenne. Dehát nincs ilyen hogy ha.... Végre mosz vasárnap lesz az utsó meccs, a Pestimrével játszunk itthon aztán jöhet a pihenő, januártól meg az alapozás. Alig várom.
Előzmény: Zidane-5 (222)
-szabi- Creative Commons License 2002.11.20 0 0 223
Persze, igazad van, ne érts félre, én melletted mondtam el ezt a sztorimat. Ott is hasonló volt a helyzet, a tiédhez volt hasonló. Ő is protekciósnak érezte magát, éppen azért volt nagy a sértődöttség, amikor kikerült a csapatból.

Hááát nem egyszerű a szitu, de sok sikert, meg fel a fejjel! Amatőr szinten már csak ez van sajnos.:(

Előzmény: Zidane-5 (222)
Zidane-5 Creative Commons License 2002.11.20 0 0 222
Itt nalunk Szabi az a legnagyobb baj hogy a protekcios ember mogott nincsen semmi tudas.
Mar a bemelegito loveseket is bevedi ;-).Az rendben van hogy egy nalam jobb kepessegu ember kiszorit,es sosem zavart ha tenyleg volt alapja.Sot neha jo is a verseny a kezdoert...hisz akkor en is jobban kuzdok,fejlodom...de amikor azt latom hogy eppen eletem egyik legjobb formajat hozom es egy senki kiszorit csakmert "bevasarolja" magat akkor elmegy a kedvem az egesztol,mert mire fel maszom a sarban edzesenkent??ehh na mind1 nem sirok itt csak csalodok az egeszben.
-szabi- Creative Commons License 2002.11.20 0 0 221
forrás: Nemzeti Sport

Hétvégi eredmények:

I. osztály
Multi Rocco FC–Bp. Erőmű SE 1–1 (0–1). Tábor u., 200 néző. V: Szőts. MULTI ROCCO: Polonyi – Verhoczki, Horváth F., Tusor (Horváth L.), Holczer (Budaházi, Tamási) – Szepesi, Dienes, Balázs, Kiss Zs. (Németh Gy.) – Lengyel, Komsa. Edző: Lakatos János. BP. ERÔMŰ: Nagyjános Z. – Sebesi, Ottlik, Szabó Z., Bernáth – Virág, Szőke, Gabnai, Fábián – Haffner (Bazsánt), Galántai (Szűcs). Edző: Öhler László. G: Lengyel, ill. Haffner. Kiállítva: Szepesi (10. p.). Jó: Dienes, Balázs, Lengyel, Horváth F., ill. Fábián, Haffner, Szabó Z., Gabnai
TFSE–Mátyásföldi LTC 2–1 (0–0). Csörsz u., 100 néző. V: Vámos. TFSE: Hudetz – Tóth Cs., Serhók (Kutassy), Balázs, Bognár – Szabó Cs., Kiss B., Punyi, Szarvas (Daradics) – Holicza, Komlódi. Edző: Szabó Sándor. MLTC: Vastag – Molnár Z., Tóth Zs., Szabó Z., Szarka – Orosz (Farkas B.), Matók, Sályi, Nagy I. – Muraközy, Piros (Balacsi). Játékos-edző: Tóth József. G: Szarvas, Kiss B. (11-esből), ill. Sályi. Jó: Kiss B., Balázs, Szabó Cs., Kutassy, ill. Sályi, Nagy I., Tóth Zs.
Bp. Erdért SE–Szabadkikötő SE-Csepel 3–0 (1–0). Bodor u., 150 néző. V: Tóth P. G: Szabó F. (3, egyet 11-esből). Kiállítva: Szokolai R. (84. p.), ill. Kreisz (84. p.). Jó: Szabó F. (a mezőny legjobbja), Pusztai, Magyar, Simkó, ill. Kruppai, Benkovics, Jánosi
Fagor-Kelen SC–Szentlőrinci AC 1–0 (0–0). Hunyadi Mátyás u., 200 néző. V: Karl. G: Kocsis T. Kiállítva: Jeneses (50. p.). Jó: Csernik, Szűcs R., Bodoki, ill. Gálvölgyi, Ladiszlai
Duna SK–Gól-Palota SE-III. Kerületi TUE 0–0. Tábor u., 200 néző. V: Czakó. Jó: Hőgyi, Tóth T., Nagy Zs., Ivanics, ill. Salamie, Bodó, Hierwarter, Batta
Bp. Ikarus BSE–MAC Népstadion SE 2–0 (1–0). Bátony u., 200 néző. V: Hajdú G. G: Somogyi, Lázár A. Jó: Gógucz, Lázár A., Somogyi, Vad, ill. Serfőző, Végh, Lesi J.
Rákoscsabai KSK-Gera-Confidenza– Közterület SK 3–1 (1–0). Sport tér, 250 néző. V: Takács. G: Sulyok (2), Csőke, ill. Lanczkor Z. Jó: Sípos, Csőke, Sulyok, Csapó, ill. Lanczkor K., Lanczkor Z.
Nagytétény SE–Fővárosi Vízművek SK 3–2 (1–0). Angeli u., 200 néző. V: Mocsári. G: Babai (2), Szántó, ill. Bogdalik, Dömök. Jó: Takó, Bozai II Gy., Babai, Szántó, ill. Dömök, Mikes, Feleki

II. osztály, 1. csoport
Budakeszi SC–Bp. MÁV Előre SC 4–1 (1–0), Hidegkúti SC–FC Vis-Maior 2–2 (1–1), Újpesti Haladás FC–BEAC 0–1 (0–1), Probeko FC–Art-Corner-Zrínyi 4–1 (1–1), Testvériség SE–II. Kerületi UFC 0–1 (0–1), Csillaghegyi MTE–43. Sz. Építők SK 3–0 (2–0), Chinoin SC–Micro SC 1–1 (1–1), Budai Leante–Csatornázási MSK 0–1 (0–0)

2. csoport
Budatétény SE–Rákosmenti TK 1–3 (1–2), MAFC–XI. Kerület Lágymányosi TC 3–1 (1–0), Pasarét FC–Kispesti Rendőr SK 2–5 (0–1), FC Rákoshegy–Róna SC 4–0 (2–0), Rákosligeti AC–Istenhegy FC 5–1 (3–0), EBFC–Törökbálint FC 2–2 (2–1), Gamma LSE–Unione FC 0–0, Pestszentimrei SK–FC Hungaro ’98 1–5 (1–3)

-szabi- Creative Commons License 2002.11.20 0 0 220
:) Kb. én is ebben a helyzetben voltam anno. Én is kapus vagyok (bár most szünetelek), és amikor 16 évesen már a felnőtt csapatban voltam, sikerült kiszorítanom (most egy kicsit nagyképűsködök ;)) egy 30-31 éves srácot a keretből, így én voltam a cserekapus, olykor még a kezdőben is játszhattam (megyei 1-2). Ő el is ment a csapattól, illetve befejezte a focit. De ettől annyira megutált, hogy a mai napig nem beszél velem, sőt amikor friss volt az eset, gyakran egy kicsit alám is tett néhány dologban. Aztán én sem sokáig maradtam ott. :))
Előzmény: Zidane-5 (219)
Zidane-5 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 219
Igen a srac jol vedett nalatok.
En is furcsalltam hogy 3-an vagyunk ;-).
Eredetileg en kezdtem volna..de kissebb nezetelteresem volt az edzovel...igy jol betartott nekem..lehivott az 1-es csapatbol e kapust,plusz mikor annak mennie kelett beallitotta a protekcios kis huylegyereket aki azert jarhat csak le mert kocsmaja van rakoshegyen es ott az edzo igyen iszik ;-))) hat nem nevetseges??? ;-)) illetve inkabb szomoru.......Lehet hogy elmegyek innen.....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!