"ahhoz képest, hogy elméletileg percek vannak hátra addig, hogy a szitás izzítsa a szaktudását, elég jól állunk"
Akkor aszondom, hogy... eza betütipus inkább "bogár" minta másik, ettöl lesz oldscool-abb az egész. Az IBF-BT. megegy vicc igazábol, de vmi kellett a kiszsöveg alá, merugy üres, azt sz@rul is néz ki. Meg különbenis a régivel agyba-föbe próbálgattam, azt sehogyse vot (ilyen) jo! Higgyetek nekem, én grafikus vagyok! :)))
Utolsó esélyként, ha van vkinek volkswagen felirat, azami a csomitetön szokott lenni, aza króm, monnyuk szemböl, vagy jól láthatóan, azt küldje már el villámgyorsan, beraknám alá aztmá királyos is lenne!
A buszhoz meg annyit, hogy szorri, demár télleg nincs idö! Ahhoz csomót kéne variálni, hogy tutis legyen... szorri. Majd a következön. EP
Ez a IBFBT szerintem se kell. Olyan, mintha valami bogaras kisipari céget reklámoznánk. Meglátja a szepes mondjuk rajtam, vagy pityubácsin, amikor bogárlomot nyomatjuk a rajzáson és máris ihletet kap, hogy újabb cikket írjon a bogikat fenyegető újabb kontárhullámról:)
Egyébként nekem a betütípus is szimpibb volt régen. A pajzs mögé nem lehet benyomatni egy buszt. Elég, ha csak sejteni lehet. Vagy szemből, vagy oldalról, azaz mindennek (a bogaraknak is) a hátterébe lesz.
ja, ahhoz képest, hogy elméletileg percek vannak hátra addig, hogy a szitás izzítsa a szaktudását, elég jól állunk:)
Pityubácsi, NGA:
Köszönöm a segítséget! Német nyelvül nem tudok, csak pár szót, de az angol megnevezés alapján megfejtettem, hogy ez az első ülés háttámláját előredöntő kar kerete lehet (fekete műanyag biszbasz, téglalap formájú, közepén kivágással).Biztos, hogy csak 1,5 EUR???Drágább lesz a sör, de viszem!
vw1966 - az oldalt néztem, más szinek, más betü, képek normálisan elhelyezve... Bocs :) Ha gondolod majd a bogárvariáló flash után elövehetjük a témát!
doca - a rendeléssel kapcsolatba vw1970-et a grassmk@axelero.hu cimen! Köszi... Gyomai talira megmég lehet, hogy énis elmegyek :)
partizán - kösz a linket, majd végigturom!
te_o - "és az az intro/flash is ott van a szeren..." köszi! :)))
GeRGelü - "az egyik bogar helyett egy buszt", szerintem már ne variáljunk, a következö igérem buszos lesz! :)
trikó minta - najó, legyen a verzió 1es neves, aztán majd tanulunk belöle! :) Egyébként gyártottam egy tutit (egyelöre a régi névsorral), ime:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Esetleg középen, a felirat mögött befigyelhetne egy busz is.
A Háttérben pedig lebegjenek kübelek, schwimwagenek és typ3ak. Ja és ne hagyjuk ki a Kharmant se...:) A viccet félretéve, a busz jogos kívánalom!
Arra gondoltam, hogy igazából mindegyik magyar bogaras lap jó, de egyik se az teljesen. Kevés a tartalom, általában kicsit gyenge a dizájn. A megoldás egy integrált lap, ahova mindenki bedolgozik, tehát az energiák összegződnek. Így el tudjuk érni, hogy lényegében beinduljon egy a minőségi határát súroló bogártartalomszolgáltatás kiegészítve egy csomó jó dologgal. Milyen frankó volna, ha gépeinkről szép hosszú, alapos bemutató cikkek lennének a neten és nem kellene azon bosszankodni, hogy a depoban megint lemententek horrorba...
Asszameg! Hova tűnt az előbbi hozzászólásom?
Akkor mégeccer:
Partizán, a váltószerelés részemről okés. 2 dologtól függ:
1. Ha holnap kibontjuk, akkor ne menjek le hídba
2. Stonemen mester hozzájárulása, ugyanis az ő bogija lesz a páciens
Szerintem van sok jó Bogaras oldal, remélem az enyém is jó lesz. Igen, Jopi oldala nekem is bejön. Össze lehetne hozni egy forumos oldalt is, csak az a kérdés, hogy kell e. pl mi lenne rajta?
Bar en csak tegnap jelentkeztem egy poloert de szvsz tobbeket is erinto kerdest tennek fel:
Nem lehetne az egyik bogar helyett egy buszt felrakni a kepre?
Velemenyek?
UdVW
VW mágusok, fanatikusok figyelem! Alkatrészfelismerő versenyt indítok.Aki megmondja, milyen cikket rejt a 113881607 fedőnév, + milyen évjáratú, típusú autóba szerelték, nyerhet egy dobozos sört a Rajzáson.
Sziasztok!
Ha van rá energiátok, nagyon jó lenne egy működő bogaras oldal. Én, mint "friss ember", sokat tallóztam mostanában, és sok a félbehagyott, nem frissített, vagy törölt oldal (jellemzően ahonnan a legjobb infókat reméltem). Talán jopiék váci oldala jelenleg a legnaprakészebb (és az az intro/flash is ott van a szeren... :) ).
Akár a fórum hasznos általatok jegyzett hozzászólásaiból is érdemes lehet egy válogatást kitenni vhova.
Másrészt gratula a póló-projekthez, az összefogás és bizalom szép példája, nem sok topic van, ahol ilyen bizalmas kis közösség van.
te_o
(aki még(?) nem bogaras)
Jól beszéltél a "nagy dobásró" én is örülnék, ha lenne nyáron egynagyobb túra. Mondjuk én nyárra tervezek egy németországi utat is, de ez is jó lenne! A sárgabogárra több ok miatt sem iratkoztam fel, de remélem működni fog. Hajrá! :)
Bogár honlap? Én épp most csinálok egyet, csak lusta vagyok feltölteni...
"Mit szóltok hozzá, hogy 5én a VW vizesek is rajzásra adták a fejüket? "
SZVSZ ne bántsuk őket, mert mégis VW-t vettek pl. a mi autónk helyett (itt most nem a Bogárra gondolok :-))), másrészt Sciroccoéknál hagyomány a negyedév 1. szombatján rendezett találka. Szerencsétlen véletlen, hogy ez most egybeesik a Rajzás időpontjával.
A cuccot viszem, ha kell, bár szerintem vw1970 nem lesz előbb pesten, mint a rajzás.
A sárgabogár megvan. kb 15 ember jött össze, EPvel egyeztetünk, hogy kellene csinálni egy integrált bogárhonlapot, ahol ez lehetne egy menüpont. No és persze ami nagyon jó volna itt, mondjuk hevonta két-három bogárbemutató (szerintem trau csinálná is), meg ez a bogárpuzli. (lehet, hogy össze kéne állni a vwinfoval)
A bogármaratont csak komolyan kell gondolni szerintem. A legutóbbi depoban volt is szó egy ilyen amerikai túráról, ahol mennek minden nyáron perszáz mérföldet. ha jó emlékszem Gene Berg emléktúra néven futnak. Nos valami ilyesmit mi is csinálhatnánk.
ha komolyan gondoljuk ezt a baráti társaságot, akkor lehetne ez a mi nagy dobásunk. Ja, azon is elgondolkoztam, hogy azért mégis mi vagyunk a legnagyobb, napi szinten is aktív bogarastársaság az országban. Legyünk büszkék és merjünk nagyot tenni!:)
VW1970! Mél ment, kösz, hogy írtál...08:00 -kor nyit a bank, megyek,egy fegyvernek látszó tárggyal kicsikarok belőlük 1900 Ft-ot. Méret L, darab 1... Ha más nem, Partizán bácsi biztos eljuttatja nekem valahogy a ruhaneműt (Ugye P?).
Hát remélem mindenki jól van. Mint mondottam volt, mostanában ritkábban látogatom a fórumot, most is csak gyorsan átfutottam, mielött eliondulok hazafelé...
Az Üvegtigris nem semmi egy mű... Győrben nézem, hát maradandó nyomokat hagyott.
Tegnap egy törött sörösüveg elintézte a jobb hátsómat. Érdeklődnék, hogy van e valakinek alig használt olcsó "kerékszettje"? Bp. Csepel, Lakihegy a tuti irány... Jó lenne valamit eszközölni, mert épp ma akartam elvinni szerelőhöz Bíborkát. A pótkerék meg szinte csak az ablakmosó funkciókat látja el... :(
Feldobnék 2 db témát, ami jó lenne, ha nem felejtődne el, sőt, inkább újabb megvitatásokra kerülne. Sárgabogár, nyári bogártúra (ha komolyan gondoljuk, nem ártana gondolkodni rajta). Szóval ahogy gondoljátok...
Partizán!
a kilincs nekem eredeti az egyiken van egy apro horpadás de nekem is azt mondták nem kapható mert állitolag 66-67között volt ez a kilincs.
Esetleg Hudák? Vagy beszélj a CSillag Gáborral /mondd neki én Szűr Gábor ajánlottam/ neki van egy csomo bontott bogara/t1/egyéb vw. Most ugyis Bp-n lakik ha jol tom a cucc mondjuk alsóőrsön van uj cuccok is vannak neki.