Az alvázburkolatról itt találtok anyagot. http://www.werling.hu/term.htm Sajnos az 1303-ashoz nincs meg az első rész, keresek társakat a megrendeléshez. Ha több összegyűlik, legyártják. A teljes bogárra kb 120 pénz. GA1303
Hát azt hiszem sikerült az egyik fele.A bogár küszöb jól látható.De majd még teszek hozzá olyat amikor már még jobban látható. Mert azért ha lassan is de készül.Itt nem csak elemcseréről van szó mint ahogy valaki Pest környékéről írta.
A kép "behúzás" viszont nem sikerült valamiért.Vagy elírtam vagy csak Pityubá tud segíteni.
Most mi ez a nagy csend?Asszonypajtás imádat van?Csak nem lesz megint valami hétvégi bogzás?
Üdv b_sanya!Mit tudsz a szolnoki kiállításról?Lehet elmegyünk megint.A kacsaszerű járgánnyal.Ja, április 4-5-6.Nekünk ez marad, bogárból csak a javítás jut.a kep.tar.hu-ra tettem fel néhány képet de olyan balek vagyok hogyha nem jelenzkezem be én sem tudom megnézni.Ha meg bejelentkezik valaki minden gazságot elkövethet.Na még dolgozom rajta.Azért a cím az már biztos:
http://kep.tar.hu/doca/index.phtml?aid=27556147
csövi
<*img src="http://kep.tar.hu/doca/index.phtml?aid=27554370Docar-009.JPG">
:) hát igen. Nem akarsz erről a kiscica dologról írni még? Vagy mit szolnál, ha egy egész oldalt csinálnánk, ahol csak te lennél fenn, egész képsorozatokon. Mondjuk lehet az oldal: erotikaffer:)
Még egy kis adalék a reggeli depo fikázáshoz:
A gödöllői kirándulásról miért pont azt a képet kellett betenni, ahol csak a fél fejem látszik?
Partizánnak meg a háromnegyed feje.
>:-|
"Reggelre meglesz (szerda)!" Ez azt jelenti, hogy összeirod a neveket? Kösz!
Haez meglesz, meghát a rendelés is korrektül lezajlik, mácsak az átutalásoknak kell megérkezni... holnap elis küldöm. A mintát megcsinálom de., aztán közzéteszem, megvitatjuk, azt mehet a szitáshoz. Király. Na örültem. Irány haza... EP
Hallottam reggel (de.) egy musort a radioban, ami az EU-rol es az oreg negyutemu, ill. ketutemu autokrol szolt. A sok teves informacio, ill. ujsagcikk kozott akartak rendet tenni. Sokat amiatt aggodtak, hogy a 10-15 evnel oregebb autokat automatikusan "ki kell dobni". A musor vegkovetkeztetese az volt, hogy 2005-tol minden gekocsi meg kell feleljen az EU-s kovetelmenyeknek karosanyagkibocsajtas tekinteteben. Hogy ehhez szukseges-e katalizator felszerelese, vagy sem, az a gepkocsi allapotatol fugg. Tehat nem kell aggodni (lehet, hogy csak en, leendo bogartulajdonos aggodtam), csak rendbe kell rakni az autokat...
Köszi, hogy rám is gondoltatok póló ügyben, de nem vagyok egy kimozdulós fajta / sajnos /.
Ami meg a szinterezést illeti a legnagyobb probléma a méret. Nem igazán találni olyan műhelyet ahol csak úgy be tudnak lógatni egy bogáralvázat akár a meleg műanyagba, akár a kavargó műanyag porba. Mintha lett volna szó régebben egy vállalkozásról ahol többek között bogáralvázat is burkolnak " örök életre "?
Bogárra fel.......
"10e Ft-ert lehet uj szelvedot kapni. En most nemreg vettem, hat igen ledobbentem, amikor kineztem rajta:-)))) "
Szolnokon 2 helyen kérdeztem, 12800 és 14300 Ft-ot mondtak árat + beszerelés, megrendelést követő 1-2 héten belül szállítva.Mit láttál, amikor kinéztél?
"A lampa dontottlampase, vagy a simalampase?"
Sima (álló) lámpásé.Csak az üvegbúra van, foncsor, bili nélkül.
Jólvan, én ráirok mindenkit, csak akkor vki (akinek sok ideje van - és munkája annál kevesebb :) irja már össze a 10.oldaltól, hogy kik jártak itt! Elég január 1ig visszamenöleg! Csak pontosan (kisbetü-nagybetü) irja le, mert az alapján rakom rá a mintára! Köszi elöre is! EP
Hali!
A névsortémát szvsz már le kéne zárni, mert sosem készülnek el a trikók (és nem a Polo-k, mert ezek Bogarak). Legyen egy végső határidő, mondjuk holnap 12 óra, utána majd csak jövőre. Persze lehessen utánrendelni, de a nevek már maradjanak.
Üdvw