Szia Mindenki!
Új tag vagyok ezen a listán és máris egy kérdésem lenne.
Van e valakinek gyakorlati tapasztalata a fordulatszám ingadozás (mint nem kívánatos jelenség) terén?
Nekem egy 1.1 Presence "oroszlánom" van és sajna előfordul, hogy véletlenszerűen önállósítja magát a fordulatszám. Mi lehet ennek az oka?
Köszi a válaszokat és jó szórakozást a mai összejövetelen (03.03.15. Dobogókő).
Én is most végeztem a mosóban. Már nagyon ráfért a gépre ugyanis 2 napja egy traktor kellet hogy kihúzzon a szántásból mert tengelyig süllyesdtem :-)
Hát nem egy Réndzs Rovör
most jöttem meg a mosatásból, csillog a zöld sárkányom:-). Holnapra kicsit jobb időt mondanak, remélem bejön... Nem Szilárdtól hallottam, úgyhogy van esély, hogy szép időben autózhassunk holnap.
Huha nem eröltették meg magukat.
Lehet hogy féltek hogy betelik a serverük ezzel a hatalmas cikkel.
Winkler Róbi mostanra adta be a derekát, hogy feltehetik a cikket :-))
Tehát irány a mosó és a gumicsere (én is pont mára terveztem be a cserét:) )
Holnap reggel tali! Ha lehet még egy utolsó javaslatom a nicket tegyük ki a kocsira, hogy legalább mi forumosok felismerjük egymást. Én megteszem. A többi rajtatok áll
Tényleg, létezik a weben valamilyen ingyenes útvonal-tervező program? Vagy ha egy gépre telepíthető szoftver létezik, az is jó, töltenék le a netről "próbaverziót" :D
Én egy kicsit kihúzó leszek... Haverommal azt beszéltük, hogy az 1-es úton mennénk és nem mennénk oda a a pesti Sconto parkolójába, mert így nem kell reggel 6-kor indulni és a fővárosi furikázás is megspórolandó. Szóval én úgy terveztem, egyenesen Dobogókőre venném az irányt és ott bevárnálak benneteket.
Megnyugtatásként, bp-en is esik (szállingózik) a hó... én még téli gumival járok, s egy picit úgy érzem, hogy a dobogókői útra (hegyes, szerpentines út) is előnyösebb most még a téli garnitúra.
na ez az, basszus, én is vissza akartam ma rakatni a nyári papucsaimat, hogy végre szép legyen a kerekem, de ahogy elnézm az időjárást marad a fekete lemezfelni.....a sconothoz tuti megyek, dobogókő még nem t'om.
Enyhe havazás várható!? Nálunk (Sopron környéke) már 2 cm hó borított mindent, ma reggelre :)
Ja, most nagyon úgy néz ki, megyek én is :) Azért a hó elolvadhatna holnapra, mert már felkínlódtam a nyári kerekeimet, semmi humorom délután visszaszerelni a téli garnitúrát...
OK wrc, akkor majd szombaton...
Ha minden igaz, én is viszek fényképezőgépet. Annyi kép fog készülni, hogy semmiho egy hétig fogja feltölteni a honlapra:-)
206wrc: Mennyiért ültetik meg a kocsit? Hány mm-t ültetsz, és hol? Ha nem olyan vészes, akkor én is megcsináltatnám, már régóta gondolkodom rajta! Azt hallottam, hogy a 206-osokat csak szakszervízben tudják ültetni, mert célszerszám kell hozzá, ez igaz?
Viszek fényképezőt a találkozóra, vettem bele egy 128-as kártyát, így kb 540 képet tudunk majd csinálni. Csak legyen miről. Állítólag enyhe havazás is várható.