A Tungsram mintaboltban már van egy pár hónapja. Párban adják,olyan 2200Ft.
Már kipróbáltam, de egy hét után kivettem, mert jó öreg GE hagyományokat követve ennek még a +30%-nál is vékonyabb az izzószálja és a teljesitmény se éri el a kívánt szintet és emiatt kevés az autó elötti/útszéli fény.
(De izlések és pofonok...)
Nem.Csak van egy fotóm ahol Bosch van és annak sárgásabb a fénye a Silverstarhoz képest ami viszont megbocsájtható, mert a Silverstarnak nagyon szép, fehér fénye van. Csak erre.
Ezért is írtam, hogy SZVSZ!
VDani, mire alapozod a véleményed? (Attól, hogy nektek SS van, még más is lehet jó. Sőt jobb is! De mivel én még nem tudtam összehasonlítani az SS-t, a B+60-nal nem tudok még tippelni sem, hogy melyik a jobb. Az meg megint egy más kérdés, hogy nálunk mi terjedt el.)
Az OBI-ban (legalább is Miskolcon) most akciósan lehet kapni OSRAM izzókat.
Cool Blue H4 2000 Ft/pár.
ALS H4 1400 Ft/db.
Silver Star H4 1600 Ft/db.
Vannak H1 és H7 kivitelben is. Ezeknek az árait nem jegyeztem meg, valamelyik drágább mint a H4-es.
Fényszóró izzókon kívül is van minden fajta OSRAM autós izzó.
Nem tudom hogy 5e Ft e párja mert ez nem olyan egyszerű. Két izzószál van benne tükörrel...
de hívd fel az osramot!
www.osram.hu-n megtalálod a számukat!
Aki látta már az ALL és ALS fényét ill. azt használ, az megpróbálná nekem ecstelni, hogy mennyire sárga/sárgás a fénye? - hogy némi elképzelésem legyen. Határozottan sárgának tűnik-e (mint pl. ha sárga búrája lenne) vagy csak "melegebnek" tűnik a fénye, amúgy fehér?
A szemből jövő is sárgának látja?
Tudom, nehéz ezt leírni, mert látni kell - de azért megköszönném, ha valaki megpróbálná!
Minden jót!
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]Ernő
Újra visszamentem a topic elejére, így a cím és telfonszám megvan (megj.: a www.osram.hu-n is fent van - ez az egyetlen aloldal, ami müxik). Ha jól vettem ki, akkor a nyitvatartás hétköznap 9-18, szombaton 9-13.
Szerintem ALS a ködlámpába mert ugye ködben rendesen van Season. Silverstar a tompítottba, ezt már megbeszéltük és Silverstar a fényszóróba. Ugyanis esőben sose fényszórózól, mert csak romlik a kilátás elvakítanak az esőcseppek.
tompított - SVS
távolsási - SVS
köd - ALS
És akkor a kocsid előtt a napkitörésben történő atomvillanásnyi fény lesz! :)
És itt a régi lámpád: (csak vicc)
Az atomvillanás vagy a napkitörés a jobb szó a SilverStar-ra kgkg? És szerintem van H4-ben is. Azért még nem halt annyira ki a H4, hogy ne legyen benne!
És tényleg óriási a különbség a normál és a SVS között. Nem túloz sem Dani sem a megnevezés (+50%).
Már csak a tartóssága érdekelne, de azt majd meglátom.
És ha nem elég tartós, akkor visszamegyek reklamálni!
:-))))
Próbáltam végig olvasni a topic-ot. Pár napja kezdtem és mindig egy keveset tovább, de még nem tudtam teljesen végig olvasni - az idő szűkös. Sok információt kaptam, de lennének kérdéseim, amire lehet, hogy megvoltmár itt a válasz, de még nem olvastam el. Merészkedek kérdezni, mert a közeli jövőben szeretnék izzót, izzókat cserélni.
1.) Mennyi pénz most 1 db H7 SVS 55W +50%-os?
2.) Mennyi pénz most 1 db H1 ALS 55W +30%-os?
3.) Milyen tapasztalatok vannak H1 ALS +30%-ossal első ködfényszóróban?
4.) Milyen tapasztalatok vannak H7 SVS +50%-ossal első távolsági fényszóróban?
5.) H7 SVS 55W +50%-os és H1 ALS 55W +30%-os általában van-e készleten?
6.) Ha jól tudom, akkor a Hattyú utcában vagytok. Megírnád-e a kedvemért mégegyszer a pontos címet, telefonszámot, hétközi és hétvégi nyitvatartási időt?
+1.) Mi az a 60/55 jelölés? Gondolom valamelyest a teljesítmény felvételre vonatkozik, de pontosan hogyan?
Előre is köszi és bocs, ha olyanokat kérdeztem, amiket már megválaszoltál, megválaszoltak a topic-ban!
Ígérem, bepótolom a topic visszaolvasását (alulról kezdtem).
Az esetleges válaszokat előre is köszi!
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]Ernő
P.S.: FIAT Stilo-ba lennének az izzók.