Tegnap amúgy volt egy pár perces DK2 gyorstesztem..
fura valahogy, relatíve vastag a nyaka, és a 8 éves kelly XL-em érzetre jobban összerakottnak tűnik.. amúgy szép lenne.. de 250k-t nem ér a dolog.. DXMG nyaka detto, a DKMG-nek volt a nyaka egy fokkal laposabb... de az sem érhet 275 ezret..
Ménem mented le wrk-ként... Bár Sonar 2.0 -tól valami más neve van...
Akkor az audio fájlok a Wave Data könyvtárban lesznek egyenként, véletlenszerűen generált névvel, mint ez: Rcxcvne3.wav 2.0 tól már normálosabb a megoldás!
Figyelem! ha Cake-ben törölsz-vágsz, ezeken nem érvényesül, mivel a Cake csak kitakarja azokat a részeket egy abszolút 0dB -s jellel!
Yól eeeetűntetek...
Pedig kíváncsi lennék FeryBátsy orcájára, amikoris élvezkedik az új bőgőcuccoson! :o)))
Ahhoz hogy minél hamarébb jertek:
kipróbálhatod az Epiphone/Gibson elektroakusztikusomat (ez csak 6 húros de állati szép a hangja)...
Na mit (Ci)cósz?
Ja, úgy gondoltam hogy rádbíznám a tali mexervezését me te vagy a leglelkesebb, nekem meg most rengeteg dolog szakadt a nyakamba...
Te úgyis tudc autokrata lenni... :o)))
Csak egyezetssünk valami napot a topiklakókkal...
Szombat-Vasárnap: KIZÁRT!!!
De olvass mán vissza, mer szerintem megköveznének engem, ha megin beírnám milyen tech van lent... :o)))
Ja, milesz a bizniccsel SG-ileg?
Holnap lehozom a terembe...
Zsír új Ibanez RG7420 7-húros elektromosgitár ELADÓ! 2 Ibanez humbucker 5-ös switchel, floyd rose, basswood test, 24-es Ibanez Wizard7-es nyak, tone és volume poti. Emellett tudok adni DiMarzio pickupokat is jutányos áron.
A gitár tokkal együtt 195000Ft-ba kerül, ez a barlangban 255 tok nélkül, érdeklődni lehet e-mailben:dr.guitar@primposta.com és telefonon:06304355550
Tévedsz...
Informatikából élek!
A termet tartom fenn így , mer qrvadrága a bérleti díj (eredetileg a költségek leszorítása miatt lettem bérterem, csak a vártnál jobban beindult), a képződő profitot folyamatosan vissza forgatom...
A nyereségem az, hogy egyre jobb cuccom lesz...
Ennyi!
... talán majd ha a 2. terem is meglesz...
Bár akkor meg a stúdiótech fogja vinni a lét...
Ez egy qrva körforgás, ebbő nem lehet kiszállni, csak úgy...
De nem akarom sajnáltatni magam... Ha nem lenne így jó, nem is csinálnám... :o)))
"Te Zaky hogyanisvanez? "marschall valvestate gitárcombók, amik a H&K ladákon elég jól szólnak"
...hát úgy, hogy döglődnek az 50-es csöves H&K fejek, a 8080-as valvestate combo összedugva a 4x12-es H&K ládával viszont sokkal jobb mint a saját hangszórójával :) ennyi z@kk (c)
Megnyitod CW-ban, elmenten mondjuk mid fájlként és máris emberi a formátuma. Ha volt benne wav-os rész is, akkor "mixdown audio" és máris van egy wav fájlod is a midis részek mellé.
nemtuggya valaki át lehet e konvertálni kékvólk prodzsekt fájlt (új nyelvtörvény rulez:)) valami emberi formátumba? Pölö waw-vá, vagy hasonló...
Üdv:
GG
Nekem teccik a hely ( hisz mindég ott probálunk ), nekem csak annyi bajom volt, hogy néha rossz kedve van hr. pyramidnak, oszt olyankor minden szar. Persze van olyan amikor nekem van rossz kedvem , azt olyankor mindenki seggfej - hála isten olyan sose volt, hogy eccere lett volna rossz napunk.
egyébként üdv mindenkibe és jelezném, hogy volt olyan ötlet, hogy topictali ....