Biandora!
Ez a rejtvény nem is volt nehéz!!!
Csak újra kellett olvasni a topicot.
http://kep.tar.hu/biandora/index.phtml?aid=27545076
Bár kicsit késő van már, álmos is vagyok, de remélem jól írtam.
...mire is jók a hosszú éjszakák????
...rejtvényfejtésre.:-))
üdv.
kicsiszonja
láttam ezt a "parafaklumpát",- amire Kicsiszonja utalt -a Dunaplazaban, a vizeséssel szemben.
Ez nem parafa, hanem rendes fa, csak a talpon van valami szivacsos gumiréteg, tehát szomszédkimélő. Rendes klumpa, de tényleg nagyon könnyű. 8e körül van- Van barna- nagyon jól néz ki, pont ilyet szerettem volna, de sajnos kicsi volt-és van egy ilyen bordó/fekete szinjátszó. Ez jóvolt, de nem tetszett annyira, még fontolgatom. Nézzétek meg!
én még nem láttam, de nem lehet az rossz.
most jutottam csak géphez.nemsokára benézek a csetre, addig itt egy kis parafaparádé
biandora
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Nos hát már annak idején is nehezen jöttek össze a dolgok az én ügyletemnél is a Swdis Clogs-al.
Úgynézki hogy egyel több cég vonult ki Magyarországról.
Esetleg próbáld ki a mail cimaket úgy hogy @axelero.hu legyen a végén.
Hello, van valaki a vonalban?
irtam a Swedish Clog ürgéknek, de visszajöttek az emailek.A krokodilban láttam exercise sandalt férfi méretben (flat), meg a kiskörúton a Kényelem-ben barna és fekete Pharma klumpákat. Egész jól néztek ki, de nem vettem meg,mert műbőr volt.
Hali!
...ezek szerint nem igaz a mondás:
"Ruha teszi az embert."
Legközelebb, ha állásnézőbe megyek én is klumpába bújok majd:-)))
Jó is lenne, ha csak ezen múlna...
Biandora!
Remélem holnap összefutunk az exercise-ben, ma nem tudtam sajni.
Munkahely megbeszélésre mentem mert már nem sikerült elhelyezkednem a számomra elvárható pénzért elvárható munkahelyre és csak úgy úgysem vesznek fel cimen farmerben és klumpában mentem el. S lőn csoda felvettek dolgozni, ez 1996-ban volt. Azóta időközben önnáló vállalkozáasom lett és ilyenkor már saját döntéseimért saját magam vállalom a felellősséget.
Sok esetben a paretnerek kollégák ügyfelek azt mondják hogy éngem úgy ismernek az adot cégnnél hogy én vagyok az aki minden esetben a problémát megoldom. Egyébként igen komoly szakértőként dolgozom. Remélem nem voltam nagyképű.
Nos szerintem ha jó a stilúsod és ahoz tudsz öltözködni is akkor nincs gond a klumpával sem, de még a piersingel sem. (Piercingem az nincs, no nem ezért.)
Hello nos én a magyar embernek irtam e-mailt, de nem akart semmit sem reagáli és kb. egy hónappal az elküldött levél után a svéd embernek is irtam, és jött a klumpa!!!
egyszer én voltam egy elég komoly tárgyaláson ahol tárgyalópartnereink egyike klumpában volt. (+öltöny) Emléxem h feltűnt mindenkinek, de nem váltott ki semmilyen visszatetszést. Sőt, elég magabiztosnak tűnt a pasas.
Máskor a számitógépemet vittem javitani,(macintosh)és az üzletben mindkét pasi szakadt, lepattant fapapucsot viselt. Optikailag büdös, kockás műszálas zoknival. Hát ez elég lehangoló volt. Nem keltett egy high-tech benyomást.