Keresés

Részletes keresés

Borvo Creative Commons License 2003.10.11 0 0 26
Keress magadnak egy jogász barátnőt, mert a pszichológusnak se sok hasznát vetted. Szóval nézz utánna a vallásgyalázás jogi értelmezésének.

Előzmény: Törölt nick (25)
Borvo Creative Commons License 2003.10.11 0 0 24
Mitől lenne mássabb a topik címe ha így lenne írva?:

Egyházak üzletei a halottakkal

Előzmény: Törölt nick (23)
Borvo Creative Commons License 2003.10.11 0 0 21
"Hogy feleljek is: Jézus halott a kereszten."

Gondolom van ott a könyvrakrárban a kocsma mellett egy szinonima szótárad is. Kérlek lapozd ki a halott címszónál és nézd meg benne, hogy ott van-e szininimaszóként a hulla szó.

Mert ha ott van, akkor ugyebár ha valaki azt írja, hogy egy hulla van a kereszten, akkor az semmiben sem különbözik attól, hogy egy halott van a kereszten.

Előzmény: Törölt nick (20)
Borvo Creative Commons License 2003.10.11 0 0 19
Ez egy jó felvetés.

Most egy hullával/halottal, vagy csak egy tecchalottal diszített kresztett árulnak az üzletekben? Gondolom Te is olvastad a Jézus indiában járt könyvet. Ott a szerző számos bizonyítékot hoz fel a torinói lepel tudományos vizsgálata kpcsaá, hogy az alatt csak egy lázas és izzadó, de élő ember feküdt.

Előzmény: Seol (16)
Borvo Creative Commons License 2003.10.11 0 0 18

Te állítólag nem vagy vallásos saját bevallásod szerint. Más nevében meg csak ne nyilatkozz, mert orvosilag nem vagy alakalmass rá.

Amúgy most Jézus hulla/halott volt-e abban az állapotában, ahogyan árulják a boltokban kifaragva, műanyagba öntve?

Előzmény: Törölt nick (15)
Seol Creative Commons License 2003.10.11 0 0 17
mé'? lehet, hogy Spartacusról árultak könyveket:)
Előzmény: Törölt nick (15)
Seol Creative Commons License 2003.10.11 0 0 16
a hullának azér' jó, me' má' nem tud meghalni
Előzmény: Borvo (14)
Borvo Creative Commons License 2003.10.11 0 0 14
Tavasszal egy német egyetemi városban jártam és láttam egy egyházi üzletet. Tele volt a kirakat egy ókori kivégzőeszközön meghalt emberi hulla ilusztrációjának különféle kiadásu és diszítésű változataival. Igen komoly összegekbe kerültek a nagyobbak és a diszesebbek. Volt olyan aminek 200-300 euró volt az ára.

Borvo Creative Commons License 2003.10.11 0 0 13

Mivel azt javasolja az index mindenki számára kiküldött levele, hogy mielőtt valaki megnyít egy topikot tájékozódjon, hogy nincs-e már olyan támjú, én is ezt tettem. Mivel volt olyan támáju topik, mint, amit nyitni szándékoztam ezért abba írtam a mondanivalómat. Te viszont semmi érdemit nem írtál még fikázáson kívül.
Előzmény: Törölt nick (12)
Borvo Creative Commons License 2003.10.11 0 0 11
Akinek nincs a témában érdemi hozzászólása, azt kérem ne rombolja a topikot az MM-be ütköző offolásokkal és személyeskedésekkel. Köszönöm.
luyo57 Creative Commons License 2003.10.11 0 0 9
Unatkozol megint gabóca?
Kiengedtek a kezelésről?
Előzmény: Borvo (7)
Borvo Creative Commons License 2003.10.11 0 0 7
"Egy idézet Molnár Miklóstól:
"Az emberek meghalnak, Isten él. És mit csinál vajon? Röhög a markába? Minden egyes hulla az ő malmára hajtja a vizet? Csak tessék, tessék belépés a Túlvilági Dögcirkusz nagysátrába!"

Az a helyzet, hogy egyes egyházak nem is főleg a hullákkal, hanem inkább az emberek halálfélelmével üzletelnek. És ez sokkal megvetendőbb.

Előzmény: ouzo (1)
icq Creative Commons License 1999.04.10 0 0 6
Kedves Balázs!

Senkit nem szeretnék megbántani.
Az ötletedet köszönöm.

Előzmény: Balázs (5)
Balázs Creative Commons License 1999.04.10 0 0 5
Kedves icq!

Mondd el részletesebben, mi is a bajod, ki ad fel mit és kinek, stb., mert mi még nem értjük meg fél szavakból egymást.

Üdv:
Balázs

Ps.: Ha legközelebb topicot nyitsz, gondold meg a címét, mert egyrészt magadat minősítheted le, másrészt másokat bánthatsz meg.

Előzmény: icq (4)
icq Creative Commons License 1999.04.09 0 0 4
Kedves satya!
Nem köpködni szándékozom és semmi bajom velük mint hitéleti tevékenységük,oktatási és sorolhatnám, de reggel feladja a betegnek a kórházban vagy otthonában a megboldogulás lehetőségét,és már helyben ajánlja a saját temetkezési vállakozását.Ez nem fura?
Előzmény: satya (3)
satya Creative Commons License 1999.04.09 0 0 3
Ez is olyan, mint ama Hányok a katolikusoktól című topic volt. Az illető ideköpött, azután vissza se nézett.
Lehet, hogy előfordulnak visszaélések, de az egyházi temetésnél nagy részben az egyház csak a szertartást/imádságot végzi.
Szóval ha valakinek baja van, írja meg normális címmel. Az ilyet jobb elhalásra ítélni.
ouzo Creative Commons License 1999.04.09 0 0 2
Mi a fenének szóltam én hozzá eme topikhoz?
ouzo Creative Commons License 1999.04.09 0 0 1
Egy idézet Molnár Miklóstól:
"Az emberek meghalnak, Isten él. És mit csinál vajon? Röhög a markába? Minden egyes hulla az ő malmára hajtja a vizet? Csak tessék, tessék belépés a Túlvilági Dögcirkusz nagysátrába!"
butitime Creative Commons License 1999.04.09 0 0 0
Icq ! Topikmenésed van?
Egyébként 0-ás!
icq Creative Commons License 1999.04.09 0 0 topiknyitó
szerintetek ez etikus?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!