Ne fütyülj
Jó van bazmeg há nem fütyülök
Fütyülsz bazmeg és hazudsz
Mér?
Mer egy szar szemét szar alak vagy, kivakartalak a geciből, ugye?!
KIVAKARTALAK A GECIBŐL VAGY NEM VAKARTALAK KI?
TE MEG ITT FÜTTYÖGSZ TE BAROM?
(innentől asszem nem pontos)
Itt ahol az ősök szelleme jár?
Bazmeg itt nem fogod felverni a csendet!
BAZMEG ÉN NEM VISZEM EL HELYETTED A BALHÉT!
és utána mond valamit hogy talán vetetéma van innen, az mi hogy vetetéma, az hogy kuss van.
szóval az a kérdésem hogy ott mit mond? vetetéma? vagy mit? nem lehet érteni
De súlyos volt még így harmadszorra is. Amikor Mucsi üvölt, hogy mi az a Föld, meg amikor megkérik Zsoltikát, hogy magyarázza el, hogyan lehetne megoldani az éhezés problémáját...zseniális!!:)
Remélem, lassan leadják az Utolsó Vacsorát is.
"Hogy vagy anyám
Lenn a tanyán
Kertben a répafa virágzik"
Szívesen. "Meleg a sör?!? Hát lehűtöm én,. bazmeg!":)
Állítólag nemsokára játszák a Moziban Antal Nimród filmjét, amiben Mucsi egy BKV ellenőrt fog alakítani. Bár kicsit tartok a filmtől, mert olyan arcok is feltűnnek majd benne, mint Hujber Ferkó, meg Szabó Győző...ehhh...
Nausea! Látom, Te nagyon benne vagy a témában. Ha még benézel ebbe a topicba,akkor legyél olyan jó és írd le nekem pls az összes olyan Jancsó filmcímet,amiben szerepel A! Mucsi. :) Előre is thx!
tegnap ejjel ugy 2 korul a fix.tvn a kiwi egyuttes fantasztikus romantikus klipjet lattam, a Kapa volt a 'rendezo' benne, szoval klip a klipben, vagy ilyesmi, nem nagyon láttam már ki a fejembol rendesen...
dizel: te irtad fel az fmk-ra, hogy 'skate os die' ?????
Amúgy szerepel valami videóklipben is...Arról szól,hogy a színészek próbálnak a színházban,közben egy fotós fényképezi őket és Mucsi a rendező.Van egy rész,amikor leáll a zene,és felurik a székből,és elüvölti magát:
-Ne csettingess,öreg,fotozzá!!!
Valami kegyetlen aranyos:)
meg a mésodikban, amikor a kapa elmondja, hogy mi a nap! Az is nagyon jó! És a végén már így ordít, mint az állat! Szvsz abban a részben voltak legtöbbet beszívva (emese), bebaszva (kapa)
Wazzzzzeg,még mindig nem láttam az Utolsó Vacsorát!
Mellesleg emlékeztek a Nekem Lámpást Adott...-ban arra a jelenetre,amikor Kapa és Pepe a hídon vitatkoznak?Scherer mondta,hogy az egész improvizáció volt,ott a helyszínen találták ki a szöveget.
burzsoat szereted? szigeten lattam, elsore jopofa, negyed ora mulva bena:)
de a film az bizos jo lesz, mint az osszes tobbi.
"peppppppeeeeeeeeeeeeeeee!!!!" hehe.