Köszi az infót, a koncert nagyon jó (talán kicsit rövid) volt, fel is vettem. Örülök, hogy Rob Thomas pont olyan jól, ha nem jobban énekel élőben, mint az albumon, persze azért szeretném ezt igaziból is élőben meghallgatni... :) Remélem egyszer még eljutnak Budapestre is!
Sziasztok! Pont ma láttam a Viván egy Matchbox Twenty-koncert végét, Rob épp az Argue-t énekelte, mikor a werbung belé fojtotta a szót. Nem tudjátok, mikor ismétlik??? A red hot chilli koncertet háromszor láttam, remélem ezt is ismétlik még. Mikor jön az új album M.o.-ra? Remélem minél hamarabb... Sajnálom, hogy megszűnt a Bridge, akkor sokat lehetett hallani róluk, főleg annak idején az american adult top 20-ban. A Bp rádión kívül egyébként szlovák rock fm-en is adnak néha m20-t, a baj csak az, hogy elég nehezen lehet fogni.
Most hallottam a Viván: Rob, Kyle és Paul is SZÓLÓALBUMON dolgozik! Ez azonban semmiképpen sem jelenti, hogy a zenekarban bármiféle változás állna be, hiszen mindezzel párhuzamosan épp most írtak alá egy újabb lemezszerződést. (Úgy legyen! Ami engem illet, a szólólemezeket kíváncsian várom, de azért remélem, mindig a banda lesz az első!)
Már nem találtam a cd bt oldalán az első albumot.
Valahogy úgyis megszerzem:-)
Tudod mi tetszik mostanában még ami kicsit hasonló stílusban mint a Matchbox 20?
A The Calling együttes. Hallottad már őket?
Megvettem az albumot és nagyon kellemes meglepetés ért.
Van kedved e-mailezni? azt sűrűbben tudom olvasni
Ja! Láttam az új klippet. nagyon tetszik a szám:-)
alig várom az új albumot
Én mindhárom albumot és az ausztráliai koncertjük videóját is a Virgin Megastore-ban vettem meg (Duna Plaza).
Megrendelésre egyébként bármit beszereznek.
Igen, új album van, hivatalosan nov. 19-én jelent meg, persze Eu-ban csak tavasszal hozzák ki, de a honlapomon találsz két címet, ahol megrendelheted. Mivel nem tudom őket fejből, íme a honlap címe: matchboxtwenty.freeweb.hu (A frissítéseknél keresd!)
Az első albumot pedig itt tudod megrendelni: www.cdbt.hu (Szerintem egyébként méltatlanul olcsón... Én anno az Államokból rendeltem, akkor még se hírük, se hamvuk nem volt errefelé, és bizony elég borsos ára volt... Persze megérte :-)
Hé!!!!!!
Van új albumuk a Mad Season óta?
Mikor jelent meg?Miről van szó?
Imádom azt az albumot, de csak az az egy van meg úgyhogy kedves Matchbox twenty rajongók írjatok nekem. Megvan valakinek cd-n az első albumuk?
A második a Mad season ha jól tudom (ez van meg és imádom) és lenne már új album?
...Kapcsolgatom a tv-t, és mit látok, mi megy a viva+-on??? DISEASE!!!!! :) Imááádom ezt a dalt!!! (A klip ugyan szerintem nem olyan jó, és a dalhoz sem illik, de ezt most felejtsük el. :) Szóval: imááádom a dalt!!!
Remélem, ez most nem így lesz... Tartsuk életben! :)
Eddig én is csak a Bridge-en hallottam őket, no meg tegnap a BPR-n, remélhetőleg ennek még lesz folytatása.
Egyébként nem tudom, mire lenne szükség, hogy minél többen megismerjék őket, hiszen amíg a rádiók nem játszák őket, addig csak véletlenül akadhat rájuk az ember, amíg viszont ilyen kevesen ismerjük és szeretjük őket (legalábbis a britniszpírsz fenekhez képest kevesen), addig a rádiók sem fogják játszani. Én ugyan próbálkozom, megszerettettem már őket pár barátommal, csináltam honlapot... Persze én egyedül ehhez kevés vagyok, de sok kicsi sokra megy, hátha.
Twenty, akkor ezek szerint a te neved sem véletlen? :) Már a Bridge topicban kiszúrtalak, de nem voltam benne biztos, hogy te is azért választottad-e ezt nevet, amiért én a sajátomat.
Szerintetek elképzelhető, hogy idén az európai turné keretében Bécsig elmerészkednek? Mert Európa nekik eddig gyakorlatilag csak Németországot meg Angliát jelentette. A túlzás lenne, hogy ide jöjjenek, de azért Bécs már elérhető lenne számunkra is.
Szerintem azért halt el, mert Magyarországon nagyon kevesen ismerik őket. Tudomásom szerint eddig csak a Bridgen játszották a számaikat. Most viszont a Budapest Rádió is adja. Tartok tőle, hogy csak a most megjelent albumuk van meg nekik.
A Bridgen hallottam őket először a Jeszenszky idején. A Bent azóta is a kedvencem. Akkor sokat játszották az If you're gone-t is.
Kerestem a lemezboltban a cd-jüket, akkor ajánlották a YOSLY-t, mert csak azt tudták hirtelenjében beszerezni, meg egy videót az ausztráliai koncertjükről.
A második cd-jüket pont akkorra sikerült beszerezniük, mikor buszsofőrünk megkezdte áldásos müködését.
A Smooth egyébként nekem is kedvencem, egyébként is szeretem Santanát.
Igen, tudom, hogy Kazaán már fent vannak, de inkább megvárom a CD-t, az az igazi... :)
Ani honlapját természetesen ismerem, alapmű, már ami a mbt-vel foglalkozó oldalakat illeti... :) Amikor anno elkezdtem csinálni a sajátomat, gyakran kértem tőle tanácsot, sokat segített.
Te hogy ismerted meg a zenekart? Én a Smooth által (köszi Santana!), azelőtt soha nem hallottam róluk. Aztán jött a Smooth, és én beleszerettem a dalba, no meg Rob hangjába, abba, ahogyan énekel...dehát tudod. :) Egy ismerősömnél rávetettem magam a netre (nekem még nem volt akkor), és kiderült, hogy jé, ennek a srácnak van egy bandája! Hónapokig kutattam mbt CD vagy akármi után, amikor a legváratlanabb pillanatban szembetaláltam magam az ország -szerintem- egyetlen YOSLY kazettájával. Walkman-be be, onnan soha többet ki... :) Megrendeltem CD-n, egyenest a tengerentúlról, mert akkor még beszerezhetetlen volt máshonnan (vagy csak én nem tudtam más lehetőségről), baromi drága volt, de soha, soha nem bántam meg! :) A szerelem azóta is tart... :)
Változatlanul az első, az volt életemben az első album, amin minden szám tetszett.
A kazaan egyébként fent van már az új cd anyaga, sajnos a videoclippet még nem sikerült levadásznom, pedig kiváncsi lennék rá.
A Fantomban nem sokat beszéltem, mert kevés volt az idő, inkább beszorítottunk 5 számot. A Shame, a Bed of lies, a Black and white people, a Hang és a Leave . Így is több mint 25 perc lett 15 helyett.
Megemlítettem egy Anni nevü hölgy magyar nyelvű honlapját azoknak, akik bővebb információra kíváncsiak.
Tényleg te voltál bent (Bent :) akkor a Fantomban? De jó lehetett! :) Képzeld, pont csak a műsor végét csíptem el, talán az utolsó dalt ha hallottam. :I Mik voltak, mit mondtál?
Egyébként nekem eddig a YOSLY tetszett jobban, bár az új albumról még csak a Bright Lights-ot ismerem pont, meg persze a Disease-t, az...az valami zseniálisan jó!!!
Neked mi a véleményed, melyik lemez tetszik a legjobban?
És miért jó ez nekik? Mindenesetre baromi összetett gondolkodású lehet, akinek ez a poén. ...Na mindegy, nem veszem magamra, csak bunkó és értelmetlen dolognak tartom.
------------------------------------------
Igen, a matchbox twenty zene, pontosabban amerikai zenekar, amolyan dallamosabb modern rockot játszanak. Hogy jók-e? Nos, ebben a kérdésben csak elfogultan tudok nyilatkozni: a LEGJOBBAK! :)
Köszönöm a lányod emil címét, írni fogok neki.
Ha gondolod, hallgass bele egy matchbox twenty CD-be, hátha te is megszereted őket. :) És akkor még találkozhatunk akár ezen a fórumon is. :)