...nah, téged is itt esz a fene ilyen hanjnali órában :))) DIRECTEVANFORDíTVA, me Kramertom annó azt mondta, hogy egyedül neki van így húrozva kramerje, de mostmár NEM!!! Jah, és amikor múltkor mutattam neki, észre sem vette, csak amikor elárultam a megfejtést :)))
z@kk (c)
...akkor pár pix a szóbanforgóról:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] z@kk (c)
Sziasztok!
Mindannyiótoktól előre bocsánatot kérek, mert talán kicsit off-topic leszek. Gitárost keresek. Nagyon jó, nagyon érzékeny, tehetséges gitárost. Ha valamelyikőtöket érdekli, írjon nekem egy mail-t és felvilágosítom bővebben.
ciao.
Egyébként a felemelés félhanggal tudomásom szerint a pianinók mijatt van, mivel a rövidebb-függőlegesre állított zengő húrhossznak jóttett a keményebb tensio (húrfeszesség), szebben szólt...
ugye me volt a "normál a" meg a "bécsi a" ami félhanggal magasabb (mellesleg ez a 440!)
Bezony! De itthon a Bb-re mongyák azat hogy B...
Bár még a "nagy" Csepei is Bb nek írja a(z) (szerintem igencsak hiányos) Gitárakkord lexikon -jában...
Hát az a bárd is szépen eltűnt, wazz...
szerintem kivitték az országból...
vagy át festették, de erre még gondolni se merek...
De az is lehet, hogy előkerül eccer, mint a Nagyfi fekete barettája... (valami szerencsétlen vidéki archoz került, az meg kiakarta cseréltetni benne a seymourt, oszt felhozta a medgyesihez... bukta... bár az ex-bandám bőgőse is járt úgy, hogy vett romáktól 40 ropiért egy bartolinikkel szerelt aktív, japán(!)Ibanez soundgeart, bevitte a megyóhoz, hogy kiváncsi mi az ára, erre tiborunk felkiált:"Jé, megkerült a Jerabek bőgője!"... bukta...)