Ahogy strato írta, jazz oktatás. Anno lehetett délután is menni. Nem tudom Kormos Janó (Tea, Jazz+Az, most a luxor show zenekara, Fusio Quartett) ott van-e még, én hozzá jártam. (Bár ő nem lenne rá büszke :o(( )
...részemről okay, sőt szerintem Kramertom is benne lenne, aki figyelemmel kiséri a topicot, csak v.milyen accesdenied folytán kizárólag readonly :)
z@kk (c)
Szerintetek hangerő-pedál, vagy valami boost az effekten vagy a hangerő poti használata jobb? Ti hogy oldjátok meg koncerten ezt a kérdést? Elég sok gitárost tanulmányoztam most ezen a téren és sokan akiknek van vagy lehetne hangerőkiemelőjük mégis a potit használják. Én a magam részéről még nem döntöttem el. A hangerőpotim(Fender Strat) ha nem maxon van akkor olyan mint ha levenne a hang éléből is nem csak a hangerőből? Ez normális?
Hi! Szekeres kifejezetten rockot tanít. Jártam egy darabig a Postásba is, de az nagyon jazzes, lehet hogy neked pont jó lenne. Én nem tudok eléggé örülni annak a pillanatnak amikor találkozik két szólam miközben az egyik 19/8-adban, a másik 16/7-edben játszik :)))).
Kösz az infót. Személyes tapasztalataid vannak az ottani oktatásról, milyenek ott a tanárok? A Póka-féle iskolát ismered? Nekem valami olyasmi kellene, amit munka mellett lehet végezni, vagyis este volnálak az órák.