Gyerekeeeek ne politizáljunk!!!
szar egy országban élünk.. rohadt kommunista kizsákmányoló cigányok vezetik, és kész..
olyan ez mint egy túlélőtábor.. néha azt gondolom hogy csak egy rohadt nagy pszichológiai teszt kísérleti alanyai vagyunk.. hogy egy nagyobb embercsoport mit tűr el, és hol veszi fel a harcot az elnyomó uralom ellen...
Nekend a nyuszira...
Eljön az idő, amikor a bérek is emelkednek, egy új világ, ahogy kék az ég, és zöld a fű, szépek a lányok (óómama take me home- yeeiyeah), ésahol rogán "heinrichhimmler" antal (testnevelésből felmentve) nem óbégat a parlamentben. Persze ne politizáljunk...
Amiatt a százforint plusszmiatt meg nefőjön a fejed... mi nem halunk éhen, ha fejenként 33,33333333333etc Ft-tal kevesebb jut kenyérre...
Állok elébe, gyertek nyugodtan!
Viszont van rossz hírem is: jan. 1.-től sajnos kénytelen voltam egy kicsit emelni(900/órá-ról, 1000/óra díjra), mert nekem is megnőttek a költségek... :o(((
Basszus!!!
Qrvára haraxom a mostani kormányra (pedig én is "benne voltam" a narancs rohasztásában)! Nagyon sok mindent indokolatlanul emeltek (lásd: Híradó-k)!!!
Marhára úgy néz ki, hogy nem érdemelték meg a bizalmat! Oszt én is, meg a hozzámhasonlók szívhatják a fogukat...
Ehh...
:o(((((((
Lelkileg készülj fel, hogy jövő7en vmikor (mindenesetre a közeljövőben) z@kk-el látogatást texünk nálad, meg kicsit később kibéreljük a termet az "arcokkal".
Remélem csinálod még a bizniszt...
Erről egy régi story jut eszembe ami egy haveri körrel esett meg (Blind, axem Te is ott voltál... ha axondom "metalhu", akkor már tudod is miről, ill. kikről van szó)
Szal a sztori a szigeten történt, ahol nyugodtan borozgató társaságunkhoz odajön valamelyikünk ismerőse igencsak felöntve a garatjára, és bekapcsolódik a beszélgetésbe. Kiderült róla h gitározik. Valamelyikünk megkérdezte:
-és milyen zenekarban jáccol?
Arc: (összeszedve minden szellemi erejét hogy kiküzdve magát a borfelhőből, ami az agyát borítja, értelmesen tudjon válaszolni)
- Metallica.
Nagy röhögés részünkről, az arc nemérti, majd:
-jaaa,...őőő... mármint metallica feldolgozásokat jáccunk...
Ebben az évben még ki se nyitottam wazz!
Majd hétfőn, és készülj mert a héten próba van.
Híjjá fel me' van egy komoly dolog is, amiben dönteni kell! A Te szavad lesz a meghatározó asszem... 3-an (Baloo, Laca, Én) már rágogatjuk a dolgot, de nem tudunk-akarunk dönteni anélkül hogy mindannyiunk álláspontját ismernénk, és az 5. emberrel (torok!)is le kell ülni átbeszélni a dolgot!
Nem! Csak használd ki a multitasking -ot!
A többit majd mélben!
Illetve volna miket eladnom, de rutinos hanxerbótolóként tudom, március-áprilisig szinte nullával egyenlő, hogy pénzmaggal rendelkezzék bárki is! :o(((