Keresés

Részletes keresés

még1MbR Creative Commons License 2003.02.02 0 0 695
Szia!

Bp.-en a Zichy j. utcai boltban nézted esetleg? Ott több bolt is van, próbáld meg. (Nagymező utcára merőleges)
Itt a topicban ha jól emlékszem írtak már be többen címeket, nézd vissza, szerintem találsz.
Vagy nézz be

Előzmény: ArcHoNMaN353 (694)
ArcHoNMaN353 Creative Commons License 2003.02.01 0 0 694
Hi!
Nem is tudjátok,mennyire örülök,hogy más is foglalkozik még Jawa-kal! Nekem is van egy 350-esem! Elég jó állapotban került hozzám,mert egy nyugdijas bácsitól vettem,aki vigyázott rá,mint a szemére! Ez volt ugy 1 1/2 éve. Szinte tökéletes állapotban volt! Egyedül az elsö telókon kellet a gumiharangokat cserélni! De van egy problémám! A kilométerorában szakadt volt a spirál,és sehol sem találok bele! Pest közelében lakom,és megköszönném,ha valaki tudna valmilyen címet, ill. telszámot adni,ahol esetleg találok még!
by: ArcHoN
HI!!
Dobi 85 Creative Commons License 2003.01.27 0 0 693
Igen, tényleg komolyan gondolom.
1.Itthon engem is hülyének taranak e miatt de örülök,hogy mégis érdekel mást is.
2.A túra csak egy Harkov(Ukrajna),kurszk,voronyezs
-ig menne.Ez tudom nem kis távolság (valagyi-hoz képest, Moszkvától 12e km)igen.Egyébként a Jawa-hoz legalább is az enyémhez nem kell egy halom alkatrész 1000km megtételéhez, ha egyébként minden rendbe rajta.Egyébként a pénz sok nyelven ért, pénzért megkapnád azt az IZS kereket ha nem tudsz oroszúl is.
Ha akarsz dumálni a túráról írj,címem:
jawa-350@freemail.hu.
Előzmény: j.t.maston (692)
j.t.maston Creative Commons License 2003.01.27 0 0 692
Atyaég komolyan gondolod?

Ha a 2.VH emlékhelyei nem is vonzanak annyira, mennék szívesen oroszországba, kíváncsiságból. Régi álmom Vlagyivosztok - egy csipetnyi "európa" a Csendes Óceán partján... Talán némileg a amerikai álom "kontinensátszelés" című fejezetének "európai" változata lenne. Csak hát Jawával csak úgy merném, hogy 1000Km-enként egy új várna a kijelölt pontokon, és a csomagtatón két komplett tartalékblokknyi alkatrésszel, műhelyfelszereléssel... Vagyis ez inkább a fikció világa, mint egyéb. No meg hát nem tudok oroszul. Az pedig nem jön rosszul miközben a tajgán a muzsikot győzködöd, hogy ugyan adjon már egy szar IZS kereket neked két csomag Symphoniáért.

De azért nagy lenne.

sano

Előzmény: Dobi 85 (691)
Dobi 85 Creative Commons License 2003.01.23 0 0 691
Hello fiúk!

Van-e még valaki aki szereti a történelmet és szeret motorozni is? Egy túra jutott az eszembe oroszországba (voronyezs,Kurszk,Harkov).
Ennek főleg történelmi háterei vannak.
Akinek van kedve, vagy tudja valamilyen infóval segíteni a túrát írjon. Nekem egy 350-es jawam van.De jöhet bárki akinek szerintem legalább 250-es motorja van.

Előre is köszi mindenkinek.

hygy Creative Commons License 2003.01.09 0 0 690
Hali!

Egy kedves ismeros megkert tegyem ezt ki ide:

Urak! Csepptankos 350-es Jawa tank, váz, blokk, telók, kpl. kormány, burkolatok, oldaldobozok, ülés, karbi, kipufogók, apróságok eladók.

erdeklodni:
ural@audaxtrade.hu

Előzmény: meno-mano (689)
meno-mano Creative Commons License 2003.01.06 0 0 689
Hali mindenkinek.Koszi mindenkinek az infot ahogy anyagi helyzetem engedi beszerzem a megfelelo celeszkozt.Amugy maceras szetszedni az elso villat mert kromozni akarom es ez maskepp nem megy.
Na uff!
Előzmény: achenobarbus (688)
achenobarbus Creative Commons License 2003.01.04 0 0 688
Hello,

Igen, en is mikor eloszor pesten kerestem a bicikliboltban nem is talaltam olyat amelyik mert volna 100km/h folott. De aztan a markasabb cuccok kozott volt valami nemet 'Sigma', nekem megfelelo, sot volt valasztek is :-)
Egyebkent en is meg vagyok vele elegedve.

uff,
ocs.

ps: menomano, menj a nufarulba, en ott vettem egy bicikliboltan kb 500.000 lejert. de van noname ami ugyanazt tudja feleannyiert, csak nem adnak ra garanciat :-(

Előzmény: j.t.maston (687)
j.t.maston Creative Commons License 2003.01.03 0 0 687
No, kicsit más mert a legtöbb biciklióra, legalábbis ami az én szimómon volt, csak 100ig mér, a jawa meg azért azon túl is aktív...

sano

Előzmény: hygy (686)
hygy Creative Commons License 2003.01.03 0 0 686
Hali!

Ize. Hat simsonon birta a bicikli ora. :) Szerintem birja jawan is.

HyGy

Előzmény: meno-mano (681)
meno-mano Creative Commons License 2002.12.31 0 0 685
Hali!mindenkinek.Acheno koszi az infot.

Mindenkinek motorozasban gazdag B.U.E.K!!!!!!
Előzmény: achenobarbus (683)
még1MbR Creative Commons License 2002.12.24 0 0 684
Elküldtem időközben a Tiédre, gondolom megjött, mert démon nem lett belőle nálam...

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!!!!!

Előzmény: hygy (680)
achenobarbus Creative Commons License 2002.12.24 0 0 683
Udv meno-mano!

A bicikliora jo otlet, en is azt tettem fel a fogarasi tura idejere a motorra. Es nem is tul draga, pat ezer ft.

uff,
ocs.

ja es persze: kkü & búék

meno-mano Creative Commons License 2002.12.23 0 0 682
Hat ez egy baki volt!!
meno-mano Creative Commons License 2002.12.23 0 0 681
Helo mindenkinek!Hygy az a helyzet hogy az ora mukodik de rozsdas a szamlap es ha esik beazik raadasul az elozo tulaj mar szetszedte es nem eppen finoman de azt hiszem bicikliet teszem fel digitalisat,amugy is uj muszerfalcsere is lessz.

Helo mindenkinek!Hygy az oram mukodik csak rozsdas es beazik meg az elozo tulaj nem eppen finoman mar felfeszegette.Szerinted egy bicikli digitalis oraja birna az igenybevetelt merthogy azt tennem fel a sajat tervezesu muszerfalra.
Amugy minden motoros testveremnek Boldog Karacsonyt!!!!!!.Na helo.

Előzmény: hygy (677)
hygy Creative Commons License 2002.12.23 0 0 680
Hali!

Probald ujra. Oda max kb 5.5 mega fer. :) Es valaki elvetemult kuldott egy komar meg egy babetta leirast. :) De mar kitoroltem. ;) Feltoltottem az oldalra. es az email ujbol szabad. ;)

bye
HyGy

Előzmény: még1MbR (679)
még1MbR Creative Commons License 2002.12.22 0 0 679
Elküldtem, de vissza is jött a démonnal, hogy tele van a tár, nem tudja fogadni...
Előzmény: még1MbR (678)
még1MbR Creative Commons License 2002.12.22 0 0 678
Sziasztok!
Info:
Elküldtem a szocimotorosra a riga 12 kézikönyvet :-))
még1MbR
hygy Creative Commons License 2002.12.18 0 0 677
Hali!

Hat eddug ugy nez ki hogy meg fogom vagni a vazat, es hatulra lesz egy szeles gumi, sikerult szereznem 16-os felnit. Arra a legszelesebb ami elfer a villatol lesz.

Az orat meg nem feltetlen kell ujat venni, ha pl nem mer a km ora szamlaloja, el kell menni a skoda boltba es kerni skoda oraba valo muanyag fogaskereket kb 100 forint, es ha finoman lefeszegeted a burkolatot az orarol (a tetejen a preseltet) akkor ki lehet cserelni a fogaskereket es egy rongyon finoman vissza utogetni kalapaccsal.

bye
HyGy

Előzmény: meno-mano (676)
meno-mano Creative Commons License 2002.12.18 0 0 676
Udv,sracok!Koszi a tippeket meggyoztetek,de az oram igy is cserere szorul ugyhogy megprobalok ujat szerezni vagy egy bicikliet teszem fel.Hygy te megvagod a vazat valahol?en nem fogom{ha egy mod van ra}ja es hatulra hogy teszel szeles gumit vagy az marad a regi?Ha meg eszembe jut valami megint zaklatlak.Na hali!!!
Előzmény: hygy (675)
hygy Creative Commons License 2002.12.18 0 0 675
En kromozott burkolatot fogok csinalni az oranak, igy egyszerubb.... Ha vegre el jutok odaig. ;) De mar jo par dolog megvan.

bye
HyGy

Előzmény: meno-mano (673)
achenobarbus Creative Commons License 2002.12.17 0 0 674
Udv,

Szerintem jobban jarsz ha csinalsz egy kromozott burkolatot az oranak, mert valoszinuleg nem egyezik az attetel. Esetleg uj szamlapot gyartasz es bekalibralod egy bicikli km. oraval.

uff,
ocs.

Előzmény: meno-mano (673)
meno-mano Creative Commons License 2002.12.16 0 0 673
Helo sracok!Vegre ujra itthon forumkozelben.Kerdeznek toletek valamit;a gepem chopperesitve lessz igy a km orat is lecserelnem kromozottra(pl.Suzuki,Yamaha.)a kerdes az hogy mukodne?a bovden es a kis fogaskerek a blokkban marad eredeti.Remelem tudtok segiteni.
Elore is koszi.
achenobarbus Creative Commons License 2002.12.05 0 0 672
Ja csak a Jawa tokeletes, es nincs semmi problemank :-)

BTW, mennyi lehet egy 12V-os generator a bontobol? vagy van valakinek egy pluszban? Lehetoleg nagyvaradon :-)

uff,
ocs.

Előzmény: hygy (671)
hygy Creative Commons License 2002.12.04 0 0 671
Hali!

Sztem nem telepult at mindenki, mert pl az MZ forum az folyamatosan megy itt is rendesen.

A szocimotoroson nincs se MZ se jawa forum, mert eddig nem merult fel az igeny ra. ;)

Nincs valakinek egy 16-os (16x3.5) fem (nem alu) hatso felnie lehetoleg aranylag jo krommal? :) Lehetoleg pecs kozeleben.

bye
HyGy

Előzmény: achenobarbus (670)
achenobarbus Creative Commons License 2002.12.04 0 0 670
Udv,

Nem csak ahogy latom attelepult mindenki a szoci.motoros-ra.
Egyebkent is most nalam szerviz-szezon van :-(

uff,
ocs.

Előzmény: CsA (669)
CsA Creative Commons License 2002.12.03 0 0 669
Mi van má'?
Mindenki eltette a gépet télire? És elment mindenki téli álmot aludni? Mer' én még nem.
Ezt a küllőkészítős címet felírtam, jó tudni róla, bár nekem (még) nem aktuális...
CsA
hygy Creative Commons License 2002.11.26 0 0 668
Hello!

Ezt a cimet talaltam:
Csatári Sándor küllőkészítő 5630 Békés Vésztői út 1/1
66/416-463
06-30/402-5863

Kerekek krómozása, küllő készítés, kerékcentírozás.

Honnan van neked 16-os jawa kereked? :) Nekem is kene egy hatra. :)

bye
HyGy

Előzmény: tomcsyka777freemail.hu (667)
tomcsyka777freemail.hu Creative Commons License 2002.11.12 0 0 667
Sziasztok!

16-os Jawa kerékhez senki nem tud küllőt.Csak 18-ashoz találtam, vagy azt mondták legyártják de szinte arany árban.

Üdv :

Tom

hygy Creative Commons License 2002.11.11 0 0 666
Hali!

Nem feltetlen kell keresni bontott orat. En nem is talaltam viszont elmentem a skoda boltba, es kertem a skoda kilomterorajaba valo muanyag fogaskereket. Megvettem haza vittem. Aztan beszereltem.
A kilometer ora szetszedesenel vigyazni kell, mert ugy van rapreselve az aluminium perem korben finoman korben le kell feszegetni es mikor mindenhol kinyotottad akkor le lehet szedni. Aztan kicsereled a fogaskereket, ha kesz osszerakod es kalapaccsal finoman visszautogeted az aluminium peremet, de valami nagyon puha rongyot tegyel az ora ala, mert szetcseszed a masik oldalon levo festest.

bye
HyGy

Előzmény: még1MbR (664)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!