Eladó egy Hughes&Kettner BLOND EDITION(limitált!) 50W-os gitárkombó.
Jellemzői: - szép állapot (fehér, vintage kinézet),
- hybrid (eleje cső, vége tranyó).
- 1x12".
- relative nagyot szól (egyhangzórós cuccokhoz képest).
- király a belső torzítója!
- kikiáltási ára (amiből lehet alkudozni): 80 ropi!
Pyramid:
Ja,... akko' fussunk má' össze a két ünnep között, ha neked jó. Majd Felhívlak.. le tudod másolni addig, vagy megbízol bennem annyira, hogy addig kölcsönadod, amig lemásolom...
Nekem az Ozzy Bark At the moon albumnak van meg a billentyűátirata, valami egészen érdekes formában, ti. valamilyen szisztéma szerint össze lett vonva a gitár, és a billentyű rész... elég érdekesen hangzik...
Blind :
Ezt a "Tanár kerestetik" sztorit sztem még az unokáidnak is mesélni fogod. Én legalábbis már rengetegszer hallottam tőled...:)))
a Johnson acoustic nem is olyan vészes hanxer, pedig chinese... de erről már volt szó lejjebb...
Ezt a mostani Jackson modellpalettát nem látom át rohadtul.. régen volt az USA series, a Proffessional Series a maga 3 szintjével (PRO, XL STD), aztán jött a Concept, aztán a Performer, és a Student series... eddig gyönyörűen lehetett követni hogy mi milyen kategóriájú dolog..
de most?? van X series? MG series meg ilyenek.. mia francot jelentenek ezek?? én baromira nem tudom megfejteni.. és nem tudom hogy melyik milyen szintű hangszert takar...
Szerintem a Coda-val nincs gáz, kivéve persze a hombárfejű főnököt, aki mindig rá akar beszélni a Johnson-ra :))
Egyébként a másik két csákóval nincs különösebb bajom, a magasabb néha pöcs, főleg ha nem olyan az ízlésed, mint az övé
Pl Korg AX 1500G
- Az kurrvaszar nevegyél korgot mer fos
- Ok, de azért kipróbálhatom?
- Most mondom szar, fos gagyi, kaka.... mindenki full süket aki ilyenen játszik!
Igaz én sem voltam annyira eldobva tőle de azért nem hiszem hogy így kéne hozzáálni a dolgokhoz.
A másik, hosszúhajú fószernél rendesebb eladóval még nem találkoztam.
Eldorádó
Amit az előzőek is mondtak: Kezdők be ne menjenek egyedül, mert befürdetik a 28ezres kartonpapír samickkal, hogy lenyomja a Fendert..:) "Ez a minden gitárt a samicknál gyártanak" már kicsit unalmas.
Finkey-el egyetlen bajom van. Úgy érzem magam, mintha múzeumban lennék... Egyébként az eladók tényleg nem baszogatnak, nem alkotnak véleményt helyetted stbstb...
Ami viszont halálos: Triál. A finkey mellett van a Rákóczin, na oda érdemes bemenni, ha röhögni akarsz. Gitárból egyféle típus van: Apollo. Na és az eladók... K.O.
Coda akkor jó hely a főnök úr házon kívül van, mondjuk ha ott van akkor csak becsukom a fülem és kész:-) És 100k-s gityóhoz ingyé' adtak tokot, meg elkezdtem az akkori Zenész címlapját olvasni erre a kezembe nyomta, hogy tessék vigyed...szal nekem különösebb bajom nincs velük, ha épp nem akarnak semmire rábeszélni...
"finkley-nél pl. akkor ki volt írva hogy próba csak vétel esetén"
Ez mikor volt? Mert én ilyet sose láttam. Az meg tök alap szerintem, hogy békén hagynak, hadd szórakozhassak, ahol nem ez van, onnan menekülök ki egyből. Nonszensz. Normális helyeken a segged is kinyalják, akkor is, ha csak pengetőért mész be. Külföldön élők mesélhetnének.
Coda-s story-m nekem is van. Bemegyek, kérdezem ki lehet-e ezt azt próbálni, mert ha nem akkor már itt sem vagyok (finkley-nél pl. akkor ki volt írva hogy próba csak vétel esetén) mondják hogy "áááááááá kipróbálni azt neeeem lehet" de látni kellet a vigyort a szavak mögött, szóval ezek után azt próbáltam ki amit akartam, és ja nem akartak semmitsem rámtukmálni, nem hiába ott vettem a hangszerem, békényhagytak ha vacakoltam valamivel, és nám bánták hogy egy hónapig a nyakukra jártam. Nekem is adtak engedményt, de ismerve az amcsi árakat ez szitne már jár.
A másik amikor a digitech-em megjött az ebay-ból, és nem volt hozzá táp, megkérdeztem telefonon van-e nekik, mert 1300mA-es táp kell hozzá ráadásul DC. Nem volt máshol ekkora adapter, elmentem, meg mondtam hogy akkor műtsék már ki belőle az egyenirányítót. Ki is műtötték rendesen, de a végén a csávó megkérdezte, hogyan kösse be a polaritás hogy jó legyen, és amikor látta hogy csak vigyorgok mint a fatök mert pákás ember ilyet marhaságot nem kérdez, akkor persze mondta hogy jólvan na, csak hülyéskedett, ő is tudja hogy AC-nál az mindegy.