Korábban említette itt valaki, hogy a gitárt "hangoljuk oktávra" vagy micsoda. Engem érdekelne hogy ezt hogyan kell elkövetni, bár szerencsére nem az én gitárommal van probléma.
A nicked alapján sejtem, hogy nem értékeled
nagyra a munkásságát...:) Mindenesetre nem kéne fikázni, halottról ugye vagy jót, vagy semmit.
Szerintem is Isten Eddie Van Halen meg Satriani,
de Schuldiner sem volt egy fakezű gyerek.
Zenei ízléstől függetlenül elvitathatatlan érdemei vannak/voltak.
Emberek!
Van itt valaki, aki valami komolyabb méretü (foglalkoztatás szempontjából értem, minimum 8-10 alkalmazott) hangszerbolt vagy hangszer/hangosítás kereskedő cégnél dolgozik. Beszerzéses üzletet szeretnék ajánlani neki. Ha van ilyen, dobjatok egy mailt, lécci!
bandi@aor-europe.com
7 húros Peavey 52e, vagy Wolfgang 114e-ért, PodII 67e, vagy egy BC Rich Warlock 37,5ért, nem térek magamhoz, mondjuk a némettudásom csekély ahhoz hogy megállapítsam, hogy ebből ki hogyan rendelhet:) Csekély rálátásom alapján nekem ezek jó áraknak tűnnek...
szerintem te lenézed a kezdőket. te is láma voltál, amikor kezdted, most mégis magadnak állítod a nyakat. nincs olyan hogy tökbéna legfeljebb Q-nak még nincs elég tapasztalata. egy kisgyerekre sem mondja senki hogy "hót láma ", mert nem tud írni; meg fogja tanulni.
a gitárbeállítás meg nem beszélyes üzem (ha nincs túlfeszítve a húr), a nyaknak meg bírni kell egy kis formázást. én nem akarok lebeszélni senkit arról, hogy szakemberhez forduljon, de valamikor meg kell tanulnia ezeket a dolgokat.
nem kell minden kezdőt beszaratni és a Vintage-be küldeni...
"persze hogy szoktam nyújtani, de persze nem a fejsatutól a kulcsig, mert az nem nagyon hallatszik..."
Hát ezen kurva jót röhögtem!
Nagyon elvetemült instru fan arcoknak szólnék, hogy a jövő heti (hétfő délután) aor-europe.com-ban lesz egy The Alchemists című dubla cédesz. 27 gitáros gyűjteményes lemeze. Nem kezdőknek! :)
Van egy Kettner, az aquarium triamp alól! Olyan 150 pénz!
Lent van Dunaújvárosban, de felhozathatom ha komolyan érdekel (ha meg nem veszed meg jössz az arcnak a 10 ropival!)
hát azért abban gondolom egyetértünk, hogy
- nem ugyanaz a nyújtás a szemöldök két oldalán (persze hogy szoktam nyújtani, de persze nem a fejsatutól a kulcsig, mert az nem nagyon hallatszik... :))
- a gitár el fog hangolódni
- nem érdemes minden aprósággal szakemberhez fordulni
a Gibsonnál meg nyilván befér, mert a kulcsok 3+3 kiosztásúak és a húrok távolodnak egymástól