Keresés

Részletes keresés

lack-plastic Creative Commons License 2002.12.18 0 0 265
Meg kell,hogy osszam veletek az örömömet!
Tegnap voltam a Little Paulnál (Teréz krt. 6,), és sikerült bevásárolnom: Magamnak vettem egy szupercsillogó fekete LAKKjeanst, a feleségemnek pedig egy szintén szupercsilli-villi tűzpiros LAKK csípőnacit. Férfi jeansből volt választék bőven ( arany, ezüst, piros, stb), de fekete csak ez az egy volt, pont a méretemben. A tulaj viszont azt ígérte, hogy bővíti a választékot, sőt méretvétel után bármit megvarr bármilyen anyagból. Ja, és mindkét gatyesz 12000-12000 forintba került, es baromi jók.
ROHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ateus Creative Commons License 2002.12.17 0 0 264
Nem tudom, hogy van-e itt még valaki aki nem tud róla, de a Viasat3-on minden éjjel,kb. éjféltájt van az Amerikai (vagy Angol Szex, vagy Valódi Szex...a 3 sorozast minden eddigi részét adják)Szex c. sorozat. Abban van bőven fétis minden mennyiségben. Múltkor pont egy dominával csináltak interjút. Olyan lakkcsizmát próbálgatott, hogy elájultam majdnem. Szerintem aki teheti nézze! Sajna felvenni nem tudom, de akinek van lehetősége az legyen rendes ráállni a témára azok kedvéért akik nem jutnak Viasat3 közelébe. A nevükben is kösz!
lakk-fetis Creative Commons License 2002.12.17 0 0 263
Hát kedves L-P ezzzel a nővel rendesen fecsigáztad a társaságot. Ebből látszik az, ha egy nő ptenciáli célpont lehet, szinte mindenki ugrik rá. MÉG ÉN IS.
De mint tudjuk a nők inkább chat-elnek és nem a fórumot olvassák. Legalábbis itt az egyetemi gépeken ezt vettem észre. Ott meg ugye nem vagyunk jelen és tudomásunk szerint nem is olvassa hölgy a topic-ot. De ez így van rendjén mert ahogy magunkat ismerem szinte szétszednénk a kédéseinkel és az ajánlatainkal.
Erre csak azt tudom mondani: ÍGY JÁRTUNK!
De bizzunk abban, hogy csak lesz végre valaki olyan bátor, hogy megszólal.
Várjunk türelemmel.


Ateus Creative Commons License 2002.12.17 0 0 262
Ami a kolleginádat illeti, nagyon jó nő lehet. Nem nagy vész ha valakivel kézenfogva sétál. Csak tudni kell, hogy mivel lehetne elcsábítani a pasitól :-)) Nekem nagyon bejönne a kiscsaj :-)
Előzmény: lack-plastic (259)
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.16 0 0 261
Mi ez a pangás fiatalok?! Csak nem mindenki új szerzeményében élvezkedik? Én vettem most egy Quelle szaunaruhát, hát mennyei viselet!
Rubbergay Creative Commons License 2002.12.15 0 0 260
Sziasztok!

Latex Bond:

Igen, az Ó utcai fétish party -t említettem, amin én majdnem mindegyikén ott voltam. Az Igaz, hogy mostanában már nem rendezik meg olyan gyakran. sőt ha jól tudom ott már nem is lesz, ez köszönhető a tulajdonos váltásnak, és az ebből következő névváltásnak ( jelenleg :Desire Boheima club). Jelenleg a Marco Poló club -ban rendezik meg, havi rendszerességgel, és csak egyedi meghívó alapján lehet bemenni. Ami viszont jobb, hogy strict dresskód van (Kötöt dresszkód) az új helyen, azaz csak az mehet be aki be van öltözve. Sajnos ebben a hónapban ott sem rendezték meg, és nem tudom hogy a jövőben tervezik -e. Az a gond, hogy a partyrendező nem talál olyan helyet, ahol rendszeresen nyugodtan, kötetlenül, fetish party -hoz illő berendezésekkel felszerelt helyet találjon.

Sokat járok ki külföldre partykra ( Bécs, Berlin, München), például pont az ezelőtti héten voltam Berlinben ahol egy snax fetis és SM party -t rendeztek. 2500 ember volt egy helyen, mindeki beöltözve. Fantasztikus élmény volt, az viszont hozzá tartozik, hogy csak fiúk és melegek voltak. Egyik legjobb barátommal járok ki Bécsbe, akinek a igen sok mindent köszönhetek, többek között, hogy ő nyitott ki engem e téren, nála probálhattam fel először ezeket a ruhákat.Ezekre a partykra viszem a teljes felszerelést, már magamon beölzötve, vagy a bőröndömben, ezért is ismeri minden vámos az összes cuccomat, már lassan jobban mint én:)

Már több mint fél éve van barátom, aki teljes egészébe fétisiszta mint én, és hasonló korosztájba van. Bőr lakk, gumi imádó, és még meg is van fűszerezve egy jó adag SM -el, amit én igen szeretek. Több mint 3 évembe került őt megtalálnom, és egy Prágai utam során rá is leltem.

Az indternet csak azért rendelek, mert azért London nincs a szomszédban, és azért könnyeb egy EU belüli sokkal közeléebb levő városba ( Bécs) lerendelni, mint Londoba kimenni.

Igen, a VII. -Kerületi Taylor kellék boltról beszéltem, de ezek szerint már nem ismeretlen számotokra a bolt.

Amit a Mónika show -hoz hozzá szeretnék fűzni, az az hogy a két electofetisiszta Jhyl és Jhon, rendszeres fellépői voltak az Ó utcai fetis partyknak. Aki tovább is nézte az összeállítást, a benne szereplő kopasz nagytesű ember (István), szintén rendszeres látogatója volt a partyknak.

Hát remélem nemsokára ismét megrendezésre kerül a fetish party. Bővebb infót találhattok itt: fetishparty.uw.hu

Kellemes napot. Sziasztok:

RG

Előzmény: Latex Bond (251)
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.13 0 0 259
Latex Bond!
Igen, arra én is emlékszem ,hogy a bevásárlóutat januárra ígérte Gumipitypang, csak mivel jó ideje nem esett róla szó, azt gondoltam, hogy már nem aktuális. Egyébként igazad van Latex Bond, nem könnyű egy ilyen utat az időpont miatt összehozni, hiszen mindannyian más helyen dolgozunk -- vagy tanulunk -- másfajta időbeosztásban. Meg hát nem biztos hogy mindenkinek azonos időben van meg az anyagi fedezet. Én mindenesetre jövő héten kedden felmegyek Pestre, és végigkutatok minden helyet, mivel most kaptam meg az elmúlt két havi túlórapénzt, és hát be kéne sürgősen fektetni!
Megígértem a feleségemnek a kollekcióbővítést.

LLP FC!
Látom felkeltettem az érdeklődéseteket a kis kolleganőmmel! Szemrevaló kis pipi, az biztos! De, hát ezt más is így gondolja, mivel éppen ma délután láttam az utcán egy pasival kézenfogva. Mindegy! Én azért egy arra alkalmas időpontban ki fogom faggatni arról, hogy van-e valami köze a LLP-fetisizmushoz. Mindenképpen megosztom veletek a fejleményeket!

A LÉNYEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Láttátok ma délután az rtl-klubon (ennél kisebb betűvel nem tudom írni a nevüket) a Mónika-show-t? Különféle fetisizmusokról volt benne szó. A műsor ugy kezdődött, hogy egy szőke hosszú hajú álomszép bombababy egy pasival erotikus táncot adtak elő.MINDKETTŐ TETŐTŐL TALPIG LAKKRUCIBAN VOLT! A későbbi beszélgetés során elmondták, hogy ők robotfetisiszták, a ruhájukról, és a LAKKfetisizmusról szó sem esett. Utánuk volt egy S/M-s csaj, aztán egy fém alsóneműs baby, aztán tovább nem néztem.
Értékelésképpen annyit lehet elmondani, hogy a fetisisztákat nem tűntették fel rossz színben, bár a Fókuszemlőkön nevelkedett Mónika egyszer-kétszer huzkodta a száját, és egyik mondatában összekötötte a S/M-t a LAKK öltözködéssel. Szegény Mónika! Milyen buta kislány! A lényeg azonban az volt, hogy Magyarország egyik legnézettebb adóján LAKKrucis embereket szólaltattak meg. Hú, basszus de jó volt az a nő!Még most is megindul a nyálelválasztásom, ha rá gondolok!
Hát, akkor LAKKOS,LATEXES,PVC-s jó éjszakát mindenkinek!

Előzmény: Latex Bond (255)
Latex Bond Creative Commons License 2002.12.13 0 0 258
Szia Gumipitypang !

Mint előzőekben is megírtam Neked, az én lehetőségem az utazást illetően attól függ, hogy a hét melyik napjára tervezed az utazást. Az általános álláspontom az, hogy nagyon szeretnék Veletek menni, de ezt befolyásolhatja a műszakbeo.-m és a nyelvtanfolyamom is.
Valamint figyelembe kell venned az üzletek nyitvatartási idejét is - mert gondolom a Schuh & Dessous, a Tiberius és a Simon.O megtekintése a fő cél. Ilyen megvilágításban nem jöhetnek szóba a hétvégék és a hétfő, mert akkor ezek az üzletek zárva vannak. (Legalábbis a Simon zárva van és szerintem ez a leglátványosabb.) Marad tehát a keddtől péntekig terjedő időszak, azokból is inkább a délutáni órák. (A Simon 12:30-kor nyit, a Tiberius 15:00-kor.)
Na, és akkor itt következnének az én problémáim, hogy nekem sohasem jó a kedd és a csütörtök délután, ergo kizárólag akkor tudnék (esetleg) Veletek tartani, ha szerdára vagy péntekre szervezed a kiruccanást...

A PVC esőkabát zippzáras ? Mert akkor engem is nagyon érdekelne !!!
A nejed nagyon aranyos lehetett esőkabátban és gumikesztyűben ! Szerintem sem kell más... Esetleg még egy tűsarkú csizma és egy gázálarc...... :o))))

Előzmény: Gumipitypang (257)
Gumipitypang Creative Commons License 2002.12.13 0 0 257
Sziasztok!

Természetesen itt vagyok, csak mostanában sok a meló, meg aztán lehet korcsolyázni is, úgyhogy kicsit kevés az időm írni. A bécsi kirándulást 2003 januárjában tervezem. Először úgy nézett ki senki sem jelentkezik, most meg mennyi az érdeklődő :-). Az autóm ötszemélyes és ha a feleségem is jön (még nem biztos benne) akkor csak 3 hely marad. Ha sokan akarunk menni, akkor esetleg olcsóbb lehet bérelni egy mikrobuszt, sajnos nem ismerem a tarifát. Javaslom, jelentkezzen aki akar jönni, hogy legalább a létszámot tudjuk.

Más: Lehet, hogy tudok egy helyet, ahol lágy PVC esőkabátot lehet vásárolni felnőtt, vagy legalábbis női méretben. Még nem akarom elkiabálni először ellenőrzöm, hogy árulnak –e még. Képzeljétek, nekünk van egy ilyen kabátunk világoskék és átlátszó. Kb. 3 éve vette a feleségem magának, nekem meg nem tűnt fel, mert nem hordta (lehet, hogy öregszem és már nem látok jól?!). Nos, most kipróbáltuk. Gumikesztyűt vett fel hozzá a nejem. Mást nem. Haláli volt…

Sziasztok.

lakk-fetis Creative Commons License 2002.12.13 0 0 256
Na L-P azonnal hozzuk össze ezt az ismerkedés dolgot. Hiszen itt a sok fetisiszta szabad pali és potenciális célpont a láthatáron. A kor megfelelő és ha csinos, okos már jöhet is.
De ha más nincs hozd fel a topicra és majd kiderül az okosság.

A Béecsi uttal kapcsolatban szintén vevő vagyok.

Latex Bond Creative Commons License 2002.12.13 0 0 255
Lack-plastic !

A "bevásárlóutat" Gumipitypang ígérte. Nem terelődött el róla a szó, csak - ha figyelmesen visszaolvasgatod a topic-ot - nem idén ajánlotta fel, hanem 2003 januárjában. Majd akkor számon kérjük Tőle... :o))) Egyébként látta valaki Gumipitypangot ? :o))

A huszonegynéhány évesből meg már sajna kinőttem... :o))))

Előzmény: lack-plastic (252)
Gummiboy Creative Commons License 2002.12.13 0 0 254
Sziasztok !!!

A szerver a mai nappal de 10 kor elindult.... Akik irtak emailt mar csatlakozhatnak...

Ui. : " Mellesleg ezt a kolleganot en is szivesen megismernem.. :) "

Ateus Creative Commons License 2002.12.13 0 0 253
lakk-plastic!

Hol lehetne ezt a csajt becserkészni? Én ugyanis most szabad vagyok, és nem lenne ellenemre egy ilyen nő. :-)

Előzmény: lack-plastic (252)
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.13 0 0 252
Rubbergay!
Kösz a tippet, a 15000 Ft egy jó ár, és a Mariahilfer straße sincs olyan messze. Korábban felvetette valaki egy bécsi bevásárlóút ötletét, de aztán valahogy elterelődött róla a szó.

Sziasztok LLP FC!
Nem rég azt hittem hanyatt dobom magam!
A feleségem Néhány napja szóba elegyedett egyik közös kollegánkkal (aki egy huszon egynehány éves csinos kis baby), és a műbőr öltözködésre terelődött a szó. A kiscsaj a végén kibökte, hogy hosszú LAKK csizmában és LAKK miniszoknyában kéne dolgozni járni.
Nem tudom, hogy emögött a beszólás mögött van-e fetisizmus, de azóta amióta a feleségem elmesélte a sztorit, a falat tudnám kaparni, ha ezt a csajt meglátom. De hát így lehorgonyozva a házasság tengerén már nem olyan könnyű kalandok után vitorlázni! (Én szegény!)

Latex Bond Creative Commons License 2002.12.13 0 0 251
Sziasztok LLP Rajongók !

Djt !

Megmondom őszintén, a La Lindáról még csak nem is hallottam !
Ha mégis biztosra akarsz menni, szerintem bontass ki egyet az üzletben, ahol láttad - ezt kötelesek megtenni - és vedd szemügyre az anyagot ! A legminőségibb latexanyagok külső felülete már gyárilag fényesítve van egy kicsit (lényegesen símább, mint a belső felületük, amely az emberi bőrrel érintkezik) és így olajjal bekenve érik el azt a bizonyos jól ismert tükröző fényességű külsőt. Egyébként meg a "dobozolt" latex ruhákról már alapból megvan a véleményem... Egy latex rucinak kint kéne lógnia az üzletben fogasokon, előszilikonozva...
A Betty Mode lakkruháit hol láttad ? Mellesleg ez a márkanév sem mond nekem semmit, de majd keresgélek...

A latexruhához tökéletes párosítás a transzparens talpú és felsőrészű platform szandál, ezzel maximálisan egyetértek !!! :o)) Ilyennel én is meglepném egyszer a barátnőmet... Nagyobb méretet nem hoznak mostanában ilyenből a Cityline-hoz ? Kéne egy 43-as....... :o))))))
A Fun Plastic-ot én is próbáltam már ajánlgatni több ízben is, de senki a füle botját sem mozgatta rá... Többek közt Te sem ! :o)))))

Apropó : itt van Nektek a Highest Heel-től egy vadállat transzparens plasztik vádlicsizma, ami nálam most a number 1. és nem nyugszom, amíg nem szerzek egy párat : Clear Vinyl Térdcsizma

At !

Az Akte 02-t nem ismétlik - legalábbis szerintem, mert amolyan heti érdekességeket szokott tartalmazni. De hidd el, annál többet, amit Djt és én mondtunk róla, nem is nagyon nyújtott volna. Megkockáztatom, hogy a riport kapcsán írt hozzászólásaink elolvasása hosszabb ideig tarthatott Neked, mint a filmhír maga. És nem azért, mert azt feltételezem, hogy lassan olvasol... :o)
Hogy egészen pontos legyek : 4 darab ruhát láthattunk és egy villanásnyi ideig egy ötödiket, (ahol egy pasi is be volt öltöztetve tetőtől talpig, mert még maszk is volt rajta), amelyeket a látogató csaj végigpróbálgatott (de az is lehet, hogy ebből hármat modelleken mutattak be) - meglehetősen művészi aspektusból fotózgatva... Hidd el, a neten nagyobb katarzist élhetsz át, ha végiglapozod bármelyik latex divatcég katalógusát ! :o) Az egyetlen jópofa és látványos dolog az olajozási procedúra volt, amelyet kb. 10 másodpercig mutattak. Na ez jól nézett ki, mert csaj végezte csajon... Aztán ennyi !
De végiglapozom a kedvedért ma este a Teleholdat és megnézem, nem-e ismétlik meg mégis a műsort !

Rubbergay !

Örülök, hogy újabb taggal gyarapodtunk !!! Légy üdvözölve és oszd meg velünk Te is a tapsztalataidat, hiszen úgy veszem ki a szavaidból, hogy Te is eléggé otthon vagy a fétis szcénában ! :o)
Budapesten az Ó utcai partikon szoktál részt venni ? Vagy valamelyik másikra gondoltál ? Ugyanis sajnos ez a parti közel sem 1 hónapos rendszerességű újabban... Vagy ennyire régen jártál ott ? Egészen pontosan hányszor voltál magyar partin ? Külföldi rendezvényhez volt már szerencséd ?
Személy szerint csak a Bécsiről és a Svájciról tudnék mesélni, hátha Te több bulit kipróbáltál már - ezesetben nagyon érdekelne a többinek a feeling-je is ! A teljes felszerelést mindig hurcolod Magaddal, amikor külföldre utazol vagy csak amikor buliba készülsz ? Van-e párod, aki erről tud, sőt esetleg még tolerálja is a dolgot ?
Ha sokat járkálsz ki külföldre, miért van szükség arra, hogy neten rendelj ? Vagy pusztán egyetlen országra irányulnak a látogatásaid ?
Bocs' a rengeteg kérdésért, de hátha akad 1-2 dolog, amiben végre más tudna tanácsot adni nekem...
A VII. kerületi Taylor Tánckellékesnél árusított lakkanyagra gondoltál ? Ezt ugyanis már néhány hozzászólással előbb kiveséztük. Azért köszi a tippet és járj továbbra is nyitott szemmel a városban !

Rubbergay Creative Commons License 2002.12.12 0 0 250
Sziasztok!

Igen tényleg ezekhez a dolgokhoz egy jó cipő dukál. Ezért vettem hozzá egy military lakk bakancsot Prágában ára: 8800 Ft. (1200 Korona)

A lakk jeans -et Bécsben vettem a Mária Hilfe str. -n Ára: 15.000 Ft. Egyébként lakk angyagot lehet vásárolni itt Budapesten is a 7. Kerületben. 4000 Ft / m áron, több színben, de van 2000 Ft -os áron is. ezután már csak egy szabó kell és kész is a lakkból készült öltözék.

Sziasztok:

RG

djt-122 Creative Commons License 2002.12.12 0 0 249
Sexyshoes.
Szerintem is a latexruhákhoz extra cipö illik!!!!!A westendben ki is néztem a kedvencemet egy teljesen átlátszó magas talpú szandált,csak az ára az valami észbontó!!!27900Ft volt,ráadásul csak 36 volt,nekünk meg 38 kellett volna.
Valaki a közelmultban keresett Pvc ruhát.Hát rávetödtem a Fun plastic.de oldalra.Ott valami gyönyörü ruhákat árulnak olcsóbban mint kemo.Ajánlom mindenkinek.
És még valami.A Plastic unique UK oldalán az ujdonságok között találtam valamit,Olyan Pvc szoknyát és kabátot amit az utcán is lehet hordani.Kivülröl átlátszó viztiszta anyagú,a bélése meg piros szövet.Marha jól néz ki gyönyörü fényes ráadásul tök jó hogy a két anyag nem együtt gyürödik.Szóval nekem nagyon bejön!!!!!
Előzmény: sexyshoes (248)
sexyshoes Creative Commons License 2002.12.12 0 0 248
Üdv neked, bár én inkább csak olvasgatom ezt a topicot, én inkább a másik "testvér" topicban vagyok aktív. Ha gondolod nézz át: magassarkú cipö: ciki fiúként?

Egy jó latex lakk cucchoz, azért cipő is kell, nem?

Előzmény: Rubbergay (246)
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.12 0 0 247
Üdv Neked Rubbergay!
Milyen cégektől szoktál rendelni? Én ugyanis előbb-utóbb megőrülök LAKK-jeans nélkül! Mit javasolsz?
Előzmény: Rubbergay (246)
Rubbergay Creative Commons License 2002.12.12 0 0 246
Sziasztok!

Véletlenül nézegettem az index.hu fórumait, és meglepetésemre találtam egy olyan témát ami engem is igen érdekel.

Szeretnék először is bemutatkozni. RubberGay vagyok 24 éves fétisiszta, és már gyerek kórom óta tudom hogy érdekelnek ezek a dolgok engemet, de csak 4 évvel ezelőt sikerült legelőször felporálnom a gumi lakk bőr plasztik cuccokat. És bármily meglepő ez itt volt Magyarországon. Na azóta vagyok én is igen nagy rajongója. Azóta szép lassan elkezdtem gyűjtögetni ezeket a dolgokat, természetesen mindedet külföldről, és mára már azért egy elég szép kollecióm gyűlt össze, habár messze elmarad a külföldön élő fétisisztáktól.

Már vagy egy éve hogy fétis partykra járok Budapesten. Sajnos igen ritkán rendezik meg havonta egyszer, de legalább itt fel tudom venne ezeket a dolgokat. Habár én az utcán is hordom őket, példálul a lakk nadrágomat, és nem nagyon érdekel hogy mások mit gondolnak rólam.

Sajnos én lemaradtam a TV ben levő műsorról, remélem tényleg megismétlik a közeljövőben.

A csomagküldő szolgálatok ugyan vannak, de mire bármilyen ruha Mo. -ra érkezik kb 40 % -al többet kell fitezni érte ( Vám + ÁFA). Igy messze nem éri meg szerintem ezeket használni. Ugyan én is sok mindent interneten rendeltem meg, de nem Mo. -ra érkeztetem, hanem egy EU -ban élő bartomhoz, és kb havonta egyszer ellátogatok hozzá. Vannak dolgok amiket lehet neten rendelni, és nem kell attól tartani hogy nem a méretem lesz. Én például a rubber jeans -emet igy rendeltem és teljesen a méretem.

Mivel sokat utazok, és általában vinni szoktam magammal a teljes felszerelésemet, mindig gondom akad a határon. Habár manapság már teljesen megszoktam, de mikor a vámos kinyittatja a bőröndömet és beletúr a gumiruhák közé, kis mosoly ül ki az arcára, de mivel ezek a dolgok nem illegálisak, ennél több sosem történik, max az, hogy az EC 15 percet késik hogy eldöntsék mit is csináljanak ezekkel az extra dolgokkal.

Remélem hogy szép lassan Mo. -on is egyre többen kedvelik ezt a témát, és a fétish partykon nem csak 8 -10 beöltözött ember szállingózik, hanem sokkal többen merik ezeket a dolgokat felvenni.

Hát első nekifutásra ezek a dolgok jutottak eszembe.

Várom a reagálásokat.
Sziasztok:
RG

Előzmény: Latex Bond (243)
Ateus Creative Commons License 2002.12.11 0 0 245
Üdv!

Nem tudja valaki, ismétlik-e valamikor ezt az Akta02-t a Sat1-en? ugyanis némi technikai malőr miatt lemaradtam róla :( Talán még meg is fogok érteni belőle valamit, végülis 2 évig tanítottak németül /a tudásomról inkább ne beszéljünk :-)/.

djt-122 Creative Commons License 2002.12.11 0 0 244
Latex bond.
Nézegettem egy magyar szexshop latex kinálatát és megakadt a szemem a gyártók nevein.Szerinted a La Linda latexruha ugyanolyan gagyi mint a Sharon Sloane?És mégegy.A Betty Mode lakkruhái nem kaphatók üzletben,vagy nem tudsz boltot BP-n.Üdv
Latex Bond Creative Commons License 2002.12.11 0 0 243
Sziasztok LLP FC !

Gummiboy !

Köszi a user-t a szerverhez, majd ma este feltelepítem végre hozzá a klienst is !

Djt !

Ez valóban nem egy egészestés filmhír volt, már azt hittem nem is lesz, csak szédítettek vele. Rosszmájúan megjegyzem, hogy ez még mindig több, mint amennyit a magyar TV mutat be erről a stílusirányzatról. Én is végigszenvedtem az Akte 02 összes kis idétlen hírét, mire Bodycult-ékra került a szó. Az a ruci, amit a csajon kezdett el a tulajnő fényesíteni, nekem is baromira tetszett, láthatóan a csajnak is ! :o))) De a rendkívül elegáns ezüst hüllőmintás és bordó nadrágkosztüm, valamint a fehér latex ruha is jól nézett ki, amibe a látogató csajszit fűzték bele.
Gyanítom egyébként, hogy ennél hosszabb felvétel készült a műhelyben - különben miért küldött volna a Bodycult külön e-mailt az összes ügyfelének -, csak egy kissé a németek is megnyirbálták a kész anyagot és csak ennyi műsoridő jutott a neves latex-cégnek. Még örülhetnek is, hogy egyáltalán ennyi ingyen reklámot biztosítottak nekik.
Egyébként meg úgy gondolom, hogy a jó bornak nem kell cégér...

Azakiazaki !

Úgy mégis melyik magyar csomagküldő cég katalógusára gondoltál ?????? Latex férfi nadrág ???? Szerintem Te valamit nagyon elnéztél...
Latex cuccot egyébként látatlanban is bátran lehet rendelni, mivel nem túl nehéz eltalálni a pontos méretet az anyag fő tulajdonságának köszönhetően, de ez esetben is érdemesebb az ismert latexgyártókat keresni és nem valami "neve sincs" viszonteladót, aki esetleg csak csomagküldéssel foglalkozik. A nevesebb cégek mindegyike ad annyit magára, hogy Ő maga is foglalkozik csomagküldéssel és méret utáni gyártással, sőt egynémelyik még különleges egyedi kívánságok teljesítésével is !

Lack-plastic !

Jó reggelt ! :o))) Nekem már évek óta ilyen pesszimista a hozzáállásom Magyarország toleranciaszintjének tekintetében és jópárszor elhangzott már az én számból is ez a keserű mondat, hogy : "rossz helyre születtem". A volt szocialista országok közül még a csehek is fejlődőképesebbek (lásd OWK), mint mi. A magyarok a génjeikben hordozzák a csordaösztönt, ráadásul jól fanatizálhatók és ennek következményeként semmi egyéniségük és hajlandóságuk a szokásostól, illetve a többség által diktálta "normálistól" eltérő viselkedésformákra. A reményt azért sose veszítsd el, de ne is várj túl sokat ettől a nemzettől !
Nézegesd inkább a Kunzmann katalógusokat, az legalább felvidít és ha teheted, rendelj belőle ! Nekem már volt egy levélváltásom a tulajjal, nagyon segítőkész és tuti megjön az áru !

Azakiazaki Creative Commons License 2002.12.11 0 0 242
Csomagküldő szolgálat prospektusán találhatóak latex cuccok. Férfi nadrág is.

Szerintetek szabad ilyesmit "látatlanban" megrendelni? Mert amúgy még tényleg elég komolytalanok a magyar cégek ilyen téren (is).

lack-plastic Creative Commons License 2002.12.11 0 0 241
Hello LLP-FC!
Kérdésem a következő, és mindenkihez szól: Szerintetetek eljön-e az a kor Magyarországra, amikor nem kell a német Kunzmann katalógust sóvárogva nézegetnünk, meg a német TV-adókat figyelgetnünk ha szépet és izgatót akarunk látni? Soha nem jön el ez a világ Magyarországra? Mert szerintem így a kommunizmus bukása óta -- mikoris kötelező volt a férfinek nájlonkombinében meg atombugyiban megkívánni a nőt -- már kéne, hogy változzon a helyzet, hiszen ez a változás az élet más területein már megtörtént -- így az egyéb fehérneműk terén is. Komolyan mondom, sokszor úgy érzem, hogy ez a társadalom kitaszít bennünket! Rossz helyre születtünk? Tudom, pár hete volt egy optimista hozzászólásom, de most igen reményvesztett vagyok látva a német és a magyar média hozzánk történő viszonyulásának különbségeit.
Egyébként a Kunzmann nagyon király!
djt-122 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 240
Hát azért többre számitottam!Az akte 02 ben megtudhattuk hogy a gyerekek utálnak vásárolni,majd megismerkedhettünk a fenyögyújtó karácsonyfaizzóval,majd 23:15 kor néhány perc erejéig megcsodálhattuk a Bodycult mühelyét.A néhány bemutatott ruhán kivül nekem az a melleket szabadonhagyó kis nadrágegyüttes igencsak tetszett,de csak miután a tulajdonos nö szépen kifényesitette az olajjal!!!!
Előzmény: Latex Bond (238)
bestcolt Creative Commons License 2002.12.10 0 0 239
Hello Gummiboy !

Nagyon tetszik az oldalad, de most az index forummal kapcsoltatban irok neked.
Rendszeres olvasó vagyok (minden nap) , mindig elovasom miket irtatok. Nagyon érdekel a téma és topic hangvétele is tetszik mert nincs adok kapok hanem tényleg csak az ír akít pozítivan érdekel a téma. Még úgyan nem írtam hozzászólást talán mert amira kiváncsi lennék mindent leírtok, meg egyenlőre még nincsenek nagyobb ruháim sem, de a barátnőm már szoktatás alatt remélem beadja a derekát és ha kipróbálja neki is tetszeni fog.

Most azért kerestelek meg mert az említett filmek engem is nagyon érdekelnének. (Az oldaladról már minden letöltöttem.)

Előzmény: Gummiboy (236)
Latex Bond Creative Commons License 2002.12.09 0 0 238
Sziasztok !

Közérdekű információ a divatos és elegáns latexmódi rajongóinak :

A német BODYCULT latex-divatcég bemutatkozik a SAT1 német TV-csatornán dec. 10-én, kedden este 22:15-kor !!! Aki tud, nézzen bele a műsorba !!!
Nem tudom, milyen időtartamú lesz és hogy mutatnak-e benne ruhákat, de nekem maga a BODYCULT írt levelet a TV-műsor kezdési időpontjáról !

Latex Bond Creative Commons License 2002.12.09 0 0 237
Üdv LLP FC !

Természetesen nem vesztem el (legfeljebb átalakultam... :o) ), csak hétvégén általában nem szoktam a netet bújni. Persze ez sem teljesen igaz, no de kivétel erősíti a szabályt... :o)

Grancy !

Sajnálom, hogy köddé vált a csaj... Egyetemen amúgy is ritka az ilyen jelenség ! Voltam egyetemista, de valahogy ott sem hemzsegtek a lakk-ruhás lányok ! :o)))
Latex miniruhát készen sehol sem láttam a városban, úgyhogy ilyen módon nem fogsz hozzájutni egyhamar. Inkább varrass !
A Tectus úgy tudom, még mindig nincs nyitva, de ott amúgy sem találnál lakk-ruhát. Vagy valami más kell onnan ? ;o)

Lakk-fetis !

Mit is ígértem ??? Már annyi mindent, hogy feledésbe is merült nálam ! :o))) Na, jó ! Azért mindenről nem felejtkeztem meg, ha jól emlékszem lógtam egy transzparens latexes oldallal, úgy hogy íme egy kis "Mikulás ajándék" az átlátszó gumi szerelmeseinek : Latex Transparence
Egyébként meg valóban nincs valami sok időm keresgélni, ha véletlenül rábukkanok valami dögösre, azt úgyis azonnal megosztom Veletek - ezt megígérhetem !
Ja, nem árt, ha belelapoztok a Kunzmann 2 utolsó latex-katalógusába ! Vannak benne adult-baby cuccok, transzparens latex ruhák (többféle színben !) és PVC is szép számmal :
1.) Fetish Gallery 9.
2.) Latex & Plastic Shop

Köszi szépen a lakk-ágyneműs képet !!! Pontosan ilyenre gondoltam !!! Nagyon tetszik !!!!
Sajnos az öröklődési elméletedet nem tudom alátámasztani, de ugyanakkor megcáfolni sem ! Az én családomban nyomokban sem lehet felfedezni a fétisizmust, bár erre mérget sem mernék venni, mert hogy konzervatív családból származom, akár lehetnek mélyen eltitkolt dolgok is, amiről nem tudok. Unokatestvéri szinten a szőrmefétis jelen van, ezt biztosan állíthatom ! LLP-fétise azonban senkinek sincsen a környezetemben ! Sajnos... :o(

AYT E21 !

Örülök, hogy Te is jelen vagy köztünk, bár az etikettnek némi híján vagy... A megszólításokra nem reagálsz, Magadról még nem mondtál semmit, így hogyan várod el, hogy kommunikáljunk Veled ?

Gummiboy !

A sok munka nem kifogás !!! :o))) Tessék rendszeresebben idejárni, pláne ha ilyen filmmegosztási ajánlattal állsz elő ! :o)))))
A server-ötlet jól hangzik, de nem írtad, hogy milyen rendszerességgel és milyen mennyiségben kell feltölteni rá adatot, hogy cserébe le is tölthessünk onnan ? Mer' a feltöltés több időt vesz ám igénybe ! És akinek fizetős a net, az jól meggondolja, hogy látogasson-e olyan helyet, ahová előbb anyagot kell felgyűrni... Pedig az Általad felsorolt filmek nagy érdeklődésre tartanának ám számot : itt vagyok például én is érdeklődőnek, mert a Marquis filmjei nálam is Number 1-ek !
Mindenesetre e-mail ment a userid-del és a password-del !!! Köszi !

Gummiboy Creative Commons License 2002.12.09 0 0 236
Sziasztok...

Nos ha akarjatok ezt a serveres Video letolteses dolgot akkor irjatok nekem emailt. Es irjatok benne azonositot, es jelszot magatoknak amivel majd csatlakozni tudtok.. Kiserleti jellegel egyenlore szerintem minden hetvegen menne a server ha nektek jo...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!