Helo mindenkinek!Hygy az a helyzet hogy az ora mukodik de rozsdas a szamlap es ha esik beazik raadasul az elozo tulaj mar szetszedte es nem eppen finoman de azt hiszem bicikliet teszem fel digitalisat,amugy is uj muszerfalcsere is lessz.
Helo mindenkinek!Hygy az oram mukodik csak rozsdas es beazik meg az elozo tulaj nem eppen finoman mar felfeszegette.Szerinted egy bicikli digitalis oraja birna az igenybevetelt merthogy azt tennem fel a sajat tervezesu muszerfalra.
Amugy minden motoros testveremnek Boldog Karacsonyt!!!!!!.Na helo.
Probald ujra. Oda max kb 5.5 mega fer. :) Es valaki elvetemult kuldott egy komar meg egy babetta leirast. :) De mar kitoroltem. ;) Feltoltottem az oldalra. es az email ujbol szabad. ;)
Hat eddug ugy nez ki hogy meg fogom vagni a vazat, es hatulra lesz egy szeles gumi, sikerult szereznem 16-os felnit. Arra a legszelesebb ami elfer a villatol lesz.
Az orat meg nem feltetlen kell ujat venni, ha pl nem mer a km ora szamlaloja, el kell menni a skoda boltba es kerni skoda oraba valo muanyag fogaskereket kb 100 forint, es ha finoman lefeszegeted a burkolatot az orarol (a tetejen a preseltet) akkor ki lehet cserelni a fogaskereket es egy rongyon finoman vissza utogetni kalapaccsal.
Udv,sracok!Koszi a tippeket meggyoztetek,de az oram igy is cserere szorul ugyhogy megprobalok ujat szerezni vagy egy bicikliet teszem fel.Hygy te megvagod a vazat valahol?en nem fogom{ha egy mod van ra}ja es hatulra hogy teszel szeles gumit vagy az marad a regi?Ha meg eszembe jut valami megint zaklatlak.Na hali!!!
Szerintem jobban jarsz ha csinalsz egy kromozott burkolatot az oranak, mert valoszinuleg nem egyezik az attetel. Esetleg uj szamlapot gyartasz es bekalibralod egy bicikli km. oraval.
Helo sracok!Vegre ujra itthon forumkozelben.Kerdeznek toletek valamit;a gepem chopperesitve lessz igy a km orat is lecserelnem kromozottra(pl.Suzuki,Yamaha.)a kerdes az hogy mukodne?a bovden es a kis fogaskerek a blokkban marad eredeti.Remelem tudtok segiteni.
Elore is koszi.
Mi van má'?
Mindenki eltette a gépet télire? És elment mindenki téli álmot aludni? Mer' én még nem.
Ezt a küllőkészítős címet felírtam, jó tudni róla, bár nekem (még) nem aktuális...
CsA
Nem feltetlen kell keresni bontott orat. En nem is talaltam viszont elmentem a skoda boltba, es kertem a skoda kilomterorajaba valo muanyag fogaskereket. Megvettem haza vittem. Aztan beszereltem.
A kilometer ora szetszedesenel vigyazni kell, mert ugy van rapreselve az aluminium perem korben finoman korben le kell feszegetni es mikor mindenhol kinyotottad akkor le lehet szedni. Aztan kicsereled a fogaskereket, ha kesz osszerakod es kalapaccsal finoman visszautogeted az aluminium peremet, de valami nagyon puha rongyot tegyel az ora ala, mert szetcseszed a masik oldalon levo festest.
Olcsóbb ha a Skoda-bontóban keresel... Szerintem ugyanaz mint ami 105-120-asban van nem? Legalábbis az én 634-esemé ugyanaz mint a haverom 120-as skodájában
sano
Most jut eszembe: kellene a legjobb barátomnak egy Twin sport kilometeróra. /Az övében a fogaskerék tönkrement/
Ha van valakinek felesleges, ne féljen szólni:-)) Megegyezünk...
Köszi
Nem lesz a tankban.
Ugy akarom hogy 3 kromozott cso van. A ket nagyobbikban benne van a ket eredeti ora. A 3. pedig a ketto kozott van kicsit feljebb abban pedig a vissza jelzo lapmak vannak.
meg1MbR: Lehet, hogy neked a motor meggyalazasnak fog tunni, de azert nem ujitottam fel, mert a motor eppen chopperesites alatt van. Es a szerint a koncepcio szerint lesz a muszerfala is megcsinalva. :) Ha kesz majd kirakok rola egy kepet.