A Laca (dob) sem játszott, pedig ő alapító tag, ugyan benne volt 1 hónapig ebben a reunnion-ben, de kiszált belőle, mondván GÁZ!
Érdekes még hogy van egy ARSENIC nevű banda, s volt pár éve olyan felállás (olyan 4 hónapig): Vinyó (ő is ex astarott ember, Ő játszott egyébként tegnap!), Laca, + még 2 arc, + szerény személyem...
Jó kis Megadethes musax volt, csak meguntam, hogy a másik gitáros meg a bőgős kvázi 1 hónapon keresztül versenyt ittak egymással minden próbán, értsd, melyikük bszik be hamarébb... a Laca türelmesebb, Ő egy hónappal tovább húzta....
Hi Gitárosok!
Hétfőn volt nekünk is egy fellépésünk. Nem vagyok rá túl büszke, sem ahogy játszottunk, sem ahogy szólt, a világítás sem volt az igazi. Kér érte. Én szarul játszok, de egyre jobban pózolok :)))) Az is valami nem? :)))))
Tegnap vótam kánycerten!!! Megnéztem a volt zenekarom... (Astarott)
PeCsa álá, sörkert (terem verz!)...
Jájj!
Hááááááááát volt ott minden... arcoskodás, meg miegyéb...
Nagyon funny volt...
Örülök, hogy nem hívtak meg játszani, ugyanis nem tudom hogyan montam volna nemet (a Lacának lehet hogy szarabbul esett, de szerintem Ő is örül, hogy kimaradt ebből!!!)
TOTALLY BURN!!!
Kígyó, motor, bőrcucc, tetkók(?), felborulások, gáz hangosítás, no fénytech... és max. 100 ember, ami a főzenekar 2. száma után 30-ra redukálódott...
Én spec a buli közepén játszott 2 Akelát élveztem a legjobban, Főnök vojsszal!
Azon megint bent volt a 100 ember, de akelákok után megintcsak 30 embör...
Kiemelendő a posztomon játszó Nagy Gabi (ex-Intense Agonizing, meg ütemrizs -fejtsd meg!-)
Ölég profin megoldotta a dolgokat, sőt a felborulásokat is helyre rakta egy ütemfordítással! Teccett!
Szerintem Santana sem fejlodott az utobbi 30 evben...
Nem biztos, hogy nagy virgamuvesz lenne!
:))))
Szerintem semmikepp nem huzta volna eddig.
Olyan drogozas mellett 5 - 10 - 15 - 20 ev mulva biztos belehalt volna, ha mastol nem a cigitol mondjuk tudorakban.
Ha meg a mai napig elne, mint az egeszseg nagykovete, aki kicsattan az egeszsegtol, akkor szerintem mar nem is beszelunk Jimi Hendrixrol.
Najo, ha elne, lehet, hogy lenne sajat gyufagyara.
Erdekes belegondolni, hogy milyen zenet nyomna az ordeg?
Szejjel virgazna mindent es alazna Vait/Petruccit/Satrianit, vagy csak elbluesolgatna, mint Clapton?
Ez csak azé gáz, mert eltűntek az eddig belinkelt képek...
Elvileg szerdára kész a soundcheck.hu, vagyis beirányítják a könyvtáramba...
1 hónapon belül pedig kész lesz az oldal!
Aztán segédtárnak megtartom eztet is, mert amit kitaláltam ahhoz szükség lesz rája...
Ja, a Pávcsiéknak nagyon bejött a studi!!! :o)
Érdeklődött, hogy miként állunk, mert vinnének minket magukkal mindenfelé... :o)
Hi Figyusz!
Gratulálok az új cuccodhoz!
A Digitech cuccokat én is imádom. Ebben az árkategóriába szerintem mindent ver.
Elég sokáig nyúztam egy RP7-est, aztán egy évig GT3-asom volt, most megint Digitechet vettem, egy RP14D-t. Csak kupeckodni akartam vele, de ahogy beledugtam a Fenderem, rögtön meggondoltam magam - marad! Ezt a tiszta hangzást semmilyen effektből nem hozod ki! No meg van még otthon egy-két Digitech cucc: S100-as, Studio Vocalist, de ez a bratyómé, aki szintén Digitech megszállott.