...úgy láccik felejtek...
Bocsika a sok képért meg dumáért, de szeretném ha senki nem járna úgy, ahogy én...
The story:
Volt egy csikos VH (Van Halen) design, strat gitárom...
(aki vót Triple Trouble bulin, avagy nálam a SoundCheck -ben az ismerheti) nos ezen hanxer funkcionált a bulikon tartalék gyanánt, ha szakad a húr...
Éngem viszont elkapott a gépszíj, hogy jó lenne lecserélni, mer' kényelmetlen visszaálni pillanatok alatt, 7 húrról hatra...
A biznics létre jött, köztem és az "Arató" hangszerbolt közt...
örültem mint majom a farkának, mert az új sárkány, egy brand new SQUIER Stagemaster7, ugyan fix híd, de meglepően jól szól, kényelmes meg minden, pedig Made by China!!! (kérdezzétek nyugodtan Blindmouse-t, ha valaki le tud valamit "fikázni", az Ő, szal neki is teccett!!!)
Két pici hibával viszont nem voltam kibékülve, az egyik a szemöldök, nevezetesen az hogy le-fel mozgott a kialakított vájúban, mint Pom-Pom a a faágon... (kb. 2 perc beragasztani a helyire...), a másik, meg zörgött a nyak a 2-3-4 bundoknál...
Ugyan nekieshettem volna én is, de mivel brand new, meg gar..., szóval visszavittem...
Bár ne tettem volna!!! :o(((
A hanxer hétfőn bead, ígérik a héten kész...
Pénteken 1 órakor megyek, hát még nincs így-úgy...
Megígérték, hogy kihozzák a stúdióba este...
Eltelt a péntek... telefon szombaton, én hívtam... ma biztosan, ígérték....
Eltelt a szombat, a vasárnap, a hétfő...
Bemegyek kedden délután, olyan 2 fele, hát a gitár nincs ott, mert autókázik (valamerre?)...
kedd este megjön a hanxer, lent a parkolóban megkaptam... ember el....
fölmegyek előveszem, a szemőldők beragasztva, de pontatlanul, a húrmagasagg megemelve, így csak a 2 -es bund zörög egy kicsit...
MIAFASZVAN??? kérdezem... velem szórakoznak?
Nem képesek megcsinálni normálisan? :o(((
telefon... ember 5 perce ment el, mondom neki wazz erre kellett ennyit várni? megbeszéltük vigyembe a VINTAGE -be majd megcsinálják ott, a számlát rendezik...
Hanxer újból kézbevesz, fej csóvál, EZT NEM HISZEM EL!!!
Furcsa érzés a nyakon...
Összekoszolódott, vagy mi???
HÁÁÁT gyerekek...
A LAKKOZÁS TÖBB HELYEN MEGSÉRÜLT!!! :o(((
Én nem tudom milyen állat nyúlt hozzá a gitáromhoz, de az biztos, hogy annyi gyengédség és figyelmesség van benne, mint egy buldózerben!
Most a gitár a Bíró Ádáméknál van a VINTAGE-ben,
újra lakkozák a nyakat... (szerencsére a költségek nagy részét az Aratóék viselik).
Bocsi a hosszú monológért... De úgy érzem ez fontos mindannyiunknak...
Ne vigyetek az ARATÓ -ékhoz hanxert javítattni!
És most a képek...
Jószeműek előnyben!