Kedves rpanni, Ati73!
Köszönöm, akkor ezek szerint még maradt pár napom a hirdetés-feladásra. Egyébként már hónapok óta nem láttam Erzsébetvárost, így jár az, aki későn ér haza. A szomszédjai beelőzik. :-/
Most kerültem elő, az az olvasói levél tényleg szörnyű volt :-)
A fehér füstöt Krasznaja már megválaszolta, biztos jobban ráér, mint én :-)
Sokat nem tudnék hozzátenni.
Az Erzsébetváros egyébként megjelent a hét elején.
Megszületett a döntés, három alpolgármester lesz: Koromzay Annamária (aki eddig, SZDSZ-es), Demeter Tamás (kulturális, MSZP) és Gergely József (kerületfejlesztés, MSZP).
Apropó, olvasta valaki a kerületi újságban Szalai Erzsébet szociológus olvasói levelét Vedres Klára háziorvosról (nem mellesleg kerületi képviselő)? Csodálatos darab. Felteszem, még a kampány hevében született, de a szerkesztői előrelátás csak most engedte nyilvánosságra kerülni. Az a kedvenc részem, amikor dr. Vedres megold egy nagyon nehéz helyzetet a lakógyűlésen. Elszabadulnak az indulatok (ismerve a lakógyűléseket, gondolom, a közös ktsg emeléséről lehetett szó), de dr. Vedres odafordul az egyik ordítozóhoz, és felhívja a figyelmét, hogy dagadt a lába, ergo biztos rossz a szíve, keresse föl a rendelésén. És menten béke költözik a szívekbe...
Ahogy elnézem, semmi különös. És ez így van jól. :) Ha adódik valami érdekes a kerületünkben, jól elbeszélgetünk róla. robin mellékel néhány képet, én meg fölteszek néhány találóskérdést. Így jó lesz?
A Dob u. Csengery sarkon van egy rendelő, ott működik Dr. Sipos Katalin, akit bátran ajánlanék, de sajnos szerintem nem nagyon vállal már új beteget. Harmadik generáció óta kezeli a családot közmegelégedésre.
Az utódja, Dr. Kovács Zsófia fiatal, lelkes, szimpatikus orvos.
Most egy kis játék a nevekkel. Elnézést az érintettektől.
Ugyanebben a rendelőben van egy bizonyos Dr. Réhm Márta. Nem tudom mit éreznek a betegei.:))
Fogorvosban Dr. Sajgó Pált javaslom a Wesselényi utcából.:))
Még egyszer bocsánat a viccért.
Zé