eztEgyed nem fogja megvenni soha mert felülről megmondták az elvtársak a Népszabadságon keresztül, hogy ez egy sz@r és hazug lap.
Igaz még saját bevallása szerint sem nagyon olvasgatta.
Egyébiránt igen korlátolt dolog volt a teljes anyagot levenni a net-ről. A Magyar Nemzet jelenleg az egyetlen jobboldali, ellenzéki országos napilap, és mint az ábra mutatja nem csak a jobboldaliak olvassák. Tehát felelőssége is van a kiegyensúlyozott tájékoztatásban. 145 Ft-ért már valóban csak az elkötelezett olvasók veszik meg.
Okosabban tennék, ha legalább a címeket és a rövid tartalmat ismertetnék. Talán még további vásárlókat is szereznének egy-egy lapszámhoz.
Az én agyamat senki nem mosta.
De Te valótlant állítottál amit kapásból megcáfoltam.
Én nem 3 hónapos olvasója vagyok a Nemzetnek.
Már vagy 30 éve jár a családnak. De lehet alábecsülöm az időpontot.
Néha kitekinthetnél a Népszabadság mögül. Ott is van világ.
Csúsztatsz.
Nem arról volt szó, hogy az online (internetes szerkeztés ) nem fog menni, hanem arról, hogy a napi lapszámokat nem fogod megtalálni aktuálisan.
A Magyar Nemzet ellehetetlenítésére irányuló folyamatos hatalmi törekvések miatt megváltozott gazdasági helyzetünkben, sajnos nem engedhetjük meg magunknak, hogy a lapunk nyomtatott változatának megjelenésével egyidőben azt az interneten is hozzáférhetővé tegyük. Természetesen az MNO látogatóját nem kívánjuk megfosztani attól a lehetőségtől, hogy korábbi lapszámainkat olvashassa, ezért az ú.n. print változat a megjelenési napot követő egy hét múlva, a szokott helyen megtalálható.
Kényszerű intézkedésünkkel egyidejűleg az MNO saját anyagainak, szolgáltatásainak bővítését, honlapunk korszerűsítését, átláthatóbb tematizálását kívánjuk megvalósítani.
Bízva abban, hogy az MNO böngészése mellett, továbbra is lapunk előfizetői vagy vásárlói között tudhatom, kérem szíves megértését.