ha megvan az új album, azért szólj ám! elboltoljuk. ;]
én egy lamb koncertre neveznék be szívesen. megszereztem egy nyári fesztivál fellépésük: brutális hangulata van, kisegér lou rhodes hangja élőben is csodás.
az utóbbi években az autechre-es duó teljesen megbolondult, ez kétségtelen: szerzeményeikből kiveszett a dallam, s durva, profán elektronikus zajjá torzultak, amiben persze rengeteg harmónia és sajátosság fedezhető fel, de ember legyen a talpán, aki bírja füllel. :]
autechre zenéhez klip eddig nagyon nem készült [bár a chris cunningham által megkomponált mechanikus bolha azért nem semmi -> second bad vilbel], nem is csoda: milyen vizuális téma illene egy white noise-drill-ambient-bármi keverékhez? alexander ruttenford szerint egy CGI test, amely a zenével teljes mértékig harmonizálva változik, kifejlődik, eltorzul, terjeszkedik, elsorvad, felépül, majd ismét átalakul. eszméletlen.
a lényeg a lényeg: ezt a klipet mindenkinek látnia kell. töltsétek csak le:
nekem sokkal jobban bejon a pasival. (pedig ez nagyon nem jellemzo :p) a koncert nagyon nagyon nagyon jo volt, kar hogy le vagyok maradva egy albummal, de majd bepotolom. egy regi szamot jatszottak, a Spin Spin Sugart, de szvsz ez is jobb volt igy.
na tegnap voltam beth Gibbonson, valami csodalatos volt, csodalatos csodalatos, es a vegen lejott az elso sorhoz es mindenkivel kezett fogott (velem is) es amugy koncert alatt tok zavarban volt nem mert ebszelni a koznseghez csak vigyorgott. amugy osszvissz 1 ora volt vag annyi se. gondolom a lemez se hosszabb (letolteni nem tudtam mert szaraxik a broadband es most csak modem van) szoval igy ismeretlenul is nagyon bejottek a szamok, megvannak a kedvenceim is, majd ha megszerzem az albumot rajuk fogok ismerni az tuti:)
szoval hihetetlen hogy lattam eloben ezt a not es hogy olyan amilyen es olyan a hangja amilyen. barcsak barcsak portishead is lenne hamarosan.
Dj Krush 19-en a Planetariumban! vetites meg minden, ulohely borfotelben ;-)
vegre valami amire elmegyek :-)
osszesen csak valami 400 jegy volt elado.....
jon meg valaki?
aaaaaaaaaaaaaa
ez nagyon fog tetszeni!!!!!!!!!!!!!
csak azt nem tudom hogy fogok a varos masik felebe eljutni, mikor metros sztrajk lesz. de megoldom.:)
na sikerult ket szek kozott a foldon landolnom. se bowie se sigur ros. de vigasztal, hogy en vettem meg az utcso jegyet Beth Gibbons koncertjere. fogalmam sincs, milyen zenet csinal szoloban, de a hangjat hallani es latni ahogy enekel... az is nagy elmeny lesz.
héten megjelent új Amon Tobin EP, meg egy Lemon Jelly szinten EP, meglatszik hogy regen csekkeltem az albumhireket (kijott egy negativland is de az persze offtopic)
itt sajnos nem tudok letolteni...:(
a sigur ros is londban lesz. de meg nem tuti, hogy megyek, mert masnap lesz bowie, es 2 este nem tudok elszokni a munka elol. de sajna bowiera nem valoszinu, hogy tudok jegyet kapni, mert egy kis helyen lesz es csak par nappal azelott a radioban jelentik be, hogy lehet ra jegyet szerezni. en meg dolgozni fogok, nem tudok radiot hallgatni. (na gondolom ez kaviaton kivul senkit nem erdekelt, talan meg ot se:))
hmm... nem ezt kerdeztem de mind1, ezek szerint MacFly toltott fel valahova LOVAGEt
az a par szam ami megvan nekem is nagyon tetszik de mar nem merek szamcimeket leirni mert tuti belem lesz kotve.:)
nem vagyok én MacFly....
és Lovage, nem Loveage. az előbbi egy lestyán nevű szer.
a zene megyilyenfülledt trip-hopos izé, Nakamura-san csinálta ezt is, van benne Mike Patton is és tökjő