Keresés

Részletes keresés

X-COM Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38463
nem is tudtam,hogy én is így beszélek
Előzmény: Timna (38458)
Sifo Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38462
ez igy egybeesik a bennem kialakult képpel :)
FREE ITI, TARA, ANGI!!
Előzmény: Timna (38458)
Zsán Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38461
Endzsi tenyleg egy rajzfilm figura,foleg ezzel a mozgas kulturaval.
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38460
de csak plátói.
azért tetszik neki ő mert sosem szerette....
bocs rosszul fogalmaztam
Előzmény: Timna (38449)
csogu Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38459
A cica:-)
Előzmény: Jill Sander (38457)
Timna Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38458
Zsanett azon kívül h iszonyat buta és idegesítő a tájszólása (asszonynak vannak dunántúli rokonai, aszongya ott így beszélnek), még a fejét se bírom, olyan uborka orra van :)
Pongó a király. Mondtam már? :)
Popey valóban sok neves versenyen vett részt, meg ért el eredményeket, stb. Tán Guxa barátom többet tudna erről de nincs kéznél :) Viszont legalább 3 ember ismeri személyesen is a baráti társaságomban Popeyt és mind aszongya, h nagyképű és elég buta :)
Előzmény: Sifo (38455)
Jill Sander Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38457
Szerintetek ki a tégla a lakók között? Mert ott van!
csogu Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38456
Igen.
Nagyjából jól látod, csak tényleg nem kellett volna egy ennyire értelmes nyilatkozatot, tehenezéssel elrontani:-)
Előzmény: fz (38448)
Sifo Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38455
nagyjából egyetértek:
Évi nem különösebben szimpi de Ő legalább valódi, nem játszik nem taktikázik.
Zsanett borzalmasan buta, de az egyetlen nézhető személy mint NŐ (az pedig ugye kell).
Pongo szórakoztató, szerintem a sex jeleneteken kívül az összes akciót Ő nyomta, vagy legalább benne volt.
Nekem van olyan érzésem hogy a legtöbb játékos "előéletével" gond van...pl. Popey előadta a nagy harcművészt, de igazából edzeni még nem láttam mióte bent vannak (én legalább is nem bírnám pedig nem vagyok fanatikus) persze lehet hogy ezt csak én gondolom így mert nem nézem, csak benneteket olvaslak...
Husz János Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38454
Láttátok a tegnap éjszakai "hardcore" összeállítást?
Mekkora gagyi volt!
Egy 2 perces összevágott vacak, szétmosott, kitakart részekkel... és ezt ők hardcore-nak nevezik! Röhejes! Tilla meg csodálkozik, hogy hiába nyomkodja a telefonokat, nincs senki a vonalban. Ki a francot érdekli az ilyen gyermeknapi light-szex összeállítás?!
Ez nem "hardcore" hanem "big shit"!
Nevetséges amit a BB szerkesztői művelnek.
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38453
Jaja, Tara csomagolhat. Nem véletlenül dobták be, hogy a kisfia nagyon várja.

Előzmény: Timna (38452)
Timna Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38452
Tulajdonképp egyetértek. Szép elemzés, tehenezéssel elbaszva :)
Egyébként szerintem Tara fog menni, mindenki utálja :) Randa is, buta is, bunkó is :)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38451
Én inkább még többet dolgozom majd :DDD
Eszem ágában sincs visszaszokni a Barátok köztre :DDD
Előzmény: KISPIPI (38447)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38450
Nagyon izgi. Minden kamerából csak a kamara jön.
Timna Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38449
Hádde nem értem. Iti nem gizda vékony fiú! A szövegből meg azt lehet kivenni, hogy AKIRŐL SZÓ VAN, az a gizda! "de csak plátói mert sose szerettem a gizda vékony fiúkat"
Előzmény: Törölt nick (38438)
fz Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38448
Így három hét után írnék egy rövid elemzést a big brother ház lakóiról és megpróbálom felvázolni a ház szociometriai képét. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Szerintem két tábor van, 4-4 fővel, egy fürdőző páros és egy semleges.

Angéla: számító, a gyenge szellemi színvonalú mezőnyben okosnak tűnő, rafinált. Maga köré próbálta az elején gyűjteni az egyszerű és befolyásolható lányokat, sikerrel. A fiúkkal, akivel lehetett próbált kokettálni, hogy őket is maga köré gyűjtse. Csillaga enyhén leáldozóban, de fogyó tábora elég jelentős ahhoz, hogy még pár hétig ne legyen veszélyben.
Tara: a legprimitívebb és legellenszenvesebb játékos, abszolút kakukktojás. Annyira unalmas, hogy még érzelmeket sem tud kovácsolni másokban, a műsornak a legjobbat az tenné, ha most őt szavaznák ki.
Évi: mindig önmagát adja, de végtelenül egyszerű. Összeboronálódott Tarával és Angélával már az elején, illenek is egymáshoz.
Renátó: ravasz, az Angéla táborhoz lazán kapcsolódik, Évin keresztül. Inkább Szabi akihez hasonló amúgy. Az, hogy ezt a tehenet hogy volt képes kétszer is meg---ni talány.
------------

Zsanett: megosztja a közönséget, naív vidéki csaj, aki buta is, viszont legalább viszonylag jól néz ki. Nagy rajongó és ellentábora van, a műsor mindenképpen szegényebb lenne nélküle.
Andi: unalmas kisegér nagy szívvel, ha nem lenne az ausztrál beütés, végképp unalmas lenne. Érdekes, hogy eleinte az Angéla táborba került, de fokozatosan a Zsani táborba húzódik át.
Pongó: Zsanett táborába húzódott, mióta Judit távozott, valószínűleg a barátom barátja a barátom alapon. Szintén üde színvolt, nagy rajongó és ellentáborral. Nehéz eldönteni, hogy őrült-e egy kicsit, de minimum viselkedészavaros. A TV2 a futós feladatot egyértelműen az ő megmentésére találta ki, mert ezzel fényezheti magát. Jól látják ugyanis, hogy sok nézőt vesztenének a kiesésével.
Szabi: bele van zúgva Zsanettbe, feltétlen híve. Egyébként Renátóhoz viszonylag értelmes játékos, akár a győzelemre is esélyes, mert senki nem utálja.
(Judit: a ház magasan legértelmesebb játékosa volt a lányok közül, talán összességében is. Nagy veszteség, mert igazi egyéniség volt, a középszer diadala volt, hogy ő kikerült a házból.)

Iti: szintén végtelenül egyszerű, nagydarab suttyó, aki lusta is a tetejébe, bár a helyében sokan hasonlóképpen cselekednének, azaz nem cselekednének.
Bálint: jó humorú, több esze van, mint a legtöbb lakótársának, de marginalizálódik, mivel Iti bűvkörébe került.
-------------
Popeye: olyan mint Gollam a gyűrűk urában, nem lehet tudni, hova húz. Nála azt érzem, hogy tudatosan a közönség által kedvelt játékosokra próbál szavazni, de valahol a két tábor közötti semleges zónában van. Ügyes, dörzsölt játékos, aki próbál nem csinálni semmi ellenszenveset, és senkit sem magára haragítani. Szerintem a végső győzelemre jelenleg ő a legesélyesebb.

A mostani szavazáson nagyon sok múlik, mert ha Tara megy, ami a legjobb döntés lenne, akkor Angéla tábora gyengülne, így Angéla és Évi hamar kiesne, Pongó és Zsani egy időre megmenekülhetne. Ha viszont Pongó esik ki, akkor a Zsani tabor gyengül, és Zsani lesz a következő. Ha Zsani esik ki, Pongó lesz a következő. A végére valósznűleg csupa fiú marad, Szabi, Popeye, Renátó, a negyedik lehet Bálint, esetleg Évi. Azt gondolom, Szabi és Popey helye biztos az utolsó négyben. A második fele sokkal unalmasabb lesz a BB-nek, ha a szerkesztők nem nyúlnak bele, és hagyják kiesni a konfliktusforrásokat, Zsanit, Pongót, Angélát az első felében.

KISPIPI Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38447
Nem tudom mi lesz, de ha Pongót kiszavazzák, akkor az RTL klubot fogom nézni.
Sifo Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38446
tényleg a tegnapi(?) "tüdőrákban fox meghalni" beszélgetés után lesz Évi-Renátó episode 3? :))
Előzmény: Sifo (38440)
pg_breki Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38445
Segítsetek már légyszi, a Pongo féle big bráder-sziszter-ketsz-szupercicamicu féle fergeteget keresem. Sajna a bb.poison-n sincs rajta.
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38444
Mindenesetre ez güris hetük nagyon.
Sokat kell dolgozniuk.
Előzmény: Törölt nick (38441)
ICH Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38443
Hello, itt brádör... big brádör...

Nem tudom, hogy hogyan akadt a (2) ennek a hangnak a tulajdonosára, de nekem speciel a Tara mellett ö a leginkább unszimpatikus!
BB monnyon le!!!!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38442
verekedésért kizárás ját.
Előzmény: Sifo (38440)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38441
én is azon csodálkoztam
de hát lehet neki "barátja" nem? aki néha meglátogatja...
Előzmény: Törölt nick (38439)
Sifo Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38440
Feltétlenül szóljatok ha ütésre kerül a sor! :)
egyébként a szabály szerint kizárás a bunyó? ha igen akkor csak a kezdeményezőnek vagy minden résztvevőnek? lehet beépítettvizibivalynak az a feladata hogy Pongót kirakassa..
szerintem nem kéne kizárni érte senkit...érdekesebb egy real küzdelem mint Évi-Renató eksönjei...
Előzmény: Törölt nick (38433)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38439
Ez új, tarának van párja?
Nem arról volt szó, hogy elvált?
Előzmény: Törölt nick (38438)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38438
A Tara 3x álmodott a Popejről de mondta hogy nem ő tetszik neki egyáltalán...
Angi kérdezte hosszú hajú???
Tara: Neeeeeeeeeem,
de ugyse mondom meg.
Angi (sugta, tátogta): ITI?
Tara: Igen, de csak plátói mert sose szerettem a gizda vékony fiúkat, az ilyen nagy erősek tetszenek, mert otthon a párom is az

utánna Angi a titok szobában: nem bánt,meg nem vagyok féltékeny sem ....

Előzmény: Timna (38435)
Veszpremi Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38437
Iti monnyon le, sunyi alak! Kiszavazni!
krémes Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38436
Szerintem nem.
Előzmény: Törölt nick (38378)
Timna Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38435
Összevissza beszélt :) De igen. De az még nem azt jelenti, hogy akiről beszélt az nem hosszúhajú. De télleg nemtom kiről volt szó!
Előzmény: bala (38431)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.24 0 0 38434
Pongó édesdeden alszik :DDD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!