Keresés

Részletes keresés

BadGuy Creative Commons License 2002.09.25 0 0 319
Ha valaki lenne olyan jo es linkelne nekem azokat a drivereket amikkel megy a game nagyon halas lennek :)

BadGuy Creative Commons License 2002.09.25 0 0 318
Hi all, lenne 1 "kis" grafikai problemam a jatekkal kapcsolatban. Amikor elinditok barmilyen jatek modot belepes utan kek/fekete/barna az egesz terep a kezemben nem latszik a stukker szal total jatszhatatlan.

Any ideas? :D

ReaperY Creative Commons License 2002.09.25 0 0 317
Hopp, most olvastam mégiscsak van single része is, akkor kipróbálom.
ReaperY Creative Commons License 2002.09.25 0 0 316
Kösz a tippeket, kipróbálom. Igazából nics jelentősége, hogy indul vagy nem, mert csak single playerben tudtam volna kipróbálni, az meg asszem nincs is benne.
De mégegyszer köszi!

Üdv!

Előzmény: Gryllussss (300)
Cifu Creative Commons License 2002.09.24 0 0 315
Milyen Joy? Nálam az USB-s Saitek Cyborg 3D Force Feedback-et gond nélkül működik. A beállításoknál ugyan kicsit problémás volt, mert elég nehéz volt a megfelelő irányokat a megfelelő joy irányokra belőni, de végül összejött.
Előzmény: szegab (314)
szegab Creative Commons License 2002.09.24 0 0 314
Sziasztok skacok. Tud valaki segíteni abban, hogy tudnám rávenni a Battlefieldet hogy elfogadja az USB-s joystickomat és mondjuk amikor repcsibe szállok azzal tudjam irányítani. Segítsetek plííz.
BCruiser Creative Commons License 2002.09.24 0 0 313
thx a segítséget, meglátjuk mit tehetek:))
fura, mert minden klappol.
legújjab detonátor van fennt...
re,
bc.
Előzmény: SAV (311)
Gryllussss Creative Commons License 2002.09.23 0 0 312
nem ugyanaz a gond, mint amirol a 286., 296., 298. hozzaszolasokban van szo?
Előzmény: BCruiser (310)
SAV Creative Commons License 2002.09.23 0 0 311
Cruiser: Probald meg letolteni a www.gamecopyworld.com rol azt az exet amelyikhez oda van irva hogy nocd, ha ezzel megy nyertel, a cdrol nem tolt semmit ha mar fel van telepitve. Ha megy akkor nyertel ha nem, akkor talan probalj beszerezni uj drivert, pl nvidia detonator.
Murray, neha nekem is eltunnek(tek), ha game hiba akkor kesobb javitjak talan:))probald meg levenni a distancet 50% (a belathato terulet) -ra. Vagy probald ki a legujabb videokartyadrivert.
Előzmény: BCruiser (310)
BCruiser Creative Commons License 2002.09.23 0 0 310
Üdv BF1942 userek,

van egy kis gondom. szerintem többeknek volt ilyen.
van egy 850 duron, gef2 mx 400, 650 ram, 13giga vinyo...szóval mohára tök jó gépem.
feltettem ezt az újabb játékot, de nem müx.
minden ok-nak tűnik.indítom a játékot és a bejelentkezőképernyőről tovább nem megy.... és úgy hallom mintha a cd-t kicsit megfogná...pedig gondolom pont az kéne (mármint a cd), hogy a játékot tudja tölteni
tudtok neekm ebben segíeni?
re,
bc.

DrBacardi Creative Commons License 2002.09.23 0 0 309
Axeloro internetem van és nem tudtam felcsatlakozni a 152.66.93.10-es szerverre, azért irom hátha más is így járt. Megkértem egy haveromat a Matávnál nézzen utánna a dolognak és a következő trace-t küldte.
tracer 152.66.93.10

Type escape sequence to abort.
Tracing the route to 152.66.93.10

1 bix.vha.iif.hu (193.188.137.13) [AS 5507] 0 msec 0 msec 0 msec
2 vlan903.taz.bme.hu (152.66.0.125) [AS 2547] 0 msec 0 msec 0 msec
3 vlan10.styx.bme.hu (152.66.0.241) [AS 2547] 12 msec 12 msec 8 msec
4 * * *
5 * *
Ebből az látszik hogy az axelero hálózat fele nem válaszól a szerver.
Ha olvassa a szerver adminja kérem nézzen utánna.
Köszi ekőre is !

Cubalibre

murray Creative Commons License 2002.09.23 0 0 308
na köszi szépen, bár én balga aszittem hogy a felsö sarokban levő számok a katonai létszámra utalnak..
grafikához meg annyit hogy néha a semmiből jönnek elö katonak/tankok/stb
ha lelöttem vkit és pl 20 mperc múlva eltünik bár az még elmegy
bár total low-on jáccom a gyenge konfigom miatt lehet hogy azért csinálja ezt nemtom..
SAV Creative Commons License 2002.09.23 0 0 307
Murray, ha meg akarod erteni a jatekot, egy jo kiindulasi pont: www.bf1942.hq.hu itt van eleg leiras ami kezdetben eleg, ja es Magyarul. Amugy akkor nyersz csatat amikor az ellenfeled pontjai elfogynak elobb. Azert lepsz tovabb champaignban ha veszitesz is, mert egy csata elvesztese nem jelenti a haboru elveszteset. Vegig kell nyomnod az osszes csatat es kiderul hogy megnyerted e a haborut. Roviden asszem errol van szo.
Előzmény: murray (306)
murray Creative Commons License 2002.09.23 0 0 306
nem igazán értem ezt a játékot!
elkezdem singliben, jönnek a küldetések, ha valamelyiket -általában a csendes óceániakat megszívom-ha vesztek nem baj megyek tovább csata közben volt olyan is hogy 1 embert sem löttem le megis gyöztünk...megvolt a 16 pálya ok megnyertem a hadjáratot,és ennyi volt a single része??
a grafika is szar hol van eza mohaahoz
SAV Creative Commons License 2002.09.22 0 0 305
Szerintem csak akkor kell crackelt exe a multihoz, ha lanon gyorsan felrakja mindenki es nincs cdjuk (van mar nocd-s exe is a gamecopyworld-on).
Előzmény: y3k (304)
y3k Creative Commons License 2002.09.21 0 0 304
Detto, es engem is erdekelne, bar tok mindegy, ugy is crack-elt exe kell a multihoz.
Előzmény: SAV (302)
Gryllussss Creative Commons License 2002.09.20 0 0 303
siman atirtam azt az 1 sort a konfigfileban, es muxik minden egyeb kavaras nelkul.
Előzmény: Gryllussss (300)
SAV Creative Commons License 2002.09.20 0 0 302
Hello, valakinek sikerult kiirni a clonecd-s verziot ugy, hogy felismeri a cd-t? megoszthatna a beallitasokat, en plextor 401240A val es clonecd 4.1.10-el probaltam. Tipp valakinek?
Johnny_Smith Creative Commons License 2002.09.20 0 0 301
RefreshLock
Asszem a terminal.hu-ról van.
Előzmény: ReaperY (299)
Gryllussss Creative Commons License 2002.09.20 0 0 300
talaltam valamit, ami okozhatja a fagyast, majd este tudom kiprobalni.
Az 1.1-es Demo patch leirasaban amit kiemeltem epp a frissitesrol szol:

Bf1942 Demo patch

SERVER FIXES
-Improved server stability.
-Fixed bug that caused server to say it was full when it wasn't.
-Servers started from in-game now use settings from dedicated server
tool if those settings are not in the in-game Create Game front-end.
-LAN servers no longer report to Gamespy master server.
-Limiting the bandwidth now works from the dedicated server

CLIENT FIXES
-All Seeing Eye server browser support added.

-Fixed refresh rate locked to 60 hz in Win2k and XP machines. We're working on getting
this fix for Win98 and ME machines, but we're waiting for dev support from Microsoft
before we can proceed. To enable this on Win2k and XP machines do the following:
-Open the videodefault.con file found in Settings\VideoDefault.con
-Edit the line: renderer.allowAllRefreshRates # (where # can be replaced
by 0 or 1)
-Changing this value to one will allow you to select the refresh rates from the
Options>Video section of the in-game frontend. NOTE: the game will default to 640x480.

-Fixed bug that caused ammo-boxes and health-cabinets to not work occasionally.
-Considerably faster internent in-game browser.
-Added icon in the in-game browser for dedicated servers.
-Added icon in the in-game browser for password protected servers.
-Added icon in the in-game browser showing server CPU status, if it's doing well or if
it's bogged down by too many players for it's capacity (this is dependant upon the CPU
not the bandwidth).
-Added server CPU info in the in-game browser under the server info>rules tab.
-Chat text in-game has it's own color so it's easier to see.
-Server version number will show correctly in server info> rules tab
-Fixed some instances of the internet browser crashing when pressing yes to update to
newer version on a 98 machine.
-Fixed player ability to sink Jeeps and Kubelwagens into the ground.
-Fixed free spectator camera does not turn off, even when unchecked in the server.

Melohelyen vagyok, nem erek ra megkeresni a retail patch leirasat, remelhetoleg
abban is benne van ez a fix.
Ezek szerint a jatek alapbol 60Hz-re lock-olja a felbontast, es mivel a
refreshTool nem engedelyezi esetemben es ReaperY eseteben a 60Hz-et, csak mondjuk a 100-at,
ezert nem indul el a jatek. Logikusnak tunik.
Tehat a Settings\VideoDefault.con ban
renderer.allowAllRefreshRates 1
es a leiras szerint ezek utan a jatekban lehet allitani a refresh rate-et.

ReaperY, ha ez a megoldas, a helyedben ezzel probalkoznek:
- Reinstall nvidia driver - ez torli a refreshtool altal beirt registry ertekeket
vagy refreshtool-lal engedelyezd a 60HZ-et
- reboot
- elmeletileg most elindul a game 60hz-en
- renderer.allowAllRefreshRates 1 a Settings\VideoDefault.con ban
- jatekon belul atallitod a refresht 100HZ-re
es elmeletileg ezek utan ha a refreshtool-lal megint atteszed 100Hz-re
a frissitest, el kene indulnia a proginak, de erre nem vennek merget :)

Udv, Gry

Előzmény: ReaperY (299)
ReaperY Creative Commons License 2002.09.20 0 0 299
Hali!

Én is az NVRefrest használom, ezexerint ő a bűnös. Ha valaki tud más használható refresh progit lécci irja meg.

Üdv!

Előzmény: Gryllussss (298)
Gryllussss Creative Commons License 2002.09.20 0 0 298
Pont ugyanez van nekem is:
konfig:
ABIT K7T Raid alaplap, Athlon 1.2Ghz
512Md SD
Gef3 Ti200 - Nvidia driver 30.82 (a legujabb)
Windoz2000

Amikor felraktam a jatekot, es elinditottam, egy feketet villant a kepernyo,
es hibauzenet nelkul kirakott a desktopra.
Felraktam az 1.1-es patchet, semmi valtozas.

Ujraraktam az Nvidia drivert. Ekkor elindult, de 60-HZ-en megy minden a jo oreg Nvidia bug
miatt.
Felraktam az NVidia Refreshtool1.0 nevu csodat, az egyetlen, ami mukodni latszik az uj driverekkel,
ettol rendesen 85-100 HZ-en megy minden, ahogy a monitorom birja.
Ekkor viszont megint nem indul el a BF42.

Kicsit elszomorito, mert utalok 60HZ0es kepernyot bamulni.
Van valakinek valami otlete?
Foleg az erdekelne, hogy akinek Nvidia drivere van, mit csinal, hogy a refresh rate normalis legyen?
Volt valakinek esetleg hasonlo problemaja?

Előzmény: ReaperY (288)
ReaperY Creative Commons License 2002.09.19 0 0 297
Hali!

DX 8.1 fent van, hangkártya, vidkártya driverek jól fent vannak (legalábbis minden más jól müxik), a demo meg elindult. Szóval fogalmam nincs mi a baj, de azért kösz a tippeket!

Üdv!

Előzmény: Cifu (289)
y3k Creative Commons License 2002.09.18 0 0 296
1,7-es cerkaval:) Jatszhato alatt azert ne 100fps-re gondolj:)
Előzmény: Cifu (294)
Cifu Creative Commons License 2002.09.18 0 0 295
Banyek, ha tracspartizni akartok ott a mobilom, vagy kérdezd meg Eichlertől az otthoni és a munkahelyi számomat :D

Amúgy meg okés, gyertek 6-ra :)

Előzmény: Johnny_Smith (292)
Cifu Creative Commons License 2002.09.18 0 0 294
És milyen proc alatt futott játszhatóan a 845G onboard VGA-val? :)))

Amúgy meg lehet csinálni úgy is egy játékot, hogy rendesen skálázható legyen, vagyis sima 3D kártyán is nyomható legyen (de nincs semmi extra), de kihasználja az újdonságokat is. Erre egy példa az OFP: Resistance, ami játszható egy 400Mhz-s P2-őn Voodoo3-al (256x256-os textúrák, 400 méterre levett látótávolság, minden LOW-on), de meg lehet fektetni akár egy 1,8Ghz-es P4-et is vele, Radeon 8500 mellet (2048x2048-as textúrák, 1500 méteres látótáv, minden Very High-on). És a különbség látható!

A Bf42-nél az a baj, hogy messze nem skálázható úgy, mint az OFP - igaz viszont, hogy itt nem kell napokat szórakozni azzal, hogy ne villogjanak a textúrák, rendesek legyenek az árnyékok, stb...

Ja, akkor irjunk már valamit a játékról is:

A Bf42 játék orientált, vagyis nemsok köze van a realitásokhoz. Illetve a gyalogos egységeknél még elég reális a szórás, a lőszermennyiség, és úgy-ahogy a sebzés. A gond a járműveknél kezdődik, a tankok 3-4 gránáttól megpusztulnak, a lövegeik meg vizszintes csőnél 50m-re maguk elé durrantanak - erre valszeg az erősen csökkentet látótáv miatt volt szükség, de így kész kínszenvedés a tankosdi. A repülőknél szintén padlót lehet fogni, mert ugyan nem egy IL-2 szintű repülésdinamikát vártam, de azért a demóban látott repmodeldt bátran lehetett volna még fejleszteni - nevetséges, de az IL-2-ben jobban repülhető full realitás mellet a P-39 (a legnehezebben vezethető, legkóválygósabb gép a játékban), mint itt bármely gép. A bombázógépek mondjuk poénak, csak azt nem értem, miért nem kaptak a többiek is egyet-egyet? A vizí járművek poénossága már más tészta, két romboló egymás ellen kegyetlen jó móka.

Ami viszont nem akkora móka, az a single, mert az AI síkhülye továbbra is. Az egyik beül a romboló hídjára, és utána meg a játékidő végéig meg se moccan (biztos szunyókál egy jót a harc alatt), a csapat maradéka meg megy repülni, a földön meg vannak melleten 2-en úgy, hogy az egyik BAR-al lövi a japán tankokat egészt idő alatt...

A multi kegyetlen jó, csak ugye én a méregdrága matávNYET elérésem miatt nem leszek túl gyakran a szervereken - sajnos...

jaccaniakarok Creative Commons License 2002.09.18 0 0 293
Bocs, mint olvastam volt mar ilyen problema, csak a megoldasa nem lett egyertelmu. Szoval single playerben minden szepen mukodik, de ha internet jatekot akarok inditani, akkor disconnectel a szerverrol. A kovetkezot csinaltam:

1. telepites
2. 1.1 retail patch (17mb)
3. 1.1 tores

Ezek utan a lejjebb emlitett ket szerverhez nem tudok csatlakozni. Ez persze nem zarja ki hogy a szerverek nem mukodnek, azonban ha ->add server utan azonnal ->join-t nyomok, akkor mar ker szerverjelszot, szoval a szervereknek mukodniuk kell. Sajnos ezutan tortenik az disconnected from server. Tud valaki segiteni?

Johnny_Smith Creative Commons License 2002.09.18 0 0 292
CIFUUUUUU !!!
Téged is ritkán lehet látni! De nem baj mert vasárnap szavadon foglak, és tényleg reggel 6-ra beállítunk (persze ez is az én 5letem volt):))))Ja és legyen már jó neted! (küzdj az igazadért bammeg :)) )

y3k Creative Commons License 2002.09.18 0 0 291
Nem lennek boldog, ha egy mai 3D-s jatekot vantara fejlesztenenek. Nem azert fizettem ki egy rormalis vga-t, hogy csak frame\sec-ben legyek jobb...
Előzmény: Lynx_tata (287)
y3k Creative Commons License 2002.09.18 0 0 290
Siman megy T&L nelkul, perverzitasbol kiprobaltam 845G integraltjaval, s hibatlan volt a kep, sot jatszhato.
A 24bites Z buffer a buktato azt hiszem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!