Én sem tartom igazán jó labdarúgónak, de ahhoz, hogy valaki gólt rúgjon, "ott kell lennie" és őrendszeresen ott van, így olyan nagyon rossznak sem, volt erre a típusra néhány példa, mondjuk Gerd Müller és a névadód sem arról voltak híresek, hogy szétzilálták és hintába tették az ellenfél védelmét :-)))
Igazából csak annyit akartam mondani, hogy egy hatalmas bunkónak tartom (nem csak a ZTE elleni meccsek miatt).
(Ilyen középpályával valóban könnyebb, de befizetnék arra, hogy hány gólt rúgna ilyen középpályával a háta mögött némelyik magyar középcsatár :-DDD)
Ha már mindenképpen kapust szeretett volna igazolni a ZTE, akkor nem lehetett volna visszahívni Vlaszákot, akinek köztudottan van zalai múltja? Szerintem egy Vlaszák-Turi kettőssel nyugodtan neki lehetett volna menni a bajnokságnak és a kupának is. Mondjuk, ha Vlaszák Géza piroslapját nézem, akkor megint gondolkodóba esek.....
Ilicset gondolom első számú kapusnak igazolta a ZTE, magyar klub hasonló kaliberű(de inkább maradjunk a nagy nevűnél)játékost nem szokott a kispadra vásárolni. Meccsrutint meg akar szerez valaki, ha véd.
Egyébként sem értem, hogy miért nem a Turi védett. Szerintem megérdemelte volna, hogy kezdö legyen a MU ellen. Ez az Ilics nem egy nagy durranás. Ahogyan a holland srácot letarolta, az minden volt, csak nem Fair Play...
Laikusként kérdezem, ha ennyit ült cserepadon és valószínűsíthető, hogy még nincs meg a meccs-rutinja, nem melegedett be, akkor miért nem lehetett volna a Túrival kezdeni?
Ilic tényleg nagy tehetség volt, 98-ban választották meg a Charlton felfedezettjének azok után, hogy a feljutásért vívott mendent eldöntő mérkőzésen 2 tizenegyest is megfogott. Bekerült a jugó válogatottba is, de egy sérülés kettétörte a pályafutását. A West Ham is csak a kispadra igazolta kölcsönbe. Ezek után még vissza tudta verekedni magát a Charlton kezdőjébe, sőt a válogatottba is meghívták egyszer, de ez csak fellángolás volt. Cserepad megint, majd elszerződött a másodosztályú Portsmouthba, de ott is csak kivülről bámulta a meccseket.
A ZTE mivel a nemzetközi kupában szerepel, igenis jó ugródeszka egy hasonszőrű játékos számára.
Konkretan sajnos semmit.
Kevesbe konkretan: egyik szurkoloi csoportunk (Dogs Front) vezetoje es meg par befolyasos tagja MU-szimpatizans, sajnos ezt terjesztik a komplett Hali-taborrol is.
Este megprobalom felhivni az egyik sracot, hatha o tobbet tud nalam.
Addig is tudom ajanlani a http://www.nyugat.hu/haladas linket, ott valoszinuleg tobbet irnak, mint amit en tudok.
Szerintem a 11-es miatt az egerszegiek azértnem reklamáltak, mert semmi jelentősége nem lett volna. 11 emberrel is megkapták volna az 5-öt
meg kell nézni az UEFA honlapját, mert én is úgy ismerem a szabályt, hogy a kapus által elkövetett szabálytalanságért az 5-ösön kívül szabi jár és nem tizi
lenne egy kérdésem, amire szerintem ti tudhatjátok a választ.
miért jön el egy angol elsőosztályú csapatból valaki mo-ra védeni? ráadásul tegnap azt is hallottam a közvetítésben, hogy 99-ben az év felfedezettjének tartották ilicset a charltonban.
nem hinném, hogy itthon meg tudnák közelíteni azt a pénzt amit vki akár az angol másodosztályban keres, az nb1-re pedig végképp nem lehet azt mondani, hogy jó ugródeszka vagy szinvonalas bajnokság......
Veszélyes játékért is közvetett szabadrúgás jár, továbbá nem lehet közvetlenül kirúgás után saját játékosnak a saját tizenhatosán belül a labdához érni, azért is közvetett szabadrúgás jár. Plussz ha nincs a közelben a labda, és mittudomén összebunyóznak az ellen játékosok, akkor sem lehet büntit adni. Szerintem éppen ezért kellett volna csak közvetettet adni, Ilic már birtokolta a labdát.
Hát azt én se fújom:), de ha vki ilyen durván beleszáll vkibe (más kérdés, hogyan gyógyult + Nistelrooj olyan gyorsan...) a 16-oson belül, azért 11-es szokott járni, nem?
Sejtettem, h nagyon felidegesítettük az ördögöket a múltkor, aminek ez volt a vár6ó következménye (de azért én reménykedtem kicsit:). Talán ha könnyebb ellenfelet sorsolnak, most vár6nánk a BL-csoportok sorsolását... Persze semmi értelme a "talán ha" kezdetű dolgoknak. Remélem, az Uefában kisebb falatot kapunk, kicsit bele kell szokni a nemzetközi versenyekhez, és a MU nem a legjobb bemelegítésnek!:)
A szurkolóknak, akik kint voltak, minden elismerésem!
atifradi
szerintem teljesen feleslegesen volt iljics durva. Siman felszedhette, nem tom minek tette oda a labat. nistleroy eljatszott a diotoro halalat, biro megette.
ha befujja mast nem adhatott mint pirosat.
teljesen igaz.
olvasom sok fórumon, hogy reklamálnak a 11-es miatt. hát, olvastam erre egy nagyon durva, bár frappáns kérdést válaszként. Így szólt:
"ha a te anyádra támadtak volna így (mármint, ahogy Ilics tette Van Nistelroyyal), akkor mit ítéltél volna?"
más kérdés, hogy erre talán egy közvetett szabadrúgás jár szvsz a 16-oson belül..
vagy tévedek?
Sajnos tegnap kijött a tudásbeli különbség. Ez a reális eredmény. A csoda két hete történt és sokáig szép emlék marad minden focit szerető magyar számára. KÖSZÖNJÜK ZETE!
A szurkolás pedig fantasztikus volt: egyszerűen leénekeltétek a hazaiakat. Nagyon jó volt hallani.
Még egyszer kösz, és sok sikert az UEFÁ-ban - bár arra sajnos számítani lehet, hogy "véletlenül" egy Fener vagy egy Sporting, esetleg Sparta lesz az ellenfél.
Lehet benne valami. Elég fáradt voltam már tegnap, de úgy láttam, nem volt szándékos. Ha az volt, elmehet a p*csába. Egyébként nem tartom kifejezetten rossz kapusnak, inkább valami olyasmiről lehet szó, hogy "még nem lendült bele" (lásd: Veron, Forlan :-). Fog ő még kevesebbet is hibázni, csak győzzük kivárni...! :-(
Tényleg leszögezem mielőtt bárki is támadna: minden elismerésem a Zete teljesítménye előtt, de amit Ilics művelt, azt sehol nem tanítják. Azt igen, hogy a kapus határozottan, a lábait is használva jöjjön ki, de nem úgy, ahogy ezt Szasa Ilics tette. Ő szándékosan akart sérülést okozni az ellenfélnek. Ha magát védte volna, akkor felhúzza a lábait és nem (ezt a tévéfelvételek egyértelműen bizonyítják) nyújtott lábbal jön ki. Ráadásul a labdát már egyértelműen birtokolta és még akkor sem húzta vissza a lábát. Szvsz nagyot hibázott....
De mégegyszer megkérdezném: miért kellett Ilicset leigazolni és legfőképpen mennyiért igazolták őt? Szerintetek megérte az árát? Szerintem Turi jobb kapus, mint ő.
engem az akasztott ki nagyon, ahogy láttam a tévében az egyen vodafone-mezben ülő nézőket tökéletes kussban, mintha színházban lennének, aztán ha valami megmozdulás volt, tapsoltak egy picit, mintha valami poént hallottak volna az előadásban, aztán továbbra is tökéletes kuss... /-:
Ezen a fórumon is szeretném megköszönni a Zetének, hogy kiütötte a horvát bajnokot, után a pedig olyasmit tett, aminek hatására 2 hétig a kis vacak magyar fociról beszélt a (futball)világ. Ami a továbbjutást illeti, ne feledjük el, hogy arra nemcsak az egész kelet-közép-európai régióból lett volna esélytelen MINDEN csapat, hanem Európában is csak az öt topligából lett volna realitása a LEGJOBBAKNAK. Bár szvsz még a franciákat is kivehetjük... Ne feledjük, a MU multinacionális cég, sőt egész iparág. S itt (a sportban) még volt is vmi esélyünk, még ha inkább elméleti is. Mert képzeljétek el azt a szitut az üzleti életben, ahol mondjuk a Dunai Vasmű próbál konkurálni a ThyssenKrupp-pal...
KÖSZÖNJÜK, ZETE!!! Sok sikert a továbbiakra! N
MR.WHITE: Télleg full teltház volt, minden egyes széken ültek, de nem volt éneklés sem. Csak pár biztonsági választott el tölük minket, hallottuk volna. Egyszerkétszer előfordult, hogy rákezdtek egy rövidke rigmusra, na akkor azé szólt szépen..
Na végre megérkeztünk mi is! Kissé fáradtan, de büszkén! A meccsről túl sokat nem tudok írni, elvéreztünk egy erősebb ellenfél ellen, de a srácok megtették amit elvártunk tőlük! Az Old Trafford csodaszép stadion, a közönség számomra hatalmas csalódás! Bárki is legyen az ellenfél, ha egy hazai csapat 3:0-ás sőt 4:0 ill. 5:0-ás vezetésénél is a vendégek hangjától dörög a stadion az szégyen a hazaiakra nézve! Amúgy a legjobb kifejezés az, hogy az MU szurkolók már a meccs előtt is csodálkozva nézték ahogy szurkolunk, ja és Te kis buzi stefford end, nem csak Zeg-zeg-zegnél voltunk hangosak! Elismerem, hogy a gólörömük lenyügöző volt, de fél percen belül már ismét minket lehetett hallani! Feledhetetlen túra volt, remélem az Uefa kupában hasonlókkal folytatjuk!
Szerintem a tegnapi meccs végén kifejezetten barátságosak voltak a manchesteriek.
Ilics először is mindíg rosszul jön ki, tegnap pedig a labda megfogása után szándékosan beletalpalt Nistlerooy-ba (szerencsére nem okozott sérülést), amiért kiállítás járt és 11-es.