Csak a pontosság kedvéért: a RadiX említette 53e az illetékkel együtt annyi és közvetlen Finnair :-)) . Ami persze így is nagyon sok , ezért nem megyek én sem most :(
De 53 ezer huf is sok ahhoz képest, hogy az épp ma érkezett és nálunk letanyázó finn ismerős/barátom Koppenhágán át, SASel 176,5 euroért jött ami jóval kevesebb mint 50 ezer Ft és akkor jön és megy mikor akar és SASel tehát nem mondjuk CSAval amivel mi mehetnénk olcsón, Prágán át... 53ezer + illetékért... :(
A Malév és a Finnair is indít charter járatokat, amik természetesen ellentétes irányban üresek. A Malév üresen megy ki a szurkolókért , a Finnair meg üresen megy vissza miután elhozta őket. A verseny után mindez megfordítva történik. Ezekre az üres gépekre(ill. egy részükre) adnak el viszonylag olcsóbb jegyeket. Egyébként úgy tudom idén a Finnair sokkal kevesebb charter járatot indított mint a korábbi években.
Ne is fájdítsd a szívemet! Szerettem volna kimenni, de a júliusi 12 nap után ez már túlzás lett volna a zsebemnek. Főleg ,hogy tegnap jöttem meg egy Szlovén-Olasz útról , ahol megnéztem a kedvenc finn együttesem két koncertjét :))) (meg hallgathattam egy kis finn beszédet)
Szóval Helsinkire várnom kell pár hónapot
(igazán rendezhetnének forma1-et Februárban is Budapesten, hogy legyen olcsó(bb) repülőjegy)
Holnaputan jon(nek) a forma1es Malev jarat(ok). Es az olcso jeggyel a csomo latogato :)))
Mar epp ideje volt, eve ota ragom egyesek fulet, hogy nezzek meg, milyen az ami mar majdnem nyugat..
sziasztok, kellene egy gyors segítség, hogy mondják finnül, hogy szeretlek? tegnap még megvolt, de mára elfelejtettem :)))
valami mina terkeste sinu :))))
Több mint negyedóra! 20-25 perc!
villamossal 10 perc, csak egy a baj: kerülőúton jár az Aleksi rekonstrukciója miatt... Ezért passzlok, hogy mennyi idő alatt ér oda.
Naná, hogy azzal megyünk a barátnőmmel (Smart pont - nekünk van még egy jegyre valónk). Akkor te is benne vagy az idei egy tucat smart repjegyes között.
Scandic Grand Marina hotelba, hogy jutnánk el a legkönnyebben?