Keresés

Részletes keresés

Tomek Asru Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20880
Ha vasárnap délután lesz akkor, hívj fel engem légyszí!
Előzmény: Csbalázs (20876)
The AVE Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20879
Tomek!

Ha legközelebb is lesz ilyen, szóljál lécci. Még csak egyszer voltam, akkor jól éreztem magam (a labdát még nem annyira :))) Ha dobsz egy mélt, megadom a számomat. Köszi!

Előzmény: Tomek Asru (20872)
The AVE Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20878
Megint olyan 5 körül szombaton, foci előtt. Majd még felhívlak.

Nekem meg a szombat délután kivételével (foci) egész hétvége jó.

Előzmény: Csbalázs (20875)
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20877
Tudod, hogy én az ETO-val kapcsolatban nem tudok visszafogott lenni és nem is akarok. Márpedig az nyilvánvaló, hogy a "szakújságírók" kinek a helyére várják a Cornexit. Ugyanúgy mint évek óta, aztán már nem is emléxem mikor kaptunk ki tőlük. Talán 3 éve? Ezért vagyok rájuk és nem a Fehérvárra kiakadva. meg persze tény, hogy sokakkal ellentétben én, azt gondolom, hogy semmi extra nincs a Cornexi igazolásaiban. Delit nem is tudom mikor láttam utoljára jól játszani. Tavaly is biztos éremesélyesek voltak, minket meg a 4-5.helyre vártak - aztán tessék. Most megint ugyanez a helyzet. végigvertük fél Európát, mégis megint minket akarnak "lelökni" a dobogóról. Röhejes. És erre a "szakírók" is rá fognak jönni, csak ők nem fogják beismerni, néhány általad is ismert ok miatt.
Előzmény: Wégé (20871)
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20876
Nem szóltam le őket, Sammy és Kicsi nagyon jók, csakhogy Kicsi pl. bevallottan azért jön haza, hogy tanuljon és készüljön a civil életre.
Előzmény: Wégé (20871)
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20875
Mikor jössz a kaziért? Edzés nekem délelőtt nem jó, majd megnézzük lehet-e délután.
Előzmény: The AVE (20870)
Brunó Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20874
Egy hódmezővásárhelyi internetes lapon találtam:

A közelmúltban -- csatlakozva az ország 14 hasonló szerveződéséhez -- Hódmezővásárhelyen is megalakult az olimpiai barátok köre. A kör programjában az olimpiai eszme népszerűsítése mellett a sporttörténeti ereklyék és emlékek gyűjtése, sporttörténeti kiállítások szervezése, a városba érkező olimpikonok fogadása és Vásárhely "sportcsillagainak" népszerűsítése szerepel.

A vásárhelyi kört elsősorban helyi neves sportvezetők és sportolók alapították, de már tagjaik között tudhatják az 1964-es tokiói olimpián aranyérmet nyert egykori vásárhelyi vívót, Tóth Gézáné Juhász Katalint, a 2000-es Sydney olimpián még vásárhelyi színekben szerepelt úszó olimpikon Risztov Évát, a Hódiák SE két válogatott atlétáját, Vári Beátát és Szabó Lászlót, valamint az Európa-bajnok kézilabdázót, a szintén Vásárhelyről indult Kirsner Erikát. Ehhez az illusztris társasághoz csatlakozott legutóbb az első válogatottságán túllévő kézilabdás, Asztalos Judit és edzője, Farkas József is.

Brunó Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20873
Asport.hu:

Radulovics: folytatás vagy visszavonulás

Egyszerre örülnek és szomorkodnak a dunaújvárosi szurkolók. Boldogok, hiszen a női kézilabdacsapat legjobbja, Bojana Radulovics babát vár, ezért nem tudott a lányok segítségére lenni az idényben. Sok mindennel számolt a Dunaferr és Mocsai Lajos szövetségi kapitány, ám a hír váratlanul ért mindenkit.

Főtt is a feje Kiss Szilárdnak, az újvárosi csapat edzőjének, mihez kezdjen a balkezes jobbátlövő nélkül. Mindenesetre a csapat gondjai megoldódtak, Bojana pedig boldogan várja gyermekét.

– Szeptember közepére vagyok kiírva – mondta az alig két éve a világ legjobbjának választott Radulovics. – Már alig várom, hogy meglássam a kisfiam. Alig másfél hónapom van a szülésig. Már a baba nevét is megbeszéltük a párommal: József Benedek lesz.

Radulovics és párja, a Dunaferr elnöke, dr. Szabó József pár napra elutazik pihenni, aztán mihamarabb visszatér, hiszen szüksége van egy kis pihenőre. Mindenesetre, az anyaszerep mellett háttérbe szorul a kézilabdázás. A klasszis játékos még nem tudja, hogy folytatja-e vagy sem. Sok mindentől függ, hogy visszatér-e a pályára.

Tomek Asru Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20872
Mi múlt hét vasárnap tartottunk egy "rövid" 2,5 órás edzést a sportcsarnokba, csak olyan spontán volt az egész, hogy összesen 6-an voltunk, ezért a technikai (ön)képzést részesítettük előnybe.
Előzmény: The AVE (20870)
Wégé Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20871
Balázs!
Szerintem ne írd le előre a Cornexit, mert könnyen meglepetést szerezhetnek. Ismerem a véleményed velük, illetve az új igazolásokkal kapcsolatban, de szerintem igen szélsőséges álláspontra helyezkedtél, ami könnyen visszaüthet.
Tény, hogy a leigazoltak, nem friss tehetségek, hanem öreg rutinok, de ettől még nem rossz játékosok. Mikor az ETO-nál épp arról beszéltünk, hogy a játékosaink nagyon tehetségesek és fiatalok, de rutintalanok akkor visszatetsző ha a rutinos öregeket leszóljuk. Sz'al szerintem kissé visszafogottabban!
The AVE Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20870
Balázs!

Ha már ilyen aktív vagy: edzés nem lesz? Meg visszakérném hétvégén a kazit is.

Előzmény: Csbalázs (20869)
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20869
Örülök, hogy örömet szerezhettünk. :-)))
Előzmény: fafa211 (20868)
fafa211 Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20868
Örülök, hogy téma vagyok...:))
Brúnó, legalább Te védenél meg az ilyen aljas feltételezésektől! :)
Előzmény: Brunó (20866)
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20867
Vigyázz, mert ebből baj lehet...:-)))
Előzmény: Brunó (20866)
Brunó Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20866
Basszus, én már jártam Győrben!!! Ráadásul Fafával... :-)
Előzmény: Csbalázs (20865)
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20865
De lehet, hogy fafánál az számít csak, hogy egyszer valamikor járjon Győrben ! :-)))
Előzmény: Brunó (20864)
Brunó Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20864
Figyelek, persze, de ki tudja! Fafánál bármi lehet... :-) Tegnap Temes, ma Császár, holnap Bódi! :-) Bár a Bódi valóban nem lehet, mert ő csongrád megyei!!! :-)

Na a friss hírek, hátha várta valaki. Kíváncsi vagyok, Barca talál-e hibát az egyik cikkben... :-)

A fiataloké lesz a főszerep
Komló

Az anyagi helyzet jelentősen behatárolja a Komlói Bányász férfi kézilabdázóinak erősítési lehetőségeit, ennek ellenére újabb játékosok érkeznek a napokban a klubhoz.

A komlói kézisek számára az „erősítés” ez esetben inkább a minél kisebb gyengülés elérését célozza, hiszen mint azt Keszthelyi Zoltán, a szakosztályt üzemeltető kft. ügyvezető igazgatója kesernyésen megjegyzi, sajnos csökkentett költségvetéssel kell megkezdeniük az új szezont. Nem titkolja, hogy az élvonalbeli gárda mindössze 13-14 millió forintból gazdálkodhat a következő fél idényben, ez pedig jelentős karcsúsításra kötelezi őket. Ennek fejében Komlóra is „begyűrűzött” az elmúlt hetekben számos nyugati futballklubnál is tapasztalt megoldás, amely szerint a játékosok belementek fizetésük csökkentésébe is. A klub három havi bérrel ezenfelül is tartozik a sportolóknak, de mindenki tudomásul vette a kialakult helyzetet és elfogadták a vezetők azon ígéretét, hogy az év végégig rendezik az elmaradásokat.

Mindezeket tudva már természetes, hogy sztárjátékosok szerződtetéséről szó sem lehet a Bányásznál, ezért inkább a hosszabb távon használható, fiatal tehetséges kézisek frontján néztek körül a szakvezetők, legfrissebb igazolásuk a Simontornyáról érkező jobbátlövő, Kilvinger Bálint. Szóban már megegyeztek a Dunaferr junior válogatott beállósával, Nagy Zoltánnal is, míg épp a napokban tesztelik a Csömörről érkező jobbszélső-jobbátlövő Gábossy Balázst, valamint a legutóbb Ózdon játszó jobbátlövőt, Lovas Szilárdot. Ugyanakkor tárgyalnak a veszprémiekkel is, tőlük a jobb oldal megerősítésére szeretnének kölcsönbe kapni egy játékost.

Az utolsó távozó, Harta Béla mellett a korábbi keretből már csak egy függő kérdés maradt, de mint mondja, igen közel állnak a megállapodáshoz Szergej Tolsztih lejárt szerződésének meghosszabbításáról. A már aláíró vagy futó szerződésű Mészáros Csaba, Pókos Zoltán, Szabó Tamás, Egri Balázs, Dömös Tibor és Papp László mellett az újonnan érkező fiatalok veszik majd föl a küzdelmet a következő idényben. Amiben (az elmúlt napokban a lemondásáról szárnyra kapó hírekkel szemben) továbbra is jelentős segítséget nyújt a klubnak Hoffmann György szakosztálymenedzser.

---
Mátészalka: mindig magasabbra...
Ovtus Fatimával és Silye Ritával erősített a szatmári hölgykoszorú

Mátészalka (KM - K. T.) - Huszákék huszáros menetelést mutattak be. A Mátészalkai MTK kézilabdacsapata berobbant az NB I. B-be: újoncként a megsüvegelendő kilencedik helyet csípte meg.
Ősszel még csak szokta a légkört a szatmári hölgykoszorú, amely tavaszra totálisan megtáltosodott - huszonnégy pontot söpört be a "második félidőben", ennél jobb teljesítményre csupán három gárda volt képes az idén.
Időre volt szükség
- Rosszul rajtoltunk a bajnokságban, de sokat dolgoztunk a lányokkal, és tudtam, hogy "ki kell jönnie" a sok munkának - taglalta a történteket Kosztyúné Huszák Erika edző. - Persze, a játékosok összeszoktatása is időt vett igénybe, ugyanakkor az is biztos: szükség volt arra, hogy két-három, érett, rutinos kézilabdázóval erősítsünk, mert más a mérce a második vonalban, mint az NB II-ben. Még annyit mondanék, a csapat valamennyi tagját dicsérheti a munkához való hozzáállásért.
Elkezdték a felkészülést
Ami a folytatást illeti... A Mátészalka e héten elkezdte a felkészülést, immáron az is tudvalévő, hogy a szeptember 22-én esedékes nyitófordulóban kecskeméti portya vár a társulatra.
Addig is a ráhangoló mérkőzések során a szalkai katlanban vizitál a nagy múltú Debrecen és a Budapesti Spartacus. A cél pedig? Mindig magasabbra!
Vállalják a kihívást
- A szakosztály továbbra is az elmúlt évhez hasonló felállásban működik - ismertette a következő bajnoki idényre érvényes beosztást Kosztyú Miklós ügyvezető.
- Szeretnénk viszont egy kicsit előrelépni, hisz szurkolóink és természetesen maga a csapat is éhes a sikerre. A nyáron megegyeztünk Ovtus Fatimával, az átlövő Debrecenből érkezik, és leigazoltuk Silye Ritát, a Hajdúnánás balkezes szélsőjét. Úgy tűnik, senki nem távozik a keretből, a játékosok kisebb-nagyobb nehézségekkel, de vállalják a kihívást.

--------
Sándor István Vasvárit választotta
Norvégiából érkezik játékos az NB I. B-s férfi kézilabdacsapathoz

Tiszavasvári (KM - K. T.) - Braun, Kovács Attila, Medve és Varga után Prezenszki Mihály is agyőt intett: a kapus Algyőre igazolt. Ezzel végérvényessé vált, a vasvári vezérkar vadonatúj NB I. B-s kézilabda-társulatot kénytelen kialakítani.
Mi tagadás, a felsorolásból kitűnik, hogy kulcsfigurák fordítottak hátat a Tiszavasvárinak, ami Megyesi Istvánt is töprengésre késztette. A tréner némi hezitálás után vállalta a további munkát, így immár az elöljárók is vele együtt tervezhették a jövőt.
A játékospiac beszűkűlése miatt a környékről meghatározó képességű frontembert nehéz, helyesebben lehetetlen szerződtetni, mindazonáltal természetesen a főnökség megpróbálta acélítani a gárdát.
Megegyeztek Sándor István visszatéréséről: a huszonegy esztendős cerberus egy teljes szezont húzott le Mezőkövesden, mígnem újfent a Vasvárit választotta. Kovács Marcel ugyancsak hazatalált, a balszélső Norvégiában tanulással töltötte az elmúlt egy évet, ő is a fiatal vonulatot képviseli, akárcsak az a Csaba Attila, aki Nyíregyházáról érkezett.
Elképzelhető, a Kenyeres Krisztián, Róka Norbert páros is csatlakozik a csapathoz, valamint nem titok, hogy rajtuk kívül két kézilabdázóval tárgyal még a szakmai stáb.
Az elmúlt bajnoki idényben maradandó produkciót nyújtó együttes ezúttal a bentmaradásért töri magát, az augusztus 12-én kezdődő felkészülés közben doppingolhatja a fiúkat a kedvező őszi sorsolás.

Előzmény: Csbalázs (20863)
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20863
Brúnó, nem figyelsz?

Temes!Temes!Temes!

Előzmény: Brunó (20862)
Brunó Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20862
Bódi? Bódi? Bódi? :-)))
Előzmény: fafa211 (20860)
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20861
Hát a formája talán visszaesett, azt te tudod, de láttam a strandkézin...

Orson

Kire gondolsz? Egyébként nem cinizmus ez, hanem vélemény a részemről. És sokan vannak, akik ugyanígy vélik. MInden évben érem-, sőt bajnokeslyésnek kiálltják ki a Cornexit, aztán semmi. Mondjuk, most erősített a legjobban, de csak öreglányokkal, velük a jövőt, sőt a jelent sem nagyon lehet tervezni. Persze a fehérvári vezetők tudják mit csinálnak. Pl. odavitték azt a Csenkinét, ha jól tudom, aki Görbét tehetségtelennek minősítette.

Előzmény: fafa211 (20860)
fafa211 Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20860
Csasziról csak úgy mellékesen jegyeztem meg a szép szemeit, de olvashattad, nem vagyok elfogult vele, mert le is húztam, hogy az utóbbi években visszaesett a formája...

Akkor is: Berni, Berni, Berni!!! :))

Előzmény: Csbalázs (20857)
Orson. Creative Commons License 2002.07.25 0 0 20859
Egyesek cinizmusa határtalan itt...
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.25 0 0 20858
Szerintem is, csak mi jövünk icinke-picinkét előőbre. A "Cornexi-öreglányok" meg marad 4. vagy 5, mert a Hódmezővásárhely szerintem jó lesz. És ebben még az is benne van, hogy a Cornexi fog egy-két meccset a nagyok ellen, de max ennyi és nem több szerintem.

Az NS mai cikke megint jó volt: barca ugye már korábban, az NS-plagi előtt kijavítgatta. Én nem ismerem azt térséget, de Harta Béla jó ismerősöm, tehát Harta és nem Hanta, de legalább az igaz, hogy Bényó Olaszországba megy majd ősztől. Ja és hogy, hogy nem kijavították az Arany Liga tévedésüket is. Hmmm... Persze ha a szerkesztő úr, nem olvassa vagy legalábbis nem futja át a cikkeket, akkor így jár, ez persze a monopol helyzetükből fakadó linkségük következménye, úgy is mi vagyunk az egyetlenek alapon leszarják az olvasót. Ha meg nem így van és elolvasta, akkor meg csak egyszerűen nem ért hozzá, akkor meg minek ír róla.

Előzmény: Tomek Asru (20856)
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.25 0 0 20857
Te fafa! Most akkor hogy is van ez??? Csaszi vagy Berni? Vagy mindegy csak győri legyen!!! Kezdek félni. Állítólag nekem szép kék szemeim vannak a gyengébbik nem szerinr. :-))))
Előzmény: fafa211 (20840)
Tomek Asru Creative Commons License 2002.07.25 0 0 20856
Bocs, de szerintem nem valószínű. Ki fog akkor lecsúszni? Ahogy látom még az Újvárosnak is lesz egy éve. Persze majd kiderül.
Nem bántásból, de a Cornexi az elmúlt 3-4 bajnokságnak dobogos álmokkal vágott neki. Szvsz maradnak a tavalyi dobogosok.
Előzmény: Simesz (20854)
ildy7 Creative Commons License 2002.07.25 0 0 20855
"A klubedzö „hülye lenne” a saját klubjának játékosát beválogatni, ha nem ő lenne a legjobb megoldás az adott poszton"

Aha, vegyük csak Viglási esetét Laurencz-cel...

Simesz Creative Commons License 2002.07.25 0 0 20854
Egy román válogatott jobbszélső igazol a Cornexi-Alcoa csapatához. Ezzel egy teljes válogatott sor fog szerepelni a székesfehérvári csapatban. A Németh Helga, Siti Bea, Deli Rita, Kulcsár Anita, Kenyeres Fanni, Farkas Anderea és a román válogatott játékos alkotta kezdőcsapat véleményem szerint a 2002/2003-as szezonban dobogós helyen fog végezni. A felújított Köfém csarnokban a Cornexi szinte verhetetlen lesz.
Llaca Creative Commons License 2002.07.25 0 0 20853
Sziasztok!

Ma este 21 órakor a Sport1-en kezdődik egy háromrészes sorozat „Kézilabda” címmel, ami a műsorelőzetes szerint a 2001-2002-es idényről szól. A mai műsort holnap 22 órakor megismétlik.

A mai „Mezeket fel!” című műsorban a Sport1-en többek között Laurenz László is ott volt. A téma: jó-e, ha a klubedző egyben szövetségi kapitány is (Rátgéber László ürügyén vetődött ez fel, de a kérdés nyilvánvalóan a kézilabdát is érinti). Laurenz két érvet is mondott, ami alapján ez szerinte jó megoldásnak mondható:
1. A klubedző „hülye lenne” a saját klubjának játékosát beválogatni, ha nem ő lenne a legjobb megoldás az adott poszton, tehát szerinte alaptalan az a veszély, hogy saját klubját favorizálná. (Ezt én vitatom, mert a klubedző biztosan elfogult a saját klubja irányában, tehát szövetségi kapitányként nem tud teljesen objektív szempontok szerint válogatni, csapatot összeállítani).
2. A szövetségi kapitány csak aránylag ritkán, évente néhány hetet, egy-két hónapot tud foglalkozni a csapatával, ezért „kijön a gyakorlatból”, ami pl. az edzések gyakorlati levezetését illeti, míg a klubedző évente szinte 365 napot van elfoglalva edzésekkel, csapatszervezéssel, közvetlen csapatkontaktussal. (Ez az érv szerintem is teljesen elfogadható. Nem igazán nevezhető ideális állapotnak, ha egy szövetségi kapitány hónapokig csak elméletben foglalkozik a sportággal).

lao-ce Creative Commons License 2002.07.25 0 0 20852
20807-ben már megvan a cikk, ott elolvashattad volna a kérdésedre a választ

hát ennyire becsülöd Bruno áldozatos munkáját?! :-))

Előzmény: barca8_d (20850)
lao-ce Creative Commons License 2002.07.25 0 0 20851
www.haon.hu

Nem keres új kapust a Loki
Az új igazolásokkal betelt a debreceni kézisek légióskontingense.

Bár Irina Szamozvanova visszavonulásával kapusposzton váratlan veszteség érte a DVSC-Valdor női kézilabdacsapatát, a piros-fehérek vezetői nem tervezik új hálóőr leigazolását.

Miután a sok nagy sikert megélt Szamozvanova bejelentette, hogy anyai örömök elé néz, a Lokinál ugyanaz a három kapus – a sérülés után lábadozó Szász Mária, Deák Melinda és a fiatal Kolsofszki Noémi – maradt, akikkel a csapat a tavalyi bajnokságot is elkezdte. A kiváló képességekkel megáldott Szamozvanova távozása ellenére a debreceni csapat szakvezetői nem akarnak új kapust szerződtetni. A hazai mezőnyben ugyanis nincs olyan szabadon igazolható hálóőr, aki komoly erősítést jelentene, míg külföldről azért nem igazolhat a Loki, mert Orbán Annamária és Mariana Trbojevic megszerzésével betelt a DVSC-Valdor légióskontingense.

A debreceni csapatnak egyébként még mindig nem végleges a felkészülési programja, egyelőre csupán az biztos, hogy a szeptember 11-i bajnoki rajt előtt (a nyitányon az együttes a Vasast fogadja) három héttel Michalovcén vendégszerepelnek Váczi Sándor tanítványai. Mint arról már korábban is beszámoltunk, az EHF-kupában augusztus 6-án sorosolnak, ahol a Loki a vele együtt a második körbe sorolt húsz csapat – többek között a jugoszláv Radnicski Belgrád, a spanyol Las Palmas, a dán Slagelse, a román Rapid Bukarest, az ukrán Lvov és az orosz Krasznodar – a selejtező három továbbjutója, illetve a Bajnokok Ligája első fordulójának nyolc vesztese közül kaphat majd ellenfelet.

Kozák Zoltán

remélem kielégítő

hajrá LOKI !!
csak a LOKI !!!

Előzmény: barca8_d (20850)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!