Keresés

Részletes keresés

Bugi bacsi Creative Commons License 2002.08.01 0 0 45
Off

Még egy idézet a Forró szívek-ből az érintettnek:
Amikor a válás a téma
Mike: -A gyerekről nem mondok le!
Amy: -Nem, csak a vele járó munkáról...

On

Pendragon!
Nem egyszerű a link, amit beraktál. :o)

És, hogy mi változott Gáborka születése óta? Van valaki, akiben hiszek. Minden felett áll. Mindennél előbbre való.

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.31 0 0 44
Igen,lehet felnovesnek hivjak,lehet,csak atrendezodik az ertekrend.
mas dolgok lettek fontosak,mint a baba elott.
Most O lett az Isten,s ugy is viselkedik:))

En mindig is lanyt akartam,Nalatok voltak ilyen tervek,vagy mind1?

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.31 0 0 43
Hogy változtam-e? Igen. Már az is sok mindent megváltoztatott, hogy kiderült, hogy apa leszek, de amikor megláttam, az volt az igazi fordulópont. Kénytelen voltam valamennyire felnőni. :)
Előzmény: Törölt nick (41)
Pendragon Creative Commons License 2002.07.31 0 0 42
Fisher99 kollég nyomatja itt a frankót gyerekről, ámítástechnikáról stb...

http://www.timurlenk.hu/blog/

Figyelem! Szókimondó szövegek!
Csak akkor kezdd el az olvasást, ha már nem kell dolgozni :-))

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.30 0 0 41
Udv Harcostarsak!
En mar lassan 11 honapja fater vagyok,ez a legjobb dolog a vilagon,frankon mondom.
Ott voltal mikor szuletett a lanyom,very klassz dolog,picit el is erzekenyultem,pedig nem szoktam.
Egy az egyben olyan volt mint en,komolyan.
Ez hogy lehet?
A mai napig megfogdosom,megszagolgatom-ezt mar Lili is atvette:)-s mindig mekerdezem csak ugy?
"Hogy mibol van?"

Mar maszik,felul,s felall(kapaszkodva),vannak fogai,s eleven,aludni sem szeret,most a melegben enni sem.

Bevallom egyik legnagyobb,inkabb legnagyobb almom teljesult,mikor megszuletett.
Akkor el sem hittem,most mar igen.

Barataim sargak az irigysegtol,mar akinek nincs gyereke,de ilyen csak 2 van.:)

Mit gondoltok,valtoztatok azota,amiota faterok vagytok?
Byez!

Conor01 Creative Commons License 2002.07.30 0 0 40
Köszönöm már megtörtént, mosolyogtam is nagyokat:-)
Előzmény: pynky (38)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.30 0 0 39
Igen, én is onnan idéztem az alanti mondatot. :)
Előzmény: pynky (38)
pynky Creative Commons License 2002.07.30 0 0 38
Conor: szerintem olvasd el a Kispapakönyv cimü igen jeles alkotást, az mindenre felkészit a Kismama változásaival kapcsolatban. A férjemnek nagyon tetszett, aztán megállapitotta, hogy én nem is vagyok olyan hisztis, mint a szerzö felesége :)))

p.

Előzmény: Conor01 (34)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.29 0 0 37
Miert nem mondtad, hogy "holnaputan jovok"? Egy csomo felreertest megeloztel volna :-)))
Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.29 0 0 36
Párommal megbeszéltük, hogy hétvégére lemegyek Kapolcsra. Én a kis naív azt hittem, hogy minden rendben lesz, ha azt mondom a picinek, hogy csak kettőt kell aludnia, és itthon leszek. (szerintem hiába csak 3 hónapos, azért sok mindent megért)Ezek után végig aludta a péntek éjszakát, majd a szombat délutánt, és az ezutáni ébredése után végig kiabálta-sírta a hazajövetelemig hátralevő időt. Hát kénytelen vagyok megállapítani, hogy tényleg érti a dolgokat, és azt is, hogy nagyon körültekintően kell megfogalmaznom, hogy mit mondok neki. AZért jó, hogy hiányoztam neki, de szegény anyja idegeit rendesen próbára tette. :(
PasiC Creative Commons License 2002.07.26 0 0 35
Mivel én is egy kezdő apuka vagyok, érdeklődéssel olvasom a hozzászólásokat (1/2 éves apa, és szeretek pelenkázni :-))).
Én is a világ legnagyszerűbb dolgának tartom az apaságot ... Szeretnék sok-sok okosságot tanulni tőletek is ...
Conor01 Creative Commons License 2002.07.25 0 0 34
Köszi a biztatást! A csajszinak mázlija van, se hányinger se súlygyarapodás se "semmi elváltozás", de ami késik nem múlik, -gondolom. Azt hiszem az, ilyenekre felkészültem. A megállapításod mindenestre "hatásos" :-))
Előzmény: Törölt nick (25)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.25 0 0 33
Ma egyébként elolvadtam a kisasszonytól. Beszélgettünk (mármint én beszéltem, ő gügyögött), és azt mondta, hogy aa-paa. :)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.25 0 0 32
Aranyos. Ausztrál kenguruvadászt játszik? :)
Előzmény: Bugi bacsi (30)
Bugi bacsi Creative Commons License 2002.07.25 0 0 31
Bocs, linkelni akartam, de mostmár mindegy. Ez a fiam és a http://bugi.silicon.hu oldalon megtaláljátok a többi képet.
Bugi bacsi Creative Commons License 2002.07.25 0 0 30
oregmedve Creative Commons License 2002.07.25 0 0 29
Nekem mindegy volt, hogy kisfiu lesz-e vagy kislany, de a parom azt mondta, hogy mikor az ultrahangos orvosnak kiszaladt a szajan, hogy 'ott a kukija', akkor 30 centit nott a mellbosegem... :)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.24 0 0 28
A jó életbe. Úgy látszik, egy képet nemhagy belinkelni a tar.hu-ról. Akkor megpróbálom az egész albumot.

Itt van.

Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.24 0 0 27
Error.
Itt van.
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.24 0 0 26
Előzmény: Bugi bacsi (5)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.24 0 0 25
Először is gratulálok!
Szerintem érdemes meghallgatni mások tapasztalatait, és minél több témába vágó könyvet elolvasni. Aztán elfelejteni az egészet, mikor ott a picúr, mivel a gyerekek sosem úgy működnek, ahogy a könyvírók gondolják, és másokétól is különböznek jócskán, így a saját tapasztalat mindennél többet ér. :)

Na, egy kéretlen jótanács is rögtön: Az ember párja igen hajlamos pikkelyeket és szárnyakat növeszteni, valamint zöld színben pompázni a hormonális változások következtében, így nem könnyű kibekkelni a 9 hónapot. De mindig gondolj arra, hogy még mindig jobb, mintha te lennél terhes. :)

Előzmény: Conor01 (23)
Maminti Creative Commons License 2002.07.24 0 0 24
Dehogyis, isten őrizz! :))))
Előzmény: Pendragon (21)
Conor01 Creative Commons License 2002.07.24 0 0 23
Hali!

Ezentúl figyelemmel kisérem a topicot, nekem kb. dec.-jan.-ban lesz esedékes életem(tünk) eme ismeretlen pontja, aminek nagyon örülök.
Remélem egyre többen, osztjátok meg a tapasztalatokat, hogy Nekem minél kevesebbet kelljen "saját tapasztalatból" megtanulni. :-)

Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.24 0 0 22
Szerintem nem utálnak, hanem szimplán csak tudják, hogy az anyukák nagyon szeretnek pelenkázni, ezért lovagiasan lemondanak a dologról a javukra. :)
Előzmény: Pendragon (20)
Pendragon Creative Commons License 2002.07.24 0 0 21
Lassan fél éves lesz... amit ki nem hagynék semmi pénzért, az a reggeli mosoly, najó összevigyorgás. Ideális munkába indulás előtt :-)))

(Csak keveset írok, nehogy megcáfoljam a szűkszavúságomról terjedő legendákat :-))) )

Előzmény: Törölt nick (-)
Pendragon Creative Commons License 2002.07.24 0 0 20
Miért,utálnak? :-))
Előzmény: Jesperné (14)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.23 0 0 19
Ja, en egyebkent ha latom, hogy Balazs loni keszul, nem teszem oda a kezem, csak elegansan oldalra lepek egyet, igy mindig Apukajat lovi hatba, aki ettol nagyon boldog :-)
Előzmény: Jesperné (18)
Jesperné Creative Commons License 2002.07.23 0 0 18
Tulajdonképpen költői kérdés volt...
Mindenesetre asszem én jobban szeretek, mint Jesper, pedig engem is "megtisztelt" párszor a kisasszony mindenfélével. (Jespert még nem! : ))
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.23 0 0 17
Hat ez az! Miert mindig az anyukak? :-))
Erre a celra nyitottam egy topicot, ne bantsuk itt szegeny kezdo apakat, meg fogjatok talalni :-))
Előzmény: Maminti (16)
Maminti Creative Commons License 2002.07.23 0 0 16
Miért, az Anyukák szeretnek? :) Több locsolást kaptam az ifjonctól, mint eddig valaha. És mindig én kapom! :)
Előzmény: Jesperné (14)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!