Igen,lehet felnovesnek hivjak,lehet,csak atrendezodik az ertekrend.
mas dolgok lettek fontosak,mint a baba elott.
Most O lett az Isten,s ugy is viselkedik:))
En mindig is lanyt akartam,Nalatok voltak ilyen tervek,vagy mind1?
Hogy változtam-e? Igen. Már az is sok mindent megváltoztatott, hogy kiderült, hogy apa leszek, de amikor megláttam, az volt az igazi fordulópont. Kénytelen voltam valamennyire felnőni. :)
Udv Harcostarsak!
En mar lassan 11 honapja fater vagyok,ez a legjobb dolog a vilagon,frankon mondom.
Ott voltal mikor szuletett a lanyom,very klassz dolog,picit el is erzekenyultem,pedig nem szoktam.
Egy az egyben olyan volt mint en,komolyan.
Ez hogy lehet?
A mai napig megfogdosom,megszagolgatom-ezt mar Lili is atvette:)-s mindig mekerdezem csak ugy?
"Hogy mibol van?"
Mar maszik,felul,s felall(kapaszkodva),vannak fogai,s eleven,aludni sem szeret,most a melegben enni sem.
Bevallom egyik legnagyobb,inkabb legnagyobb almom teljesult,mikor megszuletett.
Akkor el sem hittem,most mar igen.
Barataim sargak az irigysegtol,mar akinek nincs gyereke,de ilyen csak 2 van.:)
Mit gondoltok,valtoztatok azota,amiota faterok vagytok?
Byez!
Conor: szerintem olvasd el a Kispapakönyv cimü igen jeles alkotást, az mindenre felkészit a Kismama változásaival kapcsolatban. A férjemnek nagyon tetszett, aztán megállapitotta, hogy én nem is vagyok olyan hisztis, mint a szerzö felesége :)))
Párommal megbeszéltük, hogy hétvégére lemegyek Kapolcsra. Én a kis naív azt hittem, hogy minden rendben lesz, ha azt mondom a picinek, hogy csak kettőt kell aludnia, és itthon leszek. (szerintem hiába csak 3 hónapos, azért sok mindent megért)Ezek után végig aludta a péntek éjszakát, majd a szombat délutánt, és az ezutáni ébredése után végig kiabálta-sírta a hazajövetelemig hátralevő időt. Hát kénytelen vagyok megállapítani, hogy tényleg érti a dolgokat, és azt is, hogy nagyon körültekintően kell megfogalmaznom, hogy mit mondok neki. AZért jó, hogy hiányoztam neki, de szegény anyja idegeit rendesen próbára tette. :(
Mivel én is egy kezdő apuka vagyok, érdeklődéssel olvasom a hozzászólásokat (1/2 éves apa, és szeretek pelenkázni :-))).
Én is a világ legnagyszerűbb dolgának tartom az apaságot ... Szeretnék sok-sok okosságot tanulni tőletek is ...
Köszi a biztatást! A csajszinak mázlija van, se hányinger se súlygyarapodás se "semmi elváltozás", de ami késik nem múlik, -gondolom. Azt hiszem az, ilyenekre felkészültem. A megállapításod mindenestre "hatásos" :-))
Nekem mindegy volt, hogy kisfiu lesz-e vagy kislany, de a parom azt mondta, hogy mikor az ultrahangos orvosnak kiszaladt a szajan, hogy 'ott a kukija', akkor 30 centit nott a mellbosegem... :)
Először is gratulálok!
Szerintem érdemes meghallgatni mások tapasztalatait, és minél több témába vágó könyvet elolvasni. Aztán elfelejteni az egészet, mikor ott a picúr, mivel a gyerekek sosem úgy működnek, ahogy a könyvírók gondolják, és másokétól is különböznek jócskán, így a saját tapasztalat mindennél többet ér. :)
Na, egy kéretlen jótanács is rögtön: Az ember párja igen hajlamos pikkelyeket és szárnyakat növeszteni, valamint zöld színben pompázni a hormonális változások következtében, így nem könnyű kibekkelni a 9 hónapot. De mindig gondolj arra, hogy még mindig jobb, mintha te lennél terhes. :)
Ezentúl figyelemmel kisérem a topicot, nekem kb. dec.-jan.-ban lesz esedékes életem(tünk) eme ismeretlen pontja, aminek nagyon örülök.
Remélem egyre többen, osztjátok meg a tapasztalatokat, hogy Nekem minél kevesebbet kelljen "saját tapasztalatból" megtanulni. :-)
Ja, en egyebkent ha latom, hogy Balazs loni keszul, nem teszem oda a kezem, csak elegansan oldalra lepek egyet, igy mindig Apukajat lovi hatba, aki ettol nagyon boldog :-)
Tulajdonképpen költői kérdés volt...
Mindenesetre asszem én jobban szeretek, mint Jesper, pedig engem is "megtisztelt" párszor a kisasszony mindenfélével. (Jespert még nem! : ))