Kis poénnak szántam az egészet
Én BMW megint nem birt magával ismét neki meg kell mutatni hogy milyen fasza csávó
Jol felbaszott agyilag igy lefekvél elött.
Szép álmokat kezeket a paplan fölé .............. Peugeot 206 The Best :-)
E30M40
Ki a fasz érdekel hogy te hova állsz és hogy mit szolok hozzá, leszarom én csak egy képet tettem be semmi extra, ha olvasnád a totalcar lapot akkor tudnád miért raktam be.
Szoval leszarom amit beraktál. Nem érdekel a BMWs képed se és hogy te milyen versenyautó mell állsz be.
És az se hogy ki volt itt elöbb.
Na ezt megbeszéltünk örültem a szerencsének
Oroszlánok maradok én a Jo kis Pugnál mert itt csak mi és az örökös tagkénok értik a Pug-os beszédet.
Néztem a 206 tulajdonosok lapján nem sokan regisztrálták még magukat a talira.
Oroszlánok regisztrációra fel, nemsokára indul a buli.
Földön, Levegőben !!!Mindenhol!!! Peugeot :-))
Oké, szuper, akkor mégiscsak muxik! :)
Lökött Sendmail itt a Linuxomon úgy kiszórta a leveleket, hogy mire lekértem volna a qmail paranccsal, mik várakoznak a kimenő levelek között, már csak az én e-mailemet láttam, persze hibával... Na mind1... :(
MZN: Mire változtassam meg? De telhetetlen vagy! ;))))
Na most küldtem mégegyszer hírlevelet, remélem rendesen elküldődött mind a 47 címre (ennyi tagot számlálunk jelenleg!:)
De mintha valami gond lenne... Hmm... A saját e-mail címemre sem érkezik meg... Asszem lecserélem a gagyi mail() függvényt a direkt portos kommunikációs megoldásra, hadd szóljon!
Nem, ott másféle találkozókra lehet felíratkozni... ;)
Na mind1, akkor megpróbálom megismételni. Még hétfőn küldtem egyébként, én pl. megkaptam... Lehet, hogy csak én!?
Akadt egy kis gond a p206.fw.hu szerverével, a szolgáltató visszaállt egy 3 hónappal ezelőtti állapotra... Még szerencse, hogy volt friss mentésem a tagok listájáról és a találkozóra való felíratkozásokról...
Más. Hírlevelet megkaptátok? Ugyanis van hírlevélküldő szolgáltatás a p206.fw.hu -n! 8)
Hehe, az se rossz! :)))
Egy ismerősömnek volt egy EVO II-es összkerekes Integrale, valami 220 pacival, turbós. Nagypapás mamuszban araszolva is beszlopálta a 20 littyót százon. :)))
Aztán szétment a 4x4-es kuplung, és hát enyhén nem volt olcsó bele az új, így eladta. De kegyetlenül ment, az biztos! :))
Különbenis, egy "butított" 206 WRC se lenne rossz úgy 200 paci körüli szuflával, nem kell ilyesmikért mindjárt az etruszk csizmaszárra, Romulus és Remus gyermekeihez menni, gallok földjén is termett már babér, bőven. ;)
Ezt a leveelet ma kaptam, az írás állítólag innen az indexről származik, de én nem találom. Ha valaki megtalálta az eredeti hozzászólást plz. mutassa meg ! :
Egy kis csemege az Index autó-motor fórumról. Tanulságos. :o)
Ma reggel a Tétényi úton kiscsákó szlalomozott egy gyönyörű Pug 206-ossal, szerintem egy oland Garros lehetett. Az Etele útnál rá mert dudálni az elôttem menô kollega, erre kiscsákó bemutogat meg satuzgat. Kicsit késôbb megállunk a lámpánál, a kollega kiszáll a kocsijából, egyik kezében egy 2 literes Coke, a másikban egy bicska. El sem tudtam képzelni mi a frászt akarhat. Szépen odaslattyogott a Pughoz, közben veszettül rázta a kólát, mikor odaért 2-3x belevágta a kést a flakonba majd a szanaszét spriccelô cuccot behajította a nyitott napfénytetôn.
Csak a fenntartási-költség növekedésével ne járjon ez a BMW-motor együttműködés, mert eddig ez erény volt (még ha ez együtt is járt azzal, hogy nem csúcsmodern motorok voltak az autókban).
Vagy ez nem is volt már igaz, pl. kötelező szervizek költsége ?
Szerintem is nagyon jó húzásai vannak a PSA-nak, legalábbis annak tűnik és az eddigiek is ezt bizonyítják (ld. pl. a Ford-PSA közös fejlesztésű 1.4 HDI-dízelek sikere).
Szerintem ez egy jó pálya lesz !
A PSA igyekszik kimazsolázni a konkurenciából azokat a részeket, amiben ő lemaradásban van. Viszont nem függ egyiktől sem olyan mértékben, hogy az beleszóljon a dolgaiba vagy mélyen belelásson a lapjaiba. Ügyes !
A nagy egybeolvadások és különválások eddig nem voltak sikeresek a konkurenseknél (talán a renault-nissan a kivétel), lehet hogy jó úton járnak...