Keresés

Részletes keresés

Csbalázs Creative Commons License 2002.07.24 0 0 20831
Ez a Trbojevic az a vízilabdás? Mert az férfi, úgyhogy a Lokiban nem játszhat vagy lesz ffi csapat is? :-))))))))
Előzmény: Brunó (20830)
Brunó Creative Commons License 2002.07.24 0 0 20830
Hírek:

Mariana Trbojevic két évre a Lokié
A Radnicski Belgrádból érkezett játékos nagy hasznára lehet a csapatnak

Debrecen (HBN - K. Z.) - Ami már napok óta valószínűsíthető volt, kedden végleg eldőlt: Mariana Trbojevic, a Radnicski Belgrád 22 esztendős irányító-átlövője két esztendőre aláírt a DVSC-Valdor kézilabdacsapatához.

A Hajdúnánásáról érkezett Orbán Annamária után tehát újabb játékost igazolt a Loki, s Váczi Sándor vezetőedző szerint mindkét kézilabdázó nagy hasznára lehet majd a fiatal debreceni együttesnek. A szerb Trbojevic, aki a belső posztok mindegyikén bevethető, az eddigi edzéseken nagyon jó benyomást tett a piros-fehérek szakvezetőire. Sajnos újabb távozó is van, Szabó Valéria ugyanis egyetemi tanulmányai miatt - a szélső Szegeden lesz joghallgató - elhagyja a cívisvárost, s Hódmezővásárhelyen folytatja pályafutását. Nem dőlt még el Jeddi Mária sorsa sem, a rutinos kézilabdázó egy héten belül dönt arról, hogy munkahelyi kötelezettségei mellett is segítségére tud-e lenni a Lokinak.

Ami a többieket illeti, szerencsére minden a legnagyobb rendben van a csapat háza táján. A sérültek közül Kereki Edina és Sütő Mariann már teljes értékű munkát végez, míg Szász Mária és Rácz Emese egyelőre még külön edz. A lányok egyébként az elmúlt napokban délelőttönként atlétikai tréningeken, illetve kondicionáló termi foglalkozásokon vettek részt, míg délután többnyire a labdáé volt a főszerep. Váczi Sándor teljes mértékben elégedett az eddig elvégzett munkával, a mester csupán azt fájlalja, hogy a gárda egyik legjobbja, Szűcs Gabriella válogatottbeli kötelezettségei miatt még nem tudott bekapcsolódni a felkészülésbe. Még az elmúlt idénynyel kapcsolatos érdekesség, hogy a sportszerűségi versenyben a lokisták 184 percnyi kiállítással a bajnok FTC (182) mögött a második helyen végeztek, míg az azóta Vásárhelyre igazolt Kocsik Viktória 78 értékesített büntetővel a negyedik legjobb hétmétereslövőnek bizonyult.

-----
Ezüstszemet talált a Vaktyúkok
Tiszavasváriból a győztesek jutottak a strandkézi fináléjába

Tiszavasvári (H. A.) - A hét végén a tiszavasvári strandfürdő területén kialakított speciális homokpályán bonyolították le a strandkézilabda régiódöntőt.

A tét nem volt kicsi, hiszen az augusztus 10-11-én, Siófokon esedékes fináléba jutásért hadakozó csapatok közül, korcsoportonként az első helyezettek léptek tovább. A kézilabdát kedvelő szurkolók számára is különleges volt ez a játék, hiszen a labdát nem lehetett pattogtatni, viszont mindeki szívesen dobta el magát a homokba, ami természetesen jóval puhább a parkettánál, a műanyag borításnál

A negyvennégy együttest mozgósító eseményt mindvégig nagy küzdelem jellemezte. A férfiaknál például a végső győzelmet megszerző, Medve Róberttel és Simák Györggyel felálló nyíregyházi főiskola még a csoportmérkőzések során kikapott a Diósgyőrtől, a folytatásban viszont már nem talált legyőzőre.

Eredmények.
Nők, felnőtt: 1. Balmazújváros, 2. Vaktyúkok Tiszaújváros, 3. Debreceni DSI, 4. D. Medikus
Ifjúság 1. Debreceni DSI-MÁV.
Serdülő: 1. Debreceni DSI-MÁV.
Gyermek, 4. korcsoport (7-8. osztályosok): 1. Balmazújváros. 3. korcsoport (5-6. osztályosok): 1. Balmazújváros.

Férfiak, felnőtt: 1. Nyíregyházi Főiskola, Diósgyőr, 3. Tiszavasvári, 4. Kazincbarcika. Ifjúsági: 1. Nyíregyháza. Serdülő: 1. Nádudvar.
Gyermek, 4. korcsoport: 1. Tiszavasvári Kabay. 3. korcsoport: 1. Dóczi SE, Ózd. 2. korcsoport: Kabay.

zsanna Creative Commons License 2002.07.23 0 0 20829
Le vagyok döbbenve a Makai miatt. Még a kis Dárdai miatt sem tértem észhez, most meg hogy ő is..... Ezek szerint még kb egykorúak is voltak. :-(((((
Előzmény: Brunó (20828)
Brunó Creative Commons License 2002.07.23 0 0 20828
Nem szoktam javítani, mert akkor arról szólna az egész napom (...), de Harta Béla nevének elírása most baromira zavart.

Nem igazán találok arra magyarázatot, hogy miért ilyen felületes jónéhány újságíró. De inkább nem is bosszankodom!

A Makai Máté halála számomra megdöbbentő, ha jól tudom, volt egy komoly sérülése, de utána visszatért a pályára, vezettem is neki meccset. Talán ősszel volt, de akkor semmi nem látszott rajta.

Előzmény: barca8_d (20825)
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.23 0 0 20827
Az Arany Liga Programja az NS szerint:

A program. 1. forduló (VIII. 3–4.). Vágsellye: Buducsnoszt Podgorica (jugoszláv)–Hypo NÖ (osztrák), Duslo Sala (szlovák)–Hypo B (osztrák), Podgorica–Hypo B, Sala– Hypo. Kapronca: Koka Varazdin (horvát)–Győri Graboplast, Podravka Koprivnica (horvát)–Győr, Varazdin–Cornexi, Koprivnica–Cornexi
2. forduló (VIII. 10–11.). Székesfehérvár: Cornexi–Hypo, Cornexi–Hypo B, Győr–Hypo B, Győr– Hypo. Zalaegerszeg, Hévíz: Podgorica–Koprivnica, Varazdin–Podgorica, Sala–Varazdin, Sala–Koprivnica
3. forduló (VIII. 17–18.). Südstadt: Hypo B–Koprivnica, Hypo– Koprivnica, Hypo–Varazdin, Hypo B–Varazdin. Győr: Cornexi–Sala, Cornexi–Podgorica, Győr–Podgorica, Győr–Sala
Helyosztók, döntő (VIII. 23–24.). Varazsdin

Ehhez képest a valódi program így néz ki:

Az Interliga résztvevői:
Magyarok: Győri Graboplast ETO; Cornexi
Horvátok: Podravka Koprivnica; Tresnjevka Zagreb; Koka Varazdin
szlovák: Duslo Sala
Osztrák: Hypo A; Hypo B

Program:
SALA
08.03.
Hypo A - Tresnjevka
Duslo Sala - Hypo B

08.04

Hypo B - Tresnjevka
Duslo Sala - Hypo A.

KOPRIVNICA
08.03

Podravka - Cornexi

08.04

11.00 Podravka - ETO

VARAZDIN

08.03

19.00 Koka Varazdin - ETO

08.04

Koka - Cornexi

SZÉKESFEHÉRVÁR

08.10

18.00 Győr - Hypo B
20.00 Cornexi - Hypo A

08.11

10.00 Cornexi - Hypo B
11.45 Győr - Hypo A

ZÁGRÁB

08.10

Duslo Sala - Koka
Tresnjevka - Podravka

08.11

Podravka - Duslo Sala
Tresnjevka - Koka

SÜDSTAST

08.17

Hypo B - Podravka
Hypo - Koka

08.18

Hypo B - Koka
Hypo - Podravka

GYŐR

08.17

18.00 Cornexi - Duslo Sala
20.00 ETO - Tresnjevka

08.18

10.00 Cornexi - Tresnjevka
12.00 ETO - Duslo Sala

HELYOSZTÓK

08.23-25, Varazdin, Koprivnica

08.23 17.00-21.00

A 1-8
B 2-7
C 3-6
D 4-5

08.24 17.00-21.00

A-C GYŐZTESEK
A-C VESZTESEK
B-D GYŐZTESEK
B-D VESZTESEK

08.25 9.30-11.00

1. HELYÉRT
3. HELYÉRT
5. HELYÉRT
7. HELYÉRT

Szóval ennyit arról, hogy az NS mennyire megbízható forrás! :-((((

Csbalázs Creative Commons License 2002.07.23 0 0 20826
Sajnos igem: Makai Máté 24 éves volt és az NS azt írta, hogy hosszú szenvedés után hunyt el.

Az all star: Pálinger - Kirsner, Farkas Á, Siti E., Pádár, Mehlmann, Pállfy

Előzmény: johevi (20824)
barca8_d Creative Commons License 2002.07.23 0 0 20825
johevi
Igen ez az a srác :-((((((((((

Bruno
Te javítod a bemásolt cikkeket?
Most irtam DN-nek a hibáktól hemzsegő cikkért. Vártam is, hogy mikor másolod be, és itt is javítom, de egy névelírás már javitva van!
Tehát,
Harta Béla neve már jól van ide írva, de:
Csorba Gábor jobbszélső és nem bal
Killinger Gábor neve helyesen Kilvinger Bálint
És jobbátlövő nem pedig bal
És Simontornyán játszott nem Gyönkön
Weisz Gábor úgyszintén ott szerepelt
És tudtommal a csütörtöki edzőmeccsre nem érkezik Veszprémből próbajátékos, de Ózdról igen

johevi Creative Commons License 2002.07.23 0 0 20824
A faterom mondta, hogy az NS-ben azt olvasta, hogy meghalt egy Makai nevü Ceglédi kézissrác. Ez az a Makai, aki volt a Tromosban, szolnokban is ? Kb 25 lehetett, tud valaki valamit erröl ?

Más: valaki írja már be az all-star csapatot, hagy mazsolázzam jobban ki ezt a Pálffy-Lovász esetet. Köszi

Brunó Creative Commons License 2002.07.23 0 0 20823
Hírek a megyei lapokból:

Új csoportbeosztások, sok új csapat
Debrecen (HBN - F. L.) - Miközben az NB I. B-s kézilabdacsapatoknál lassacskán megkezdik vagy esetleg már meg is kezdték a felkészülést, a Magyar Kézilabda-szövetségben is javában folyik a készülődés a következő, 2002-2003-as bajnoki évre.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a sportág irányítói elkészítették a soron következő bajnokság csoportbeosztásait, illetve a sorsolást.

Az előbbiben jó néhány változás van úgy a férfi, mint a női mezőnyben. Az előző évad Keleti csoportjának csonka, tizenhárom csapatos férfibajnokságából tíz gárda maradt. Az NB I-be jutott Békési FKC mellett kiesőként búcsúzott az Abony és a Kecskemét. Helyükre az élvonalból kiesett Csömör, valamint három NB II-es bajnok, a Mezőtúr (délkelet), a Salgótarján (észak) és a Mezőkövesd (északkelet) érkezett. Ezúttal tehát teljes lesz a tizennégy csapatos mezőny, amely a következő: Újkígyós-Csaba KC, Hajdúböszörmény, Tiszavasvári, Szabolcs KSE Nyíregyháza, Mezőtúr, Kiskőrös, Csömör, Ózd, Makó, Salgótarján, Tiszaföldvár, Mezőkövesd, Fehérgyarmat, Gyöngyös.

A nők előző évi tizennégy csapatából mindössze kilenc maradt tagja a Keleti csoportnak. Az első osztályba jutott Túrkeve mellett búcsúzott a két kieső, a Jászberény és a Kispest, a Tököl gárdáját átsorolták a Nyugati csoportba, míg a Medgyesegyháza nem vállalta a szereplést. Így az NB I-ből kiesett Békéscsaba mellett négy NB II-es bajnok nyert ide besorolást: a Tiszaújváros (északkelet), a Szeghalom (délkelet), a Csömör (észak) és a kissé fura nevű Ceglédi Kék Cápák (dél). Az előző pontvadászatból megmaradt együttesek: Hajdúnánás, Derecske, Kiskunhalas, Kecskemét, Bőcs, Szeged, FTC-ETC, Göd, Mátészalka.

A bajnokság a versenykiírás értelmében szeptember 21-én kezdődik.
----

A kitűzött cél változatlan
Megkezdte bajnoki felkészülését a Pick Szeged

Tegnap délelőtt klubvezetői tájékoztatóval, majd orvosi vizsgálattal megkezdte az új bajnokságra való felkészülését a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Délután már a gyakorlati foglalkozás játszotta a főszerepet.

Hagyománnyá vált a Pick Szeged kézilabdásainál, hogy az első edzésen Kővári Árpád klubelnök beszél az elvárásokról, bemutatja az új játékosokat.

– Remélem, mindenki kipihente magát az elmúlt öt hétben, s ezután teljes erejét és figyelmét a minél jobb felkészülésre tudja fordítani – kezdte a beszédét az elnök, majd így folytatta: – Már elöljáróban felhívom mindenki figyelmét, hogy a Közép-európai Liga által szervezendő mérkőzések miatt a 2002/2003-as bajnoki évben lényegesen nagyobb teher hárul mindenkire. A 16-os keret valamennyi játékosának sokkal több lesz a szereplési lehetősége. A célunk nem tér el a korábban megfogalmazottaktól, szeretnénk letaszítani a trónról a Fotexet, mind a bajnokságban, mind pedig a hazai kupában. A KEK-ben pedig minél messzebb eljutni, öregbítve a városunk, a szponzoraink és a klub hírnevét.

Miután Kővári Árpád bemutatta az új játékosokat, Kotormán Attilát, Habuczki Tamást, Nenad Puljezevicset és Norris Yuniert, Lele Ambrus, a közelmúltban kinevezett sportigazgató szólt: – Arra kérek mindenkit, hogy profi módon éljen és dolgozzon. Valamennyien egy felé húzzuk a csapat szekerét, mert csakis összefogással lehet eredményesen szerepelni – hangsúlyozta az újdonsült sportvezető.

Dragan Djukics edző a megnövekedett mérkőzésszám miatt kialakult helyzettel kapcsolatban megjegyezte, hogy nem tart kevesebb foglalkozást, azonban az edzéseken belüli terhelés és a munka minősége más lesz. Felhívta a figyelmet arra, hogy nagyon fontos lesz a jó időbeosztás, mert csak úgy lehet két edzés, mérkőzés között megfelelően regenerálódni, ha megfelelő pihenőt iktatnak be.

A délelőtti foglalkozás második részében súlyfelmérés és vérvétel következett. Délután pedig már sportszerelésben megkezdődött a fizikai munka, amelyen mindenki épen és egészségesen vett részt. Perger Zsolt kapus a több hónapos kihagyás után már teljes értékű munkát végez. Ugyancsak bekacsolódott az edzésekbe Buday Dániel is, azonban a Pick válogatottja csak október környékén léphet pályára.

------
Öt felnőttel kezdett a Bányász
Komló

Tegnap délután a Komlói Bányász NB I-es férfi kézilabdacsapata is megkezdte a felkészülést a bajnokságra. Fenyvesi Károly edző – bár számított rá – szomorúan tapasztalta, hogy mindössze öt felnőtt játékos jelentkezett az első tréningre.

Valószínűleg ennél jobb szezonkezdetre számítottak a vezetők, ám Péter Szabó Zoltán technikai vezető és az edző is igyekszik nem tragikusan fölfogni a helyzetet, amely szerint az első edzésre jelentkező kézisek zöme az utánpótlás köréből kerül ki. A fogyatkozáshoz ugyanis a szünetben szép lassan hozzászokhattak. Játékosaik javarésze alacsonyabb osztályú külföldi klubokhoz igazolt, a minőségi cseréért a hírek szerint nem egy esetben háromszoros fizetéssel kárpótolva magát. Kalocsay Attila és Szilovics József a német harmadosztályt választotta, Alekszander Csopics Izraelbe, Harta Béla Olaszországba távozott. Kékesi Szabolcs Veszprémbe igazolt, míg Frey Tamás a testvérét követve az Elektromoshoz távozott.

Az érkezők listája egyelőre nem ilyen illusztris és széles: Csorba Gábor (Kecskemét, balszélső), Killinger Gábor (Gyönk, balátlövő) és Weisz Gábor (Gyönk, kapus) személyében három egyetemista írt alá egyelőre. Ám a vezetők szerint aggodalomra semmi ok, hiszen a kéziseknél február végéig lehet igazolni, és ők egyrészt máris próbajátékra invitáltak több játékost, köztük a junior válogatott Nagy Zoltánt a Dunaferrtől, valamint egy veszprémi és egy csömöri fiatalembert. A keresés azonban velük sem merül ki, hiszen a jobb oldal megerősítése továbbra is égető kérdésnek számít, ha a csapat komolyan gondolja a kitűzött célt, ami egyelőre a bentmaradásra korlátozódik.

A játék mellett javarészt dolgozókból, tanulókból álló együttes egyelőre napi egy tréninggel indít, majd előbb fakultatív módon kettőre növelik az adagot, és csak augusztus közepén vár a keretre egy kéthetes kötelező hazai „edzőtábor”.

-----
Tréningeznek a tatabányai kézisek

Tegnap délután Kanyó Antal edző irányításával megkezdte a szeptember közepén kezdődő NB I-es bajnoki szezonra felkészülését az újonc Tatabánya Carbonex KC együttese. A tréning előtt köszöntötte a 23 játékost – köztük az új fiúkat, Jano Pétert, Jano Pált (szlovák válogatottak) dr. Borsos Attilát, Kuzma Norbertet, Himer Zoltánt, Lengyel Pétert, Pulay Gábort — Bódi Dezső és Németh Ferenc, a klub két társelnöke. Igazoltan egyedül Törő Szabolcs volt távol.

A játékosok a kézbe vett edzéstervet látva szembesültek a rájuk váró kemény munkával. A felkészülési időszakban augusztus 2-án és 3-án Érsekújváron vesz részt a csapat nemzetközi tornán, augusztus 9-én Győrben játszanak két felkészülési mérkőzést, aminek viszonzásaként május 14-én Tatabányán lépnek pályára az ETO ellenében. Augusztus 16-18-án Keszthelyen szerepelnek nívós viadalon a tatabányai fiúk, majd augusztus 31-én és szeptember 1-jén a Bányásznap tiszteletére a megyeszékhelyen rendezendő emléktornán a Carbonex Kupáért lépnek pályára Sibalinék.

Az előző évi bajnokságban jól szerepelt tatabányai csapatból egyedül Szotyori István igazol külföldre, míg Sibalinék mellett rutinos volt felnőtt- és juniorválogatottakkal erősödött a TCKC.

The AVE Creative Commons License 2002.07.23 0 0 20822
Egy ilyen all star csapat összeállításánál mindig is lesznek viták, szoktak vitás posztok lenni, de hogy ilyen egetverő hülyeséget csináljon valaki... Ráadásul az egyik legolvasottabb médiumban. Szerintem még maga Pálffy sem hiszi, hogy ő volt a jobb. Egyszerűen járt a pozíció a Dferrnek és kész. Felejtsük el inkább az egészet...
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20821
Ebben azért nem értünk egyet: sajna a kézit inkább csak azok olvassák akik járnak is meccsre, és a hülyeséget ők észre is veszik semmilyen mélyebb ismeret nem kell hozzá. Bevallom nekem a férfi all starral is van problémám, csak érzelmileg nem érint annyira, mint ez a mostani.
Előzmény: Llaca (20820)
Llaca Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20820
"...a "hallgatóság" egy része befogja a fülét, másrésze meg hangosan szidalmazza..."

Szvsz az átlag sportlap-olvasónak általában nincsenek olyan mély ismeretei egyes sportágakban, hogy meg tudjon itélni egy all-star névsor jogosságát. A nevek egy részét esetleg nem is ismeri, és összességében mindent el is hisz a "szakírónak". Ezért tulajdonképpen veszélytelen egy ilyen csapatnévsorral múlatni az uborkaszezont, ezt nyilván tudják a NS-nál is.

Előzmény: Csbalázs (20818)
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20819
Ja és a másik: én sem Siti Esztit jelöltem volna oda, de zért közte és Görbe között nem volt igazán különbség, de Pállfy és Lovász között... És hát nem az egyébként kifejezetten csinos - legalábbis nekem tetszik - Pállfy javára.
Előzmény: GFQ VikkTORy (20817)
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20818
Mondjuk én olyan vagyok, hogy ha rájövök, hogy nem megy a "pengetés" nem erőltetem. Igaz valószínűleg Simon helyében - túl jó pozícióban van - én sem törődnék vele, hogy a "hallgatóság" egy része befogja a fülét, másrésze meg hangosan szidalmazza. Bár asszem én legalább többet gyakorolnék.Csak nem élesben...
Előzmény: GFQ VikkTORy (20817)
GFQ VikkTORy Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20817
Próbáltam 1 picit elterelni a szót...

Adom, hogy a Simon furcsa firkász, és ezek a dolgok tényleg pukkasztják az olvasót. Nagy kár, hogy ennyire szubjektívek az írások. De -amint azt a DK-beli szavazás is bizonyította- embere válogatja. Pl. Te is tudod, hogy én nem a Sitit tettem volna irányítóba... Megint más kérdés, hogy Simon véleményét az egyedüli sportnapilap publikálja.

Minderről eszembe jut 1 mondás: Hiába adott a Jóisten sarkanytyúscsizmát, ha nem tudsz vele pengetni.

Előzmény: Csbalázs (20816)
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20816
A baj az, hogy egy dilettáns hülye állítja össze ezt az all start, ami nem is lenne gond, ha csak magának tenné, de sajnos ezt az egyetlen sportnapilban teszi.
Előzmény: GFQ VikkTORy (20815)
GFQ VikkTORy Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20815
Ha 1 picit továbbmegyünk, akkor Pálffy és Mraviková között is ég és föld - legalábbis az idei szezont figyelembe véve. Annak azért örüljünk, hogy nálunk ilyen játékosok ülnek az all-star csapat padján...
Előzmény: Csbalázs (20803)
General Horny Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20814
Tudom, de ő is magyar állampolgár már, ha jól tudom!
Előzmény: zsanna (20812)
zsanna Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20813
Most jut eszembe, talán a Perezre gondoltál, csak eltévesztetted a nevet? Mert ő az Eki mellett még simán szóba jöhet, szvsz.
Előzmény: zsanna (20812)
zsanna Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20812
Milyen Hernandezről beszélsz? A kubairól? Mert Ő már rég lelépett innen.
Előzmény: General Horny (20802)
TOM2 Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20811
Pavlikné Lovász Zsuzsanna: 144 gól / 30 bajnoki 4,8 átlag
Pálffy Zsuzsa: 102 gól / 29 bajnoki 3,51 átlag
Adatok forrása: handballnet.hu
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20810
"egy ilyen allstar csapat összeállítása mindíg szubjektív"

Főleg ha még rá is segítenek erre...

Doki!!!

Naná, hogy áll! Csak attól tartottunk picit, hogy a sikertelenség a kedveteket szegi:-)))))

Előzmény: Llaca (20809)
Llaca Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20809
"Biztos akkor volt épp csúcsszuper, amikor 1 mp-el a vége előtt -1-nélkihagyta a ziccert a Valencia ellen..."

Nincs miért védenem őt, de ennél az esetnél legjobb emlékeim szerint nagyon rondán, két kézzel lökték, és nem rajta múlott a ziccer kihagyása (és az se rajta múlott, hogy a bírók semmit nem fújtak).... Amúgy valóban érdekes, hogy beválogatták, nekem is lenne más jelöltem. De mint tudjuk, egy ilyen allstar csapat összeállítása mindíg szubjektív, és nem lehet tökéletes. Ez sem az.

Előzmény: Dr.W.Gy. (20808)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20808
Biztos akkor volt épp csúcsszuper, amikor 1 mp-el a vége előtt -1-nélkihagyta a ziccert a Valencia ellen...itt arról lehet szó, hogy kellett ember az ezüstérmes Dunaferrből is. Komikusan hatott volna, ha csak az első és a harmadikból van benne valaki. Pálinger még csak-csak elmegy, pedig Susu és Sirina is jobb volt, de Lovász mindenképpen indokoltabb lett volna.

Győri barátaink, október hatodika áll a meccsre ugye?

Előzmény: htgab (20804)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20807
Aha, ez a Pálffy dolog engem is bosszant, főleg, mert Lovász az idén kitűnő volt, rendkívül gólerősen, nagy kedvel játszott. Szóval Ő azon kevés nem Fradista játékosok egyike, akit igazán kedvelek.Kíváncsian és optimistán várom a válogatottbeli teljesítményét...

Üdv mindenkinek!

The AVE Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20806
Én igazából Pálffy helyét nem értem csak, de azt nagyon... Lovász szélső létére a góllövőlista élmezőnyében volt, egy-két gyengébb meccse volt csak, a többin mind jól játszott. Sirina más kérdés, kapusposzton nem volt nagy különbség, bárki bekerülhetett volna a Pálinger-Sirina-Sugár hármasból. De Pálffy hogy fért az év csapatába, arra számomra sincs magyarázat...
htgab Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20805
"1etlen 1szer sem voltam úgymond elájulva tőle"
SŐT!!!......
Előzmény: htgab (20804)
htgab Creative Commons License 2002.07.22 0 0 20804
én akármikor láttam (jobbára tv-ben) Pálffyt, 1etlen 1szer sem voltam úgymond elájulva tőle...
lehet hogy mindig rosszkor láttam?:)))
Csbalázs Creative Commons License 2002.07.21 0 0 20803
Ti mit szóltok hozzá, hogy sem Sirina, sem Lovász nem került be az NS csapatába? Szerintem ez gusztustalan. Jó Gini is jó volt!!! No de Pálffy és Lovász között ég és föld volt a különbség az utóbbi javára. Na mindegy: Simon egy dilettáns hülye.
General Horny Creative Commons License 2002.07.21 0 0 20802
Nem, most épült fel, de Atesz szerintem nem fér be. Átlövőnek Nagy Laci jobb, irányítóban meg Buday, Eklemovics, Diaz. Nem semmi névsor...
Nem tudja valaki, hogy Hernández nem játszhat a válogatottban? Diaz, Perez és Eklemovics játszhat, de Hernández? Ő is magyar azt tudom, de mennyit kell neki kivárni?
Előzmény: GFQ VikkTORy (20801)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!