Keresés

Részletes keresés

szaszon Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5082
arfolyamok mai napon.
dollar:240 Ft (nevetsegesen gyenge:(((
euro: 244ft

Koszi Fred a helyesbitesert.
Az epihone-nal tenyleg oda kell figyelni hogy van osszerakva.
Foleg a nyak, a pick-up csere +kotelezo.
A Gibson 'paul-nak, nalam is a nyaka
nem jon be.

Az europai gitar-arakra lennek kivancsi.
Tudnatok olyan (webes) hangszerboltnak az web-cimet megadni ahol az arak is fel vannak tuntetve.(gibson, ESP arak erdekelnenek)
Koszi elore is:Peti

Semmi Cicó Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5081
A jövő héten megyünk, aszem szerdán este 20-tól. Majd megdumcsizzuk, hogy pontosan hogyan legyen mert a próba az próba. És ott nincs cicózás, hanem munka van .

sc.

Előzmény: diesel()diablo (5080)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5080
"csak szorgos koreai kezek pakolták össze "- ez itt akkor kritika? :-)) az, hogy nem nagy betqvel van ráírva, hogy gibson, nem számít.

köszi, szívesen kipróbálnám a gityód, ha nem gáz. tehát neked epid van? milyen?
amúgy én 11-es húrokat használok, szal nem biztos, hogy kényelmetlen lesz, max furcsa.
igaziból a nyak miatt 'izgulok', hogy ugye, ha jól látom, meg jól emlékszem, szélesebb a nyakuk, mint mondjuk egy ibaneznek, nem?

tik milyen mizsukát játszotok?

Előzmény: Semmi Cicó (5077)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5079
Bocs a pontos cím:www.harmony-central.com
A Gibson vs. Epiphone témáról: nekem egy Les Paul Studio van, meg vagyok vele elégedve. Amikor vettem (1995) még nem volt ilyen elképesztően drága. Kint Némethonban is elszaladtak az árak, mert az Euro romlott a dollárhoz képest. Ott azért lehet használt Gibsonokat találni, viszonlyag tűrhető áron.
Előzmény: szaszon (5078)
szaszon Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5078
En nem vennek semmi penzert
epihone, a gibson jobb de nem eri meg azt a tobbletkiadast.Egy vicc az aruk.
Voltam 3 eve Los angelesben a minden evben megrendezett zenei kialitason.
(tavaly elott ott volt cseresznye a Tankcsapdabol, lefenykepzetettemagat Zakk vylde-vel.Egyepkent a cserkonak van szerintem a legnagyobb gibson gyujtemenye az orszagban, a dobos
Fejes Tomi szerezte neki a nagy reszet, van koztok olyan kiadas is, amibol mindossze 50db a vilagon)
......szoval itt probaltam igazan
ki eloszor ESP gitarokat, de eg es fold mint Gibsonon jatszani.Nem is csodalkozom hogy itt kint minden 2. zenesz ESP-n jatszik.
Es valamivel olcsobb is a Gibsonoknal!
Jelenleg egy ESP EC-300 jatszom (Les Paul fazon). emg 81-kel, nagyon szuper.
Foleg ezekbol a modelekbol viszek
az oszel haza.

Egyepkent a harmoniacentral.com (usa)
lehet olvasni minden fele hangszeres
kritikat.

Semmi Cicó Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5077
Én ennél többet írtam : csak annyi különbség van a hangjában mint két standard G LP között - ami elhanyagolható. Ugyanolyan fából van, meg minden., csak szorgos koreai kezek pakolták össze . Ja és nem nagy betükkel van ráírva, hogy gibson, hanem kicsivel a nyakállító pálca csavarjának takarólapjára .

Ha gondolod, valamikor pyramydnál próbálunk, elgyössz, azt megkergetheted ... bár én 9-es húrokat használok ezen - lehet, hogy kicsit kényelmetlen lesz Neked.

sc.

Előzmény: diesel()diablo (5076)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5076
aha, 1800€, cirka 440ezer. ez nekem több, mint tqrhetQ :-))szemben az epivel, ami 450euro...

semmi cicó: tehát a te véleményed pedig az, hogy 'apró hibákon' és pu-cserén (jó, ez alap)kívül, nem enniyre magas a hangzásbeli különbség, mint az árbeli? végülis mahagóni test, mint a gibsonnak, nem?

Előzmény: Mike McCready (5073)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5075
Erre van nekem reagálásom lentebb.

Zanzásítva : a hangja között biztos, hogy nincs nagy különbség, persze egy pickup csere az szinte kötelező. Annyi különbség van mint két gibson között.

Az apróbb kellemetlenségetekt aláírom, valóban kell egy kicsit foglalkozni vele.

Persze, ha van fél millád akkor gibson ( bár nekem a nyaka nem jött be - én nagyon másfajtát szeretek - de ez subjektív - ja és ezért még csak egy igen alapmodelt kapsz ) - az enyém használtam 110 E volt ...

Ha lehet, akkor japánban gyártott gitárt vegyél, ne koreait !!!

sc.

Előzmény: Mike McCready (5071)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5074
szia!

és mi volt a gond vele? tényleg annyival rosszabbul szólt, mint egy gibson, ami mondjuk 400ezer, tehát 4x drágább??? amúgy metálra kéne, egy ibanez rg270-est cserélnék le rá, amivel tulkép semmi bajom, , szépen szól, erQset (pedig eredetileg pu-t akartam benne cserélni, de aztán meghallottam, és kurva jól szól, pedig koreai) azon kívül, hogy ez a gótlp megfogott, de nagyon!

szal gibsont nem tudok venni:-) de ha túl sokan húzzátok lefele az epit, akkor hagyon a váltást a francba :-)))

köszi!

Előzmény: Mike McCready (5071)
Mike McCready Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5073
Talalsz ugyanilyet Gibsonban is, es az ara is turheto.
Előzmény: diesel()diablo (5072)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5072

szép

Mike McCready Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5071
Szia!

Nekem volt egy Epiphone les paul-om, most van egy Gibson. Eg es fold. Azt kell, hogy mondjam sokkal jobban megeri venni dragabban egy jobbat, persze attol fugg, mire akarod hasznalni.
Az Epi sem szolt rosszul, de nem lehet egy lapon emlegetni, meg volt egy csomo kis kellemetlenseg vele, ami most nincs.

Előzmény: diesel()diablo (5070)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5070
sziasztok!
szerintetek, ha les pault akarok, sokkal rosszabbul járok, ha harmad annyiból veszem epiphone-ban, mintha vennék egy gibson-t?
jók az epiphone-ok? nagyon bejön a goths-fajta lespaul, kurva szép, csak nem tudom, hogy...

köszi

szaszon Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5069
Hogy milyen EBAY-rol vasarolni?
En mar vettem rohejes aron a 4 ev alatt 2 marshall jcm800 fejet, 1 laptopot, 5 shure mikorofont.Legutobb 1 Crate blue
voodoo 120w fejet veteleztem 200$ dollarert.
(Nagyon meg vagyok elegedve a Crate-l.
4 db groove 6L6/5881 cso, es 4db 12Ax7
preamp cso viszi.
Ugy tudom otthon is elkezdtek forgalmazni, es 400E felett van az ara.Itt a nem akcios bolti ara is,
200E nincs tobb.)
A haverom 2 honapja vett egy Laptopot es azota sem erkezett meg neki, pedig miutan megnyerte masnap kuldte is a cseket a tulajnak.Azota kiderult megszunt a ceg.No comment...
Szoval a lenyeg a lenyeg, en nem ajanlom senkinek hogy otthonrol
hazardirozzon az Ebay-n!!!!!!!!
Nem is a postakoltseg a lenyeg hisz,
30-40 dollarert elkuldenek egy gitart is.A vammal sem igazan kell foglalkozni, legutobb 1 komplett hazimozit kuldtem haza, azt sem vamoltak meg.

Szoval azt akarom mondani en merem valalni a kockazatot mert kint vagyok de kb 300$-ig.
de otthonrol tuti nem jatszanak!
Tul komplikalt a dolog.

A nyúl Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5068
német/osztrák ebayról viszont igenis megéri, ha ki tudsz menni kocsival a cuccért.
Előzmény: Patkó (5066)
Mike McCready Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5067
Szia!

Szerintem nem erdemes. Az meg hagyjan, hgy nem azt kapod, amit szeretnel (a hagyjan idezojelben), viszont afat, vamot kell fizetned, ami a vetel ar majdnem fele. Ha ezt elmulasztod, elkobozhatjak. En is igy jartam, es 500 rongyba kerult, hogy visszaszerezzem a hangszert.
Masreszt, ha amerikabol veszel, akkor nagyon draga az utaztatas koltsege.
Szoval nem olyan jo bolt.
Ha viszont van loved, es kulonleges hangszerre van szukseged, akkor megeri.

Előzmény: Patkó (5066)
Patkó Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5066
Üdv Mindenkinek!
Szerintetek érdemes e-bay-ről gitárt venni?
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5065
Ja, elmesélem! Tegnap voltunk próbálni és mivel a dobos nem jött el, ezért végig metronómmal gyakoroltunk - hihetetlen, hogy nem bírnak olyan metronómot gyártani, ami egyenletesen járni :-))))

Ja és pyramyd bácsi beüzemelt egy térmikrofont és felvettük az egész próbát - nagyon tanulságos, mindenkinek ajánlom !

sc.

Semmi Cicó Creative Commons License 2002.07.19 0 0 5064
Még mindég keresek öreg telecastert !

sc.

Előzmény: Figyusz (5063)
Figyusz Creative Commons License 2002.07.18 0 0 5063
Sziasztok!

Hadd hirdessek:
Van egy eladó Fender Roc Pro 1000 kombóm, 100 W, torzító, reverb, hangos, szép, brutális.
Ár megegyezés szerint vhol 170e fölött.
Érd.:
szabocsa@ln.matav.hu

Köszi, üdv!

csg78 Creative Commons License 2002.07.18 0 0 5062
Sziasztok !

Tudom, hogy ez nem a basszgitár fórum, de ha érdekel valakit az alábbi címen található
Victor Wooten Live at Bass Day '98 DVD
DivX-es változata,az írjon a wootendvd@index.hu
címre.
http://www.hudsonmusic.com/WootBD98DVD.html

u.i.: én még nem láttam senkit se slap-elni szólógityón,viszont ezen a koncerten... :-))

köszi csg

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.17 0 0 5061

...ja és a cím: http://www.guitargods.com :)
from z@kk (c)
Incho Creative Commons License 2002.07.17 0 0 5060
Volt valamikor pengeto megbeszeles, de most megint fel lehetne dobni, hogy kinek ma a velemenye. Petrucci klinikan pont a baratom kapott el egy Dunlop Jazz III-at, most sikerult vennem ilyet. Eleg fura volt eloszor...de most mar teljesen bejon. Szerintem gyorsabban lehet vele jatszani, de majd kiderul.
Probalta mar valaki???

Erosito temahoz annyit, hogy en meg qkoricabol is csak csoveset:-)))

szaszon Creative Commons License 2002.07.17 0 0 5059
.....ha valamelyik esp/ltd modell
erdekell benneteket irjatok
a lent kozolt e-mail cimemre:)

PETI

szaszon Creative Commons License 2002.07.16 0 0 5058
Sziasztok!

ESP/LTD gitarokat fogok 'forgalmazni'
osztol Magyarorszagon.
En is ezen a markan jatszok.A
hosszu Los Angelesi tartozkodasom alatt sikerult felvennem olyan emberekkel
a kapcsolatot hogy nagyon jo aron be tudjam vinni az Orszagba ezt a markat.

ESPGUITARS.COM

cimem: SZASZON75@WEBTV.NET

JO pengetest:Have a good one:))

Mirrmurr Creative Commons License 2002.07.15 0 0 5057
Megpróbálhatod meg a www.cdcovers.cc címen is!
Előzmény: Sveriges fana (5053)
Kramertom Creative Commons License 2002.07.15 0 0 5056
Szia! Adok egy számot, hívj fel és megbeszéljük: 30/445-2643.
Előzmény: sanda balázs (5052)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.14 0 0 5055
...nah, mit találtam :)

http://www.yngwie.org/discog/videos.html

Video clip from "Trilogy Suite Op. 5, First Movement" on Concerto Suite Live DVD. (14 MB, DivX 4.11 format)
z@kk (c)

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.14 0 0 5054
...nézd meg tán itt:
http://www.cdcovercentral.com/
z@kk (c)
Előzmény: Sveriges fana (5053)
Sveriges fana Creative Commons License 2002.07.14 0 0 5053
tudja vki. honnan lehet CD borítókat letölteni, volt már ilyesmiről szó itt, csak nem jegyeztem fel, és nem akarok 6000 hozzászólást visszaolvasni.
Köszi a választ.
GG

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!