nem vagyok én MacFly....
és Lovage, nem Loveage. az előbbi egy lestyán nevű szer.
a zene megyilyenfülledt trip-hopos izé, Nakamura-san csinálta ezt is, van benne Mike Patton is és tökjő
ugyan nem filmzene, de annak is simán elmenne ez a két "nóta", amit figyelmetekbe ajánlok. az egyik egy fiatal zseni [a modern kor legnagyobb zeneszerzője - brian eno szerint] munkája. a másik pedig e munka egy másik zseniális zeneszerző feldolgozásában. tehát, keressétek a következő zenéket:
az utóbbi évek egyik legjobb filmzenéje korlátozott ideig elérhető itt. aki szereti a minimal zenéket, a melankólikus dallamokat, az ambient hangzást, annak melegen ajánlom. bloodflower, neked különösen a mad world című számot tudom ajánlani.
pénteken colorstar zpben? utána triphop buli? hk, üzenj vagy keress meg icqn ha neked van (77524198), nekem meg nincs egy fillérem sem a telcsimen, nem tudlak keresni.
meg ez az utcsó 7végém, szépen el kell búcsúztatni.
A Belgradeyard Sound System dj formációt két éve alakította két fiatal belgrádi dj, Relja Bobić és Goran Simonoski, amikor közös élő rádióadást indítottak a legendás szerb Radio B 92 adónál (amely rádió adását, mint emlékezetes, a szerbiai bombázások idején a Tilos Rádió közvetítette). A rádióadás mind a mai napig a legfontosabb tevékenységük, amelyet Szerbián kívül jelenleg már Horvátországban és Szlovéniában is hallgatni lehet.
Havonta egyszer a Belgradeyard Sound System dj-i Soundscapes címmel saját estet rendeznek, ahová a világ valamennyi tájáról hívnak meg vendégeket. A dj csapat többek között olyan vendégekkel játszott már az idők során, mint DJ Shuriken, Jazzanova, DJ Vadim & Russian Percussion (Ninja Tune/Jazz Fudge), Matt Black (Coldcut) & Pirate TV crew, Four Tet (Domino), Tony Morley (Leaf), Manitoba (Leaf), Sofa Surfers (Klein), Dub Club crew (Flex). Az idei nyár során Magyarország mellett Ausztriában, Németországban és Olaszországban is fellépnek.
A BGYSS djk rendkívül sajátos zenei világot képviselnek, amely az absztrakt hip hoptól a free jazzig terjed. Shuriken szerint ők játszák a legkompromisszummentesebb zenét az egész régióban.
jujj! régebben sokszor kérdeztem egy dalról hogy tudjátok-e mi az (csak egy kis részlete volt meg egy játékból, az is szarul. na megvan, woohoo!
ez itt az.
én má mondtam neki.
mennék, de szerintem abban az időpontban egyáltalán nem fogok rendelkezni pénzzel.
azzal nyugtatom magam, hogy egy haverom már látta a mestert 2x, vagy 3x, és azt mondja, hogy nem olyan jó, nagyon szétesett.
Dub Club Spezial
Live: DJ Shadow (Ninja Tune UK)
label: Island / Universal
Dj Alan Brown (UK)
DJs: SWEET SUSIE, GUE-MIX, SUGAR B.
Band on Stage 22:00
Vorverkauf bei Jugend in WIen und Bank Austria 20,-
Club Austria 18,- Abendkassa 20,-
uhh...
ahh...
en miert nem hallottam errol, hogy lesz, van uj morcsiba??? :)
mondjuk en leginkabb a hangszerelesukbe, es keveresukbe vagyok szelermes...
hallgassatok új polart. sosem volt az a keménykedő úriember: csínján bánik mind a drum-mal, mind a bass-szel. de az új, out of the blue című albuma minden eddigi hangzását felülmúlja: egyszerűen mesés.