A végén a következő mondattal: "Csak fokozza a vezetési élményt, hogy ez a kisautó tudja is azt, amit kilométeróráján végsebességként kalibráltak." :)))
Azaz a napi eseményeket tekintve inkább ;((((((((((
Faszom, én meg állok szombaton a 71-es úton Balatonakarattya felé álló kocsisor végén utolsóként (Miss Balaton 2002 versenyre igyekeztem), belenézek a tükörbe és jön egy Wartburg relatíve gyorsan és nagyon közel. Hát naná, hogy nem tudott megállni, én meg miafaszt csinálhattam volna? Örültem, hogy az előttem menőbe nem küldött bele. Hátsó csomagtérajtó, alsó-felső lökhárító, ködzárófény CSÉ, fenéklemez, hátsó fal, kipufogó javítás, ezmegaz rendszámkeret, stb... Egész délelőtt biztosítóhoz rohangáltam, szerencsére elutazok egy hétre, remélem azalatt meglesz, különben kitépem a hajam.
Ránézésre nem olyan súlyos a helyzet, a Wartburg rosszabbul nézett ki, behorpadt az eleje úgy, hogy a kereket nem lehetett elfordítani már. Lényeg, hogy rohadtul nem hiányzott ez nekem...
Kipufogónak olyan hülye hangja van, ahogy hozzáér a lökhárítóhoz, csörög meg zörög, az meg meg is olvadt ugye a melegtől, de legalább menni megy a gép.
Sírok komolyan. Ha veszek egy szép új autót, akkor nem fogok vele forgalomba menni, hanem otthon nézegetem :) vagy veszek valami szakadt rallykrossz masinát és dodzsemezek, másképp nem lehet túlélni lelkileg az ilyet.
20e km van most benne. Pesten járok vele szinte mindig soha semmi egy karc se. És a halál faszán vidéken a pusztán egy paraszt elkezd tolatni. És tessék.
Sárvédő csé, Ajtó telibe fényezés, oldal ív csé, és matrica csé
:-(((
Emailben kaptam, sajnos nem tudom melyik topicból való, de Index Autó-motoros:
"Ma reggel a Tétényi úton kiscsákó szlalomozott egy gyönyörű Pug 206-ossal, szerintem egy Roland Garros lehetett. Az Etele útnál rá mert dudálni az elôttem menô kollega, erre kiscsákó bemutogat meg satuzgat. Kicsit késôbb megállunk a lámpánál, a kollega kiszáll a kocsijából, egyik kezében egy 2 literes Coke, a másikban egy bicska. El sem tudtam képzelni mi a frászt akarhat. Szépen odaslattyogott a Pughoz, közben veszettül rázta a kólát, mikor odaért 2-3x belevágta a kést a flakonba majd a szanaszét spriccelô cuccot behajította a nyitott napfénytetôn..."
Azt hiszem a Roland Garros teteje nem nyitható - csak simán üveg - így nem az volt. Esetleg bevállalja valaki közülünk? :))))
PUG rulez! :))))
Engem tegnapelőtt szeretett volna megalázni egy sose' kOPEL - konkrétan egy régebbi Corsa (1.4 16v). Mázlimra nem gyorsultam vele, így engem nem csíphettek fülön a rendőrök :))))
Alig ismertem magamra, de azért valahogy most nem bántam, hogy hagytam magam ;)))
Most értem haza a rallyról.
Valami kibaszott kurva jóóóóóóó volt.
Bocs a csúnya beszédért de tényleg nagyon jó volt.
És persze a Pug206 ismét nyert.
:-)
"Keresek megvételre egy Peugeot 206-os személygépkocsit!
Elvárások:
szín: fekete
évjárat: 1998 vagy 1999
motor: 1,1 vagy 1,4
ajtók száma: 5
Ajánlatokat a fix.b@freemail.hu-ra kérek"
Hát, ha csak a Pegu Hungáriában kellene bíznom, akkor nem is írtam volna levelet, de vele párhuzamosan megkapják uganazt a levelet Franciaországban is. Ha arra sem kívánnak reagálni, akkor nyílvánosságra hozom a Pegu hibáit és megkapja a Pegu Hungária mindazt a nyilvánosságot, amit el akart titkolni! A sajtóval lehet küzdeni, de a tények, azért magukért beszélnek!!
Nem sokan reagáltak a találkozóval kapcsolatban...
Vegyük úgy, hogy hallgatás=beleegyezés?
Szerintem meg kellene beszélni, hogy hol találkozzunk és mikor, aztán irány visegrád...
Na ez jó volt: egyre jobban hiányzott, hogy a fedélzeti számítógép egy ideje nem mutatta az átlagfogyasztást. El akartam vinni szervízbe erre telefonon elmondták hogyan kell megjavítani. Mint elmondták ez teljesen "természetes", hogy a sok számolástól időnként meghülyül a számítógép és 0.1 literes átlagfogyasztást jelez. Ilyenkor le kell nullázni a memóriát úgy, hogy az ablaktörlő kapcsoló végén lévő gombot ( amivel az infók között lehet váltani ) hosszan nyomva kell tartani. És tényleg ...
A fékcsikorgásra nekem azt mondták egyszer, hogy el volt piszkolódva. Kitisztították és akkor egy ideig jó volt. Érdekes, hogy mindig csak a jobb első csikorog.