Száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyol
Hallgatja egy süket ember, ki a vízben lubickol
SEJ HAJ DENEVÉR
BENNÜNK VAN A KUTYAVÉR
vót ez tovább is, de eszembe se jutott volna, ha nem hallom ma a vonaton hazafelé a Balcsiról... Még jó hogy a barátnőmnek eszébe jutott.
na még valamit felidézek,
Esik a hó esik a hó,
seggen csúszik az igazgató
becsúszott az irodába
tüske ment a valagába.
asszem ez is volt tovább...
no talán akad itt még,
jaja. eredetileg, ha van ennek érteleme egyáltalán ebben a műfajban,
kriptában csörögnek a halottak, egymás tyúkszemére taposnak.
kedvenc ételük az aludttej(?)
Kapd be a faZSomat és aludj el!
na még valami. a jó kis kifejezések:
Az ördöggel cimborál, meg ilyenek. amiket régebben nem értett az emberfia. ma meg nem használja. ha meg mégis akkor elröhögi magát.
Pernahajder, lókötő, naplopó. Te jó ég! Csalez Lopez...
huh
A mi házunk alatt is van egy játszótér. Ott a kevésbé értelmes "Nye nye nye nye - nyenyenye! Nye nye nye nye - Nyenyenye!" szókígyót ismételgették perceken keresztül. Kíváncsi lennék, hogy fogadnák ha lementem és beszálltam volna a dalolásba.
a házunk alatt van egy játszótér, és a gyerekek mostanában folyton egy mondókát ordítanak. elég hosszú és zagyva nyelvű, én csak ennyit bírtam megjegyezni belőle:
szi szi szivoszáli no no novoszáli
szivoszáli novoszáli eM Pé Qú
áj láv jú :)
nem tudja valaki ezt végig? úgy beszállnék közéjük :D
Ülök a vécén, a véce lécén,
a nap betűz, a bűz kiűz
aztán jönnek a legyek, itt már szarni se lehet
aztán meg a jó hír: elfogyott a WC-papír
bassza meg a jegesmedve
itt ülhetek egész este!
(Egy osztálytársam mindig úgy mondta: aztán jönnek a csajok, már szarni se tudok.)
amúgy k***jó ez a topic
13 éves "fogadott öcsém" tegnap egész nap a Nagy Árpit mondogatta :) én meg még azt hitem, hogy ő találta ki.
Hi!
Megprobálok felidézni egy non-verbális gyönygyszemet is, kicsit talán körülményes lesz, de megéri:
- Csinálj így! (Kezek tenyérrel össze, ujjak szorosan zárva kivéve középső és gyűrüsujjak közt. Másik hüjegyerek ígycsinál, a nyitott résznél 90 fokkal elforga üsszedugjuk a két kezeket. Saját két tenyér óvatosan szétnyit, bekukucskál, röhög.)
- Most te jössz! (gyerek benéz, mire mi:)
- Mi van, nem láttál még NUNÁT?!!!