Helló népek !
Bocsesz kicsit kések.
Láttátok csütörtökön a királyit? No ki tünt fül a Fidesz sajtótájékoztatón? Kövér.
Oszt Orbán is hazatért. No ez igen érdekes, mert ha csak Kövér, hát igen hamar elműlik Rogán ideje, de ha Orbán is, akkor méghamarabb.
Mint említettem volt, izgalmas hetek elé nézünk.
Anti hamar a 2. vonalban találhatja magát.
Üdv.
Adenauer
Viszont ideális jelölt arra a szerepre, hogy a következö felvonásban elökészitse a terepet a nagy visszatéröknek. Éppen azért mert a stilusával nem tud népszerüséget szerezni, de gesztenyét kaparni még alkalmas.
Gyererek, láttam Rogán Antit vasárnap Friderikusszal dumcsizni az ATV-n.
Elárulta, hogy a nagyapját az ötvenes években elvitték az ávósok és hogy olyan karakán ember, igazi kisgazda volt a nagypapa, hogy sosem lépett be a téeszbe. Tőle tanulta Anti a jobboldali elkötelezettséget...
Ezt már csak én teszem hozzá:
Ugyanolyan áhítatos tisztelettel beszélt róla, ahogy Pokorni gondolt az apjára.
Míg ki nem derültek a dolgok...
Szerintem Antinak is meg kellene kérdezni a nagypapát (ha még él), hogy miért engedte el az ávó és miért hagyta, hogy sose lépjen be a téeszbe?
Lehet, hogy azért, mert így minden gyanú fölött maradhatott...
kedves Andrew, Szájer nem alkalmas, hadd ne mondjam miért, mert spec. ő szimpatikus nekem, és nem akarom hogy baja essen.
Orbán pedig vissza fog térni, ha már kicsit helyrehozták a pszichéjét.
Mellesleg van valami a következtetéseidben - hogy mást ne mondjak, maga a nagy Fricz Tamás mondta az inforádióban, hogy ez valaminek csak a kezdete volt, márpedig ismerve az ő odaadását a fidesz iránt, tudhat valamit.
Szóval él Lampert Mónika helyében szárazon tartanám a puskaport - átvitt értelemben persze.
Urak!
Mennyivel egyszerűbb volt az ókori görögöknél.
Ha valaki túságosan keverte a kakit, ill. nem volt hajlandó bizonyos szabályokat tiszteletben tartani, elővették a cserepeket, és szavaztak. (osztrakizmosz) Akit kiszavaztak, azt 10 évre száműzték, nem ölték meg, nem vették el a vagyonát, csak elküldték kicsit, hogy hűljön le.
Szerintetek nem kellene ezt intézményesíteni?
Akit, akikekt kiszavaznak, az 10 évig kussol,- nem vehet részt a közéletben, nem választhat, nem választható. Mennyivel nyogodtabban élnénk.
Mikor a felnőttek társasoznak a kisgyerekkel, általában engedik nyerni, sőt a játékszabályokat megváltoztatják, annak érdekében hogy biztos legyen a gyerek győzelme. Nem engedik a gyermeket szembesülni azzal, hogy bizony veszíteni is lehet.
S micsoda megrázkodtatás az, amikor először megtörténik a nagy "verés".
Nagyon gyermetegek és még nem tanultak meg veszíteni. Ez a legnagyobb problémájuk. Még mindig a durcás kis gyerek mindegyik, akitől ha elveszik a lapátot sietne a mamához, de már csak verekedéssel tudja elintézni. Sajnos mi középkorúak vagyunk a hibásak abban, hogy ez az ifjúság nem tanulta meg a tisztességes játékszabályokat.
"... és maga még öt perce szentül meg volt győződve, hogy a Földön kizárólag emberek élnek!
Vajon mit fogunk gondolni holnap?"
(c) K ügynök a MIB-ből ;-)
Szépíteni nincs mit, ez tény. A baj az, hogy nem hülyék, hanem közveszélyes elmebetegek, akik beleőrültek a hatalomvágyba.
A hülye az veszélytelen. Ezek nem azok :-(
Jóé hallottad. Kár, hogy csak negyed órát volt Tóni. Ha kap még egy kis időt, mennyi butqságot hordhatott volna össze. Néha ellentmondásba keveredik magával és pártjával.
Tényleg osztja az észt.
A többség nem terrorizálhatja a kisebbséget.
- mondja Rogán.
A kisebbség viszon terrorizálhatja a többséget.
Ezzel semmi gondja nincs.
Ez a topic ismét egy példa a jobboldali hörgőkórus színvonaltalanságára.
Idejön köpködni, mint annyiszor, de tények, cáfolatok, stb. sehol.
Teccik. Illetve nem annyira. Lehet, hogy Andrew_s-nak igaza van?
Mondjuk nekem is büdös ez az egész, különösen, hogy ovi mester gondosan elmenekült az országból, mintha valamit "sejtett" volna... :-(
Ugy tünik most egy kicsit tulmentek a célon. Talán a hisztériakeltésben nem akartak ennyit. Igy most a FIDESZ-nek sincs más választása, mint csendes elvonulást kérni. Utána jöhet a következö felvonás.