Keresés

Részletes keresés

Incho Creative Commons License 2002.07.04 0 0 4976
Hallotta valaki az uj Satriani albumot?? Tegnap vettem meg, de elegge csalodas: tok kiszamithato ezerszer hallott riffek, egyedul a 7huros szamok amik egy kis pluszt nyujtanak.
Tenyleg nem latott valaki a 7huros Satriani gityorol kepet valahol a neten???
Blindmouse Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4975
Ja, kertváros rulez.. 400Wattos láda rulez ;)
Előzmény: Törölt nick (4970)
Blindmouse Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4974
ja, csak ebayra hitelkártyaszám is kell... Én is a haveron keresztül fogok valszeg eladni ezt-azt..
Előzmény: pele_ (4971)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4973
pele_ bácsi!
Örülnék, ha megkeresnél emil-ben néhány POD2-es patch-el, az sem baj, ha lemented az általad használt bankokat :) (persze, ha még nem tértél át v.mi más cuccra)
mail to guitarplayer@freemail.hu
thanks from z@kk (c)
Előzmény: pele_ (4971)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4972
... megcsörrenti, ha felnyomja a hangerőt, de nem nyomja !!! Egyébként korrekt a cucc tényleg lentebb aszem be is linkeltem a Warp-7 -est. Én persze azér a "kis" Marshall MK-II - essel nyomulok, ha tehetem.

sc.

Előzmény: Törölt nick (4970)
pele_ Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4971
Paran megkerestek emilben az ebay-es vasarlassal kapcsolatban!

Fontos:
- Nem azt vallaltam, hogy lebonyolitom az egesz hercehurcat.
- Fogalmam sincs a Vamtraifakrol.

Elmagyarazom:
Ha felmesz az e-bay re es regisztraltatod magad, akkor reszt vehetsz a licitalasokban.
Ha megnyersz egy licitlalast van 1 heted (vagy ketto), hogy elkuld a cimzettnek a penzt.
Ha o megkapta, akkor fogja csak elkuldeni a cuccot.
A 'problema' ekkor szokott jonni, ugyanis tobbnyire nem kuldenek Magyarorszagra.
Szoval ezen az aprocska momentumon szeretnek segiteni.
A cuccot nekem kuldik es elvezem eletem vegeig! :))
Na komolyan: Szoval elkuldi nekem en pedig tovabbkuldom m.o-ra!
A vasarlas es szallitasi koltsegeket nektek kell kideriteni!

Van kerdes?

(De jo sok GNX2-sem lesz:))))))

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4970
...pedig szombaton a wigwamban mesélt nekem v.mi új erölködöjéröl, ami 2-es állásnál az utca túloldalán lévő közértben is megcsörrenti a sörösüvegeket :)
Blind, Te nem vagy mérvadó, mert GG szerint valahol a határ szélén élsz :)))
z@kk (c)
Előzmény: Semmi Cicó (4969)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4969
Engem mostanában pyramyd szokott lehalkítani :-(((( Mongyuk igaza van, mert este 11 kor tényleg kihallatszik a szemben lévő házakhoz.

Jaj elmesélem !!!! Múltkor olyan kiszolgálásban részesültünk pyramyd bácsinál !!! VOlt hútött ásványviz, meg sört is kaptam , - most jön a legjobb - kib. meleg volt , időnként egy törölközővel munka közben megtörlögette a fejemet egy törölközővel, megigazgatta az effekteket, a kábeleket , hogy ne legyenek útban, - vazeg full-extra volt !!!

sc.

Előzmény: Blindmouse (4968)
Blindmouse Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4968
Sehogy... ha a család itthon akkor este 10 után halkítok, addig meg leszarok mindenkit.. :)
Előzmény: Törölt nick (4967)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4967

...egyszer régebben vettem a körúti hangxerbódéban (király u.nál, tele van yamaha gitárokkal), még van is belöle v.hol a fiók mélyén :)
más: ma történt meg először velem itthon, hogy feljött az alattam lakó és leb@xott, mert kicsit gyakoroltam dob-basszus looping-ra. Igaz még a csengöt sem hallottam, pedig ráfeküdt ezerrel :))) Ti a háztájiban hogyan oldjátok ezt meg, csak nehogy a fejhallgatóval példálódzatok :)
z@kk (c)
Előzmény: Semmi Cicó (4963)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4966
Ma boom-boom az ódmenszben ! Gyöjjön aki tud ! sc.
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4965
Igazad van, arra IS tökéletesen jó. Egyébként nemtom, nekem ez jön be ( meg a 10-es húr :-)) )

sc.

Előzmény: Blindmouse (4964)
Blindmouse Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4964
Mire jó a kicsi?? hogy könnyebben elhagyd? :))
Előzmény: Semmi Cicó (4962)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4963
Egy kicsit pontosítom :

Tortex® Small Tear Drop

4231 Cabinet/216 picks 36 of each gauge
U.S. Suggested List Price: $73.47
423R Refill Bag/72 picks
U.S. Suggested List Price: $12.48

Előzmény: Semmi Cicó (4962)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.07.03 0 0 4962
Hamár pengető ...

Fijug lányog segítsetek !! Én is dunlop pengetőt használok, kék ill. zöld színüt ( ami vmilyen vastagságot jelez ) , de nem a normál méretüt, hanem kicsit !!! Nem láttatok vhol olyat ? Sehol nem lehet kapni !

sc.

Előzmény: Blindmouse (4961)
Blindmouse Creative Commons License 2002.07.02 0 0 4961
Nálam a Delrin 500 standard a pálya.. :))
Előzmény: Törölt nick (4960)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.02 0 0 4960
...nekem ebből a 2mm-es jött be eddig a legjobban

z@kk (c)

Előzmény: Blindmouse (4959)
Blindmouse Creative Commons License 2002.07.02 0 0 4959
Mennyi most a 2.0-s Dunlop pick ára? utoljára 25c volt darabja.. lehet hogy küldetek veled egy dobozzal ;))

gitárt is küldesz? ;))))

Előzmény: pele_ (4956)
StratoFan Creative Commons License 2002.07.02 0 0 4958
Hi Pele!

Nem mintha most lenne pénzem GNX2-re, de írj már valamit arról, hogy szerinted milyen az a hangzás ami végülis az összehasonlításban egyforma? :)

Előzmény: pele_ (4956)
pele_ Creative Commons License 2002.07.02 0 0 4957
ja! :
pele@freemail.hu
pele_ Creative Commons License 2002.07.02 0 0 4956
Orulok, hogy ilyesmi is tortenik egyaltalan magyarorszagon!
Azert szerintem nem semmi, hogy fogta magat a musicman-t forgalmazo ceg egy embere (nem lenne baj tudni ki volt az) es megszervezte ezt a bulit nektek!
Nem keves penzbe kerulhetett ez nekik:
-Petrucci ideutaztatasa
-Nyeremenyek
-'egyeb' fellepo gitarosok :)) (mar ha ok kaptak penzt)
-Wigwam berles

Szoval le a kalapppal reszemrol!

MAS:

Meg nem tudom meddig leszek tavol toletek! :))
Lehet, hogy eleg hamar, hazaerek.
A lenyeg:

Aki akarna az e-bay -en rendelni valamit es kell neki egy USA-ban elo kontakt, aki tovabbkuldi a cuccokat, akkor az most keressen meg!

MAS:
Kiprobaltam a Digitech GNX 1, 2, 3 -at
hanzasban szint mindegyik ugyanazt tudja
az GNX1 es GNX2 kozott egy - ket plusz funkci van,( ugy tunt a plusz kapcsolok), de elenyeszo (szamomra). Az elofok szimulaciom ugyanzok.
A GNX3 pedig meg kiegeszitve egy 4 savos rogzitesi lehetoseggel, de a hanzas ugyanaz.

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.30 0 0 4955
...szal a Petrucci :) egy hete még nem is álmodtam volna, hogy egy szinpadra könyökölve elöttem másfél méterre John Petrucci mackónadrágban jammel CD-re felvett alapokra és még hozzáfüz dolgokat, hogy mit miért és hogyan csinált ebben vagy abban a harmonia sorban. Nagyon szimpatikus és emberi volt amikor hibázott és csak nevetett rajta...
a szervezés meg a felhalytás átlagos volt, persze azért vegyük figyelembe a dijmentes résztvételt és az érte kapott élményeket. A Madiék a szokott vegyes müsorukat adták (Hendrix, U2, Red Hot Ch. Pepp.), Alapi trióban saját instrumentális szerzeményit (nem fogom megvenni az tuti :) nyomta, egy számban meg énekelt :)))) hááát...
mindenesetre nem bántam meg, hogy elmentem, még azt leszámítva is, hogy más nyerte meg a musicman-t :)
z@kk (c)
StratoFan Creative Commons License 2002.06.29 0 0 4954
Dehát ő nyert és slusz. Tombola volt, szerencsejáték. Alig volt csaj a rendezvényen, és az egy dolog hogy a főnyereményt egy csaj vitte el, de még az egyik húrkészletet is (vagy a hangológépet már nem tudom) volt összesen vagy 5-6 neyremény, közben a köznönség 99% pali volt. HÁT HOL ITT AZ I G A Z S Á G ? :))))))) SF

PS:
Még mindig várnák mailt attól aki netán megy a gitármánia táborba, nem dolgozni hanem tanulni. Esetleg valaki aki volt írhatna a tavalyiról.

Előzmény: NagyKrisz (4953)
NagyKrisz Creative Commons License 2002.06.29 0 0 4953
EHH! Kiscsaj meg majd játszik rajta nirvana style punkot jeah!!!!!
bocsi
Szerintem, ha valaki elmegy egy ilyen rendezvényre és nem tudja, hogy mi az a 7 húros gitár, akkor azt kérem meg kell kövezni a gitárostársadalom nevében.

Hisz ma már minden menő new metál zenekár azon teker.

BYe

Sveriges fana Creative Commons License 2002.06.29 0 0 4952
Nna:
Pyramyd bácsi most mesélt nekem, nem szép dolog más tollával ékeskedni, de most mégis az ő sztoriát mesélem el:
Xal ezen a wigwamos esten állítólag egy MusicMan héthúros Petrucci-model gitár volt a tombolán a főnyeremény, és állítólag olyan csaj vitte haza, akinek a barátjával együtt sikerült észrevenniük a 7húroson, hogy "jééé, ezen egyel több húr van" Bazmeeeeeeeg.
Gondolom hazavitték, leszedték a mély H-t, és lecsiszolták a nyak alját.
Namindegy.
Strato:
köszi a felajánlást, sajna közbejött valami, és nem tudtam elmenni.

Valaki:
most nem tudom visszaolvasni, kinek, de valakinek megígértem, hogy elküldöm a Paganinikottákat 7húros gitárra. Nem felejtettem el, csak mindig otthonhagyom a CD-t, az otthonin meg nincs internet.
Napááá:
GG

Kramertom Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4951
Jövő hét szerdán próbálunk 16-18-ig; hívj fel, ha tudsz jönni: 30-445-2643
Előzmény: A nyúl (4950)
A nyúl Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4950
mikor tudom? van valami próbahelyetek mondjuk?
Előzmény: Kramertom (4939)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4949
...ne szomorkodj, ez más tipusnál is ennyi kb. bár már olyat is hallottam, hogy egy készlet az egy alkalomra jó :)
z@kk (c)
Előzmény: Semmi Cicó (4947)
zepp Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4948
Szia!

Na ezért megathx, jobbat nem is kívánhatnék. Remélem összejön a dolog...

Előzmény: Kramertom (4932)
Semmi Cicó Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4947
ja, az is az igazság, hogy kb napi egy óra rendszeres gyakorlással kb. havonta - másfélhavonta az Ernie-t cserélni kell.

sc.

Előzmény: Semmi Cicó (4945)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!