Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Sziasztok!
Múltkor megpróbáltam telepiteni az AUDIOGALAXY-t de aztán meggondoltam magamat és minden fájlt kitöröltem ami ehhez a progihoz tartozik, azóta a számitógépem bekapcsolásakor a következő fájlt: AGSattelite.exe (lehet hogy nem pont igy van irva), keresi autómatikusan a gépen, hogy tudnám ezt kiiktatni?
hi
no,hát kiprobáltam a progit.
beálitottam klippet elinditottam,kepcsör,és maradt a fekete képernyő.
hát nem tudom.........
ja és ez volt a 13.képlopó progi.
most még megprobálok egy oan lejátszót szerválni ami tud kepcsörözni.és megnézem ezt a virtualdub-ot is.
Részleteket nem ismerek, csak tapasztalatomat és megérzéseimet tudom leírni a dologról, de hátha segít.
Meglátásom szerint a vindózer olyankor más helyre képezi (szvsz "alacsonyabb szintű" memóriaterületre - frame buffer, etc.) le a képet, és nem oda, ahol valójában az "ablakos" képet összerakja (nyilván sebességkérdések miatt).
Emiatt könyen elképzelhető, hogy a printscreen és tsai csak a "logikai" képet tudja ellopni, és nem a fizikait.
Én megpróbálnám valamilyen videoszerkesztő-átkódoló programmal, vagy hasonlóval kiszedni a képeket a videóból, és nem képernyő-grabeléssel (hirtelen a VirtualDub jut eszembe, mellesleg lehet, hogy pl. annak a képét már le lehet grabelni a képernyőről:)).
hello mindenkinek.
na szóóval az a én problémám ,h bármilyen film(divx,mpg,avi stb)nél akarok screenshot-ot késziteni ,nem megy!!
probálkoztam egy csomó képlopó val ,printscr.-nel ,de állandoan csak egy fekete képernyőt ment el.MIÉRT????????????????????
Végigolvastam mind a 360 hozzászólást, de nem találtam megoldást! (De azért sok érdekes dolgot olvastam) Esetleg ha megosztanád velem, hogy mire gondoltál megköszönném!
Nem lehet az, hogy az internetbeállításo > általános fül > beállítások menüben nagyon kicsi az átmeneti (temporary) file-oknak adott helyed?
Vidd a csuszkát kicsit jobbra, és valszeg vége a leírt gondodnak.