Blind:
Jóvanna, akkor most szégyenlem magam. Egyébként nem igaz, hogy nem ismertem a dokkent, de csak ennyit tuttam róla, hogy van egy ilyen nevű aorlegenda, és semmi több. Majd bepótolom. Őőő.. jaés nemszólj a Pyramidnak lécci,lécci, lécci :)))
Fullthrot:
Annyira azért nem érdekel, csak mintegy jeleztem elhatárolódásomat a témától. Sajnos szerintem ma az ilyen zenekarok miatt nincs tisztelete a "ROCK" szónak. Kábé olyanok vagyunk most mi, true rockfanok, mint a star Wars IV-V. epizódokban a hajdan dicső jedilovagok. De egyszer eljön a mi időnk, amikor a rokkzene feltámad, és mi a fémseregek élén vágtatunk tüzes paripánkon: ACÉLSZÍÍÍÍÍV :)))))))))
Janem, ezt az Ossianos topicba kellett volna írnom :)
Napáá:
GG
Dear Sir Thomas Mocke!
Azt csiripelik a verebek, hogy egy Korg Pandora PX3-ra kacsingatsz :) +mondom a frankót, a PX4 a tuti befutó :)
3 napja nyúzom, nagyon nagy királyság :)))
z@kk (c)
Na.. akartam írni a DeanMarkley.com-ra némi negatív hangú levelet, miszerint az új designű csomagolással odalett a minőség is teljesen, de van egy olyan kérdés a comment előtti kérdőívben miszerint "Hányszor cserélsz készletet havonta?" és ez elbizonytalanított...
pár hónapos készlet, és minden nap szakad valamelyik... ha nem kapok régi csomagost, akkor asszem rátérek a Blue Steel-re.. :((((
Gyerekek!
Eltelt egy hétvége Pat Metheny bácsi koncertje óta, és nincs róla vagy 50 hozzászólás?
Ez érdekes.
Teljesen röviden annyit: iszonyatosan jó koncert volt, nagyon élt az összes hangszer, egész jó volt a hangzás (Az elején nagyon szarul szóltak, de aztán szép lassan rendbe jött...) Ja, és 3 óra tömény élvezet. Nagyon profi dinamika, volt, amikor épphogy szólt valami, és síri csend volt a teltházas nézőtéren, és voltak badobott sampler-témák iszonyatos robajjal, amit szerencséra a cucc egész jól áthozott...
Szóval aki lemardt róla, az sajnálhatja, aki meg ott volt, az dícsérje meg egy kicsit...
Ennek fényében holnap megnézzük az öreg Carlost is, hátha az is jó lesz...
Nem azért, kedves GitárIsten, de szerinted a Van Halen (Bottoms Up pl.) miről énekelt a fénykorában, vagy a Black Sabbath (Sweet Leaf pl.). Vagy épp Zakk Wylde...
A vasárnapi miséről meg a könyvtárba járás szépségeiről? :-)
Bocs Cico, de nem arra utaltam (legalabbis akartam), hogy GG kritikaja nem helyenvalo!!!!
Ha egy zenekar sz@r, azt had mondja ki, aki akarja, akar itt is!
Egy problemam volt csak:
Ha valaki szereti azt a Sz@r zenekart, akkor az NE IRJON IDE!?
Szoval attol meg, hogy valaki elcseszi az eletet, attol meg had irjon ide!
őőő noigen, nekem csak ma mondta el Jehovaszóda, hogy a személy, tdonképpen kicsoda is, így most jól beégtem, de a kérdés, ciki-e mo.-n nem ismerni a dokkent? Namindegy
Látom nagyon felkavart titeket a beszólásom a füvezésről, meg a piálásról, nos csak annyit bezárólag hadd mondjak el, hogy szerintem mindenki ott, és ugy cseszi el a saját életét, ahol, és ahonyan akarja, de nem feltétlenül tartom jónak, ha valaki kiáll egy szinpadra, láthatja, hogy közönsége csupa formálódó jellemű tizenéves, és ilyen dalszövegekkel nyomja tele a fejüket, amivel azt suggallja, hogy az általuk kínált alternatíva jó. Ha nincs mondanivalója, énekeljen a szerelemről, vagy valami. Pölö meg is tanulhatna zenélni, és akkor nem tömné hülyeségekkel az ifjúság fejét. Így viszont körfolyamatot indít el, és ők is elcseszik az életüket, és az elkeseredettség bizonytalanságot szül, a bizonytalanság dühöt, és a düh az erő sötét oldalára vezet...
Let the power be with you:
GG
Igaza van pele_ -nek ez a topic nem a zenekarok minősítésének helye ! Bocsi ! Minden továbbit a témában lécci nekem magánba, ne offoljuk szét ezt a jó kis topicot !
Itt van a keresett célszemély :))) a saját csapatával:
de az igazi poén az lenne, ha a képet Blind-ék felraknák a dokken.net-re, és ott körbekérdeznék az embereket hogy ki ismeri fel az itthon eljesen ismeretlen rockzenészt körülfogó célszemélyeket :)))
SF
Eszem agaban sincs vedeni a fuvezest, de
Ide csak ilyen testi-lelki egeszsegmaniasak irhatnak, akkor, aki alkoholt fogyaszt es hetvegente (minimum) jol lereszegedik, az se irjon ide? Vagy az MAS?
Mindegy!
A lenyeg, hogy itt a gitarrol szol a dolog, es egyebiranyu kizarasra utalast pedig nem meltanyolok, ami egyeni kitoresekbol fakad. Lekozelebb majd nezhetsz , hogy valaki azt mondja, hogy a G betusok ne irjanak!
Pele
Eszembe jutott meg egy:
Az se irjon, aki hust eszik ,mert az meg gyilkos?
De biz' Lyon a kedves. még a dupla hangszedős szériából. Lakkozott, sérülésmentes, gyönyörűséges. Szóval szebb mint jó. De tanulni és gyakorolni kiválóan alkalmas. És ha azt is elmondom, hogy 10 eFt-ért vettem hozzá MetalZone-t (kifogástalan állapotú), ami már akkor 24e vót a bótba...
Hát ahogy én látom, Blindmouse, és Pyramyd körülfogott valami magyarországon ismeretlen (de legalábbis számomra) sztárt :)
Ami meg a hollivudut illeti, csak az jelentkezzen, aki összeegyeztethetőnek tartja a zenéléssel, és életfelfogásával azt, hogy hirdeti a fiatalok között, hogy a füvezés, bebaszás, etc. az "menő". Viszont aki összeegyeztethetőnek tartja, az lécci ne írjon ide.
Mi a neve annak képen látható a rajongónknak, aki nagynehezen befúrta magát közénk, hadd fotózkodjon már egyet velünk..
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
A helyes megfejtők közt nem sorsolunk ki semmit :)
A hálivúdú egy nagyon helyes kis együttes, olyan beszélős ugrálós funkis dolgot jáccanak és az énekes maga a török basa !!! Nagyon nagyot lehet bulizni a zenéjükre - mongyuk az egész dolog erről szólnáluk, szóval nem egy világmegváltó-jól_megmondom_az_arcodba tipusú produkció.