Ugyan már, Dotis, a játékok nem veszélyesek. Csak tervezünk egy "amatőr LGT-koncertet" játékból, biztos vagyok benne, hogy az egész úgy lesz jó, ahogy van, egyszerűen turbózzuk magunkat szombatig.
Veszélyes ilyeneket játszani. Abba a szűk három órába max. 30 dal fér bele. Ha összeírjátok, mit szeretnétek mindenképpen hallani a koncerten, az ugye legalább 40 dal lenne. Vagyis kimarad legalább 10, aminek a hiányától megszakad a szívetek. És akkor rossz lesz.
Inkább úgy kell odamenni, hogy minden dalnak, minden szólónak, minden pillanatnak örülni kell. Vagyis ha megszólal mondjuk a ..., akkor áradjon csak szét az öröm: ó, hát, ez is, de jó! Ekkor nem maradhat igazi hiányérzet, mert ha maradna is, az öröm elsöpri.
héhéhé..:)) én mondtam először, hogy a kocsmára szavazok....úgyhogy a sör engem illet, amennyiben ezzel kezdenek...:)) mondjuk Staropramen, rendicsek? :))
Szerintem is a kocsmadallal fognak kezdeni, utána pedig jön majd a "De jó lenne észnél lenni", ahogy a lemezen. A kettő jó így együtt, és hát ez az aktuális. Egyébként is könnyebb egy vadonat új dalt 'eladni' a koncert legelején, amikor még bárminek örül a tömeg, már annak is, hogy újra színpadon vannak.
De nagyon jó kezdésnek tartanám az "Ellenfél nélkült" is, ahogy anno a lemezbemutató turnén. Nagyon jó dramaturgiája van annak a számnak, jó koncert-indító dal. És most kellően meg is vadítaná a közönséget :)
De nagyon remélem, hogy eljátsszák a "Miért fáj így" c. dalt is - mondjuk 4.-ként. Ez olyan "4. nóta", a hangulata miatt... ;-)
levlistán rosszul lennének, ha a kocsmával kezdenék, szerintem nem azzal fognak, aztán ki tudja, mondjuk máshova nem igen lehet betenni...
márcsak 4 nap!!!!!
Szerintem a kocsma nem az első dal lesz, az elsőnek (én azt gondolom) mindenféleképpen valami piszok nagy húzós slágernek kellene lennie, a Kocsma tán még annyira nincs a köztudatban, hogy legelsőként képes legyen beletenni a bugit a nép lábába.
Bár most hogy belegondolok, máshová meg nem nagyon illene bele. Akkor meg legyen az, hogy ezzel a számmal jönnek ki a színpadra szépen, ahhoz miccósz? és utána jön egy pörgős dal, na, ez így már egész jól meg van tervezve.
szerintem meg a kocsmával....és utána valami pörgős dal, akár még a 2. dal is a lemezről (ne veszítsd el a fejed..?)....aztán valahol középtájt a csomag Moszkvából...és a legvégén ( a ráadások előtt) a Magyarország...szerintem ennyi lesz az új lemezről..:))
Hali!
Új vagyok itt, és hát azt hiszem, be kell, hogy jelentsem, hogy tegnap este (24.én) fél órával a jegybolt zárása előtt, MEGVETTEM A JEGYEM AZ LGT FESZTIVÁLRA! Egy hét múlva ilyenkor már rég ott fogok állni a nagyszínpad első sorában. (kezdek felpörögni a bulira…) Remélem örültök az örömömnek… :)
Z
Ui: mi is ez a levlista? (info, vagy feliratkozási lehetőség?
Mondjuk azon nem lepődök meg, hogy kozakz nyert:)
De azt ne felejtsd el tisztelt nyertes úr, hogy márcsak 4500 hozzászólás és meg kell válnod egy Barta lemeztől;)))