Új. Az anyáknak meg van az a képességük, hogy egyszerre három dologra képesek figyelni. Mint az Aquafresh (vagy melyik) fogkrém. Bingó! Anya=fogkrém. Biztos köpetnek születtem...
amúgy a top szar reklám manapság (és tán még nem mondtátok):
- Meinl (?) kávé: csaj a fürdőkádban kávézik (baromság #1), közben körülötte emberkék falaznak vagy mi (baromság #2), végén a szlogen: ...az enyém! (szar #1)
és a nagyon királyok: vmi lábgombásodásra krém (jaj mennyi ilyen van); az értekezleten a faszi meg a csaj nyújtják a lábukat egymás felé nagy sejtelmes fejjel, majd a faszi egyszercsak váratlanul a lábát dörgölni kezdi az asztallábhoz :)) na ez nagyon kész, szerintem király.
axe reklám (hozhatom a legjobb barátnőmet is? :))
axe reklám (aerobicos :)))
más: egy másik lábgombakrém reklámszövege: "egy hét alatt 6"
Na igen, csakhogy egy jólviselkedős gyerekkel reklámozott Fantátot a kuttya nem vesz meg!
Nem kell az általatok leírtaktól félni, amíg megy a reklám, röhögnek rajta a fiatalok, gyerekek, aztán szépen elfelejtik. Nehogymár egy ilyen reklám miatt ne tudd a porontyodat leszoktatni a böfögésről... ha mégis így van, akkor ott nem annyira a reklám, mint inkább TE vagy a hibás!
A szumós pepsisek tényleg jók.
Nem tudom magyar adókon is ment e a teljes reklám, én csak az Eurosporton láttam. Kb 3× hosszab. Ugyanigy a NIKE-s reklám a hajón levő ketrecben fozicós. Ez szinte egy teljes videoklipp,kb 5 perc.
Szerintem meg nem helyes, hogy egy neveletlen viselkedési formát reklámoznak.
Gondolj csak bele, hány anyuka próbálja kétségbeesetten leszoktatni 4-6 éves csemetéjét a röfögésről. Erre jön ez a reklám... bravó. Hadd tanuljanak a gyerekek jó modort. :(
Pannon Praktikumos "Elkezdődött!" reklám? Az annyira beteg...a csaj igényesen otthagyja a kocsit a bolt kellős közepén, rohan haza, hogy lássa azt a ritka bénafejű vakarék kutyát, hogy megszült. Broááááááá.
tv2 reggeli musoraban szokott lenni egy reklam, amit egyszeruen nem tudok vegignezni... amint elindul, mar kapcsolok is el.. a reklam maga is szar, de ami igazan szarra, sot ELVISELHETETLENNE teszi, az a zeneje: Opel Danubia
Ja, igen, merthoyg ott elfektetve ábrázoltak egy olyan fürdőt egy meglehetősen korrekt burkolatú leányzóval benne. Az aztán mindent felállít az otthonában, ugyebár ;)
hali!nagyon egy hullamhosszon vagyunk,mert a Matav reklamrol nekemis ez jutott eszembe,es allatijo a hozdkianyadat is reklam:)
a kis tehentol falnak megyek ,epp annyi eleg belole amit a reklamban leadnak:)
nekem meg bejon a paprikascsirke reklam,csak a vegen nem tudtam eldonteni hogy a vegen a fiu vagy a lany szol vissza(jolvan tudom hogy a lany ,de annyira fius hangja van:)) )
Azt már megszoktam, hogy a filmben a reklám elé betolják a reklám feliratot. De hogy a reklám végén bekonferálja a chips a filmet, az nekem még egy kicsit sok(k). (Léjsz és BK esete)