Nemsokára, úgy még 2k kilóméterre sem saccolom elkopik az első gumim. Ebbből is látszik, hogy nyúl vagyok és inkább fékezek mintsem a gázt húzom, mert a hátsónak még többet adnék.
Adódik, hogy kéne venni újat. A kérdés csak az, hogy milyet. A jelenlegivel (Michelin Hi-Sport) teljesen meg vagyok elégedve tapadás szempontjából, de jó lenne valami olyan ami kevésbé kopik, mert ugye nem olcsó mulatság a gumi, pláne, ha szezononként 1,5 garnitúra kell. A gép egy Honda Hornet 600.
Szóval ki mit hallott, mi a véleménye, a szíve csücske gumiban. Mi a vélemény az idén először itthon is kapható Avon abroncsokról, stb?
En lent voltam; elso hosszabb motorozasom kereteben; kb 120-130km oda, ugyanannyi vissza. Masfel ora alatt lenyomtam; kozben 2x megalltam, mert a hatso felem mar szetzsibbadt, meg nem lattam a plexin a legyektol..
Egy mondatban: nagyon jo volt, rengetegen voltak, jo hangulat volt, tetszett, maskor is megyek.
A Runner jol birta, 100-120km/h -val jottem vegig. A madarasi betonon felment a viz hofoka, a ventillator is bekapcsolt. Lehet tippelni, hany fok volt: a vizhofok soha nem megy fel, csak kb fel cm-t mozdul el a mutato, itt kapasbol felment a skala haromnegyedeig......
A Duna plazaban vannak akcios spyke kabatok, vettem egyet, erdemes szetnezni.
Sziasztok!Van egy Honda Tact Af-16robogom Eladó!!
Lényegében teljesen fel van ujitva motorikusan!
Uj dugo,gyürük,hajtokar,tügörgök,fötengely csapágy,szimeringek!Azon kivül még rajta UJ : fekete sport tükrök,sportjellegü kipu, ékszij, hátso teleszkop, fékbetétek, kuplungrugok, sportgörgök, aksi, gyertya, légszürő betét, önindito bendix ,üllés, hátsogumi! Nagyából ennyi!
400 km -t futott eddig! Gyönyörü gyári gyöngyházalapu hófehér szine van hófehér felnikkel! Nemrég fényezett alsó idomokkal!Nem volt még törve!! Nagyon tip top a moci!!!
Jól gyorsul,jo a fogyasztása és megy mint az örült :)) Szoval nagyon gyönyörü állapotba eladó i ár :150 E ft
Email: gnokia@freemail.hu , gabor@6210.hu
Tel: 306-24-57 (BP)
Mobil : 06302222912,06702828326
NYUGATI ÉS KELETI KIS ÉS NAGY MOTORKERÉKPÁROK, ROBOGOK JAVÍTÁSÁT GENERÁL ÉS ELEKTROMOS PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁT A GÉPEK KARBANTARTÁSÁT VÁLLALJUK ÚJPESTEN RÖVID HATÁRIDŐVEL. TEL.: 06-30-401-04-74
A segítségeteket szeretném kérni.
Sajnos a mocim ('88-as Yamaha DT80 L2) hátsó lengécsillapítója teljesen megadta magát. A magas felépítésből adódóan ez a gyakorlatban iszonyatos bólogatásban nyilvánul meg.
Újat nem akarok (nem tudok) venni, mert kb.25e pénzbe kerül, és csak rendelésre hozzák.
Nem tudtok véletlenül egy céget, aki felújítással foglalkozik?
Egy régi klasszikus forma, a csávó (aki nem a napon barnult le) azt állítja, hogy 1998-as évjáratú a motor. De szerintem 98-ban nem gyártottak ilyen motort, tehát feltételezem, hogy hazudik az ürge. Én 1989-esre tippelem az évjáratot.
Kérdésem olyannak szolt, aki ismeri az SX50-et. De nagyvonalakban leírom neked:
-kb olyasmi a kinézete, mint a régi Honda Lead, és az újabb Honda Lead egyvelegének a kinézete, csak Peugeot.
Azért kellene tudnom, hogy valós lehet e az az állítás, hogy 98-as, mert akkor egy fogadást nyernék meg. És elképednék, hogy egy ember (aki nem a napon barnult le), hogy hazudhat ekkorát. (Mert ha '89 körül a motor, akkor szerintem 100.000 Ft körül lehet az ára max, ő meg 280.000 Ft-ra tartja!!)
Hol lehet megállapítani a robogók gyártási évét? Igaz az, hogy a felnibe bele van ütve az évszám?
Kínáltak nekem egy Peugeot SX50-est, állítólag 98-as, de nem hiszem, mert én 89-esre tippelem. A csávó 280.000 Ft-ra tarrtja, szerintem 100-at nem ér. Ezért kéne tudnom, hogy hol lehet megnézni a gyártási évszámot?
Szia Mindenki aki Szerelmes Robogós vagy Motoros :) na én kezdő LAMMA vagyok szal nem lenézni !! :) na lenne egy kérdésem és 1 kérésem !!most Kaptam egy Suzuki KatanA 50 vizhutesees elöl hatul tarcsafék ...... és akinek van ilyenlye és tudna nekem írni 1 két tapasztalatot azt meg köszönném ja és hat adatok ra is kíváncsi lennék mennyit eszik (olajat is),hogy megy meg ilyenek ja és a Bejáratás hogy menjen es jo e a robogó vagy inkább cseréljem le !! :)) na szal !! ennyi!! :) pls veteránok zúdítsatok meg engem a jo kis tanácsaitokkal !!! pls !!
Előre is köszönöm !!Bye
Szerintem attol hogy viszi a 90-t vagy a 100-t lehet 50es ere pelda az ellopott 50es SR-m,90et siman vitte egyenesbe 100at meg lefele de hat lefele minden gurul.Most SR-m van 70es hengerrel az meg egyenesbe viszi siman 100at szal attol meg lehet ha jol el vannak talalva a dolgok,de 125snek tenyleg lassu lenne.
Tanacsot szeretnek kerni hatha tudd valaki segiteni. Van egy ETZ 250es motorom es produkal egy szamomra megoldthatattlan problemat. 2600 es 3000es fordulatszam kozott minden sebesegben elkezd rangatni. Ha tuljuttok a 3000es fordulatszamon utana megint huzz. Fugg a terhelestol emelkedestol es hogy hany szemelyel megyek. Ket szemely eseteben mar csak 3adik sebesegig juttok el feljebb nemtudok valtani. Kilett cserelve a gyertya tilisztor trafo gyujtas es meg mindig ugyanaugy rangat. Van valakinek otlete mi lehet baja? Elore is koszonom
Szükségem lenne egy pár címre, ahol dobozokat és kosarakat lehet kapni robogóra. Olyan hely kellene, ahol nagy a választék és egyedi igényeket is ki tudnak elégíteni...
Tegnap mentem a robogómmal (4éves aprilia SR50-es),amikor belementem egy bukkanóba akkor utána leállt a motor és már meg se mukkan. A faterom szerint az önindító ragadt be. Szerintetek mi lehet a baj?
Nem sokat robogoztam, de talan jo becslest ad az elerheto vegsebesseg. Ha 90-100-at visz, akkor az biztos nem 50-es vagy 80-as. Ha meg tenyleg 125-os, de nem bir ennyire felgyorsulni, akkor olyan rossz allapotban van a blokkja, hogy nem eri meg megvenni. Persze lehet, hogy a sebessegmero ora is meg van piszkalva... :)
A közegek nem szeretik, ha hülyének nézik őket (közben pedig tényleg :))) )szóval a hangjáról, km-óráról, blokkról meg lehet azért saccolni, milyen motorról van szó. Ha normálisan állsz hozzá, akkor úgyis békén hagynak (engem sem cseszegettek, amíg a 180-ason nem volt rendszám).
A gyári tábla lekapargatása, átütése viszont biztosan fel fog tűnni, abból komolyabb baj is lehet.
Ha meg akarod állapítani, mekkora, nézd meg a hengert, bele van öntve néhány szám. Ha nem egyértelműek (pl 50, 80, 125) akkor írd fel, aztán kérdezz meg egy Peugeot robogó kereskedőt. A vázszám és motorszám alapján is meg lehet mondani.
Lenne egy nagyon fogós ravasz kérdésem. Hogyan lehet egy robogóról a legegyszerűbben megállapítani, hogy hány köbcentis? Ebből a fajtából három típust adtak ki (Peugeot SV-50, SV80, SV125) de semmilyen címke vagy szám vagy vázon elhelyezett biléta nem utal a pontos típusára. Van egy táblácska, de azon le van kaparva ez a rész, gondolom a közeg miatt. Elvileg 125-ös, de nem tudom biztosan.
En ma gurultam Kecskemetre egyet. Unokatesom is jott, ZZR250-el, allati jo volt, nagyon sok motorost lattunk; intett-villogott mindenki. A tempo 80-110 kozott volt vegig, jol tudtunk jonni. A forgalom sem volt valami hatalmas, a sorokat meg gyorsan kikerultuk :))